Piast Gliwice - Zagłębie Sosnowiec 28 lipiec, 20:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez kaczorkowski 2006-07-29, 10:30 pm

cala napisał(a):sciagnalem filmik z wczorajszego meczu i nie moge go obejrzec.
jest nieruchomy obraz nie wazne w ktorym momencie ustawie.
macie cos takiego????
ew doradzcie co zrobic.
dzieki

Ściągnij jeszcze raz, ja przed chwilą pliczek pobrałem i zobaczyłem bez problemu ...

Pozdrawiam
Rafał
kaczorkowski

Postprzez cala 2006-07-29, 10:38 pm

sciagalem 3 razy i ch...
teraz dziala :shock:
cala

Postprzez Soyer 2006-07-29, 10:52 pm

cala napisał(a):sciagalem 3 razy i ch...
teraz dziala :shock:

W tym dziale masz wiele odpowiedzi, tylko poszukaj

http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/viewforum.php?f=5
Soyer
Moderator

Postprzez WOJTEK 2006-07-30, 1:37 am

radkowitz napisał(a):
WOJTEK napisał(a):
radkowitz napisał(a):tylko debilu zauważ że w tabeli liczy sie też bramki zdobyte i stracone :) dziecinko wracaj do mamusi niech Cię nauczy bo wie więcej o futbolu niż Ty :)
Powiem krótko: skończ się wpisywać na róznych forach bo tylko nam wstyd robisz.
Oto pierwszy z brzegu przykład:
http://www.90minut.pl/news.php?id=433810
Ruud - 28 lipca 2006, 21:47:49 - 193.151.48.135
Ależ nam Białek przygotował drużyne. Ja rozumiem że to pierwszy mecz sezonu ale aż 4:0? Panu Białkowi już podziękujemy bo to jest zwyczajny blamaż.

Autor tych słów to posiadacz maila radkowitz@wp.pl .
Cóż za zbieg okoliczności, prawda ???
I po jaką cholerę piszesz o meczu, którego nawet NIE WIDZIAŁEŚ ???
Moja rada: zbastuj albo ja Cię powstrzymam.

Chłopie ciągle cenzurujesz moje posty i pewnie tego tez wykasujesz.
Nikt mi nie zabroni pisać na innych forach. Wpisan 90minut.pl był zaraz po końcu meczu więc nie dziwota że jest w takim stylu jak mi tu kurna znajomi hanysy nawrzucają że Zagłębie to dno. wstyd nie ja robie tylko nasi piłkarze i nie tylko ja pomstowałem jako kibic Zagłębia na 90minut.pl
a co do tego że wypowiadam się o meczu, którego nie widziałem. Bitwy pod Grunwaldem też nie widziałem a się o niej wypowiadam więc Twój argument jest niedorzeczny. Mam nadzieje że masz honor i nieskasujesz tego posta bo nie jest w nim nic obraźliwego a jedynie obrona przed nagonką.
Najwyraźniej nie dotarło do Ciebie przesłanie mojego poprzedniego posta więc śpieszę z wyjaśnieniami:
Pisz co chcesz ale pisz ZAWSZE na temat. Na forum Piasta Cie zbanowali, na 90minut.pl wpisujesz opinie w trakcie meczu lub minutę po jego zakończeniu. Nie widziałeś meczu ?? Nie zabieraj głosu na temat gry , czy osoby trenera.
Kolejna sprawa - pisałeś o akcji pod kasami. Skoro siedziałeś przed monitorem to jak do cholery byłeś w stanie zobaczyć całą akcję ?? Potem tacy sami "kibice" jak Ty cytują Twego żałosnego posta na kibice.net i sugerują, że Kibice Zagłębia to durnie. Prosta sprawa - jeśli nie przestaniesz się napinać to wylecisz szybciej niż Ci się wydaje. I na prawdę mnie nie zmuszaj do tego bym prosił innych administratorów na forach w Polsce by Cię zbanowali. Jesteś tutaj od kilku dni a usiłujesz pokazać jaki z Ciebie mądrala.Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno i że teraz już dotarło. Jesli chcesz coś więcej wiedzieć to PW.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez LucasUSA 2006-07-30, 2:11 am

Obejrzalem filmik i nasunela mi sie taka mysl - Jakub sie nie popisal w tym spotkaniu. Bramki po glowkach, wrzutka "za kolnierz"... Jak powiedzial w przerwie trener Bialek ("powiedzial" to lagodnie powiedziane :D ) - "a ciebie to jakby k..wa przyspawali do tej linii" (cytat moze nie byc idealny). I jak sam Jakub zauwazyl - dobry bramkarz pokazuje klase, jezeli naprawia bledy kolegow z obrony.

No ale w gore serca i jedziemy dalej!
LucasUSA

Postprzez mezo 2006-07-30, 10:20 am

A moze nasi pilkarze boja sie grac przy jupiterach ?? Moze o tej godzinie oni juz spia ?? K***a. Jak mozna bylo puscic takie szmaty. Oj cos mi sie zdaje ze Jakub czuje sie juz zbyt pewny siebie, ze to on jest jedyny i najlepszy. Ale ogladajac to co pokazal na meczu ma sie odczucie ze SZymon na wiosne prezentowal sie dwa razy lepiej. Wierzchowski pokazal w sparignu z Widzewem ze potrafi dyrygowac i ustawiac nasza obrone. Ale czemu nie potrafil tego zrobic na meczu z Piastem? A moze nie musial. Moze obrona dzialala sprawnie, moze to on jedyny sprawil to ze wynik meczu jest taki a nie inny. Na pewno na niegowszystkiego zganiac tez nie mozna. Za taki blamaz druzyna powinna poniesc kare !! Bo to jest prawdziwa c*****a to co oni pokazali w piatek na boisku.
P.Bialek w towarzystwie drugiego trenera ogladal mecz sparingowy Piasta z Pogonia tak samo jak "zwiadowcy" Piasta ogladali nasz mecz z Widzewem. Czyzby ci drudzy umieli wysunac wlasciwsze wnioski z tego co zobaczyli ?? Ale moje odczucie jest takie ze jest to wina tylko i wylacznie pilkarzy. Z pewnioscia czuli sie juz tak pewnie ze inni beda grali pod nich. Czuli sie juz pierwszoligowcami. Gwiazdorzy.
Mimo tego iz wielu z nas jest teraz poddenerwowanych (lekko mowiac) zaistniala sytuacja nie mozemy odwrocic sie od druzyny. Musimy im pokazac ze maja dla kogo grac i przedewszyutskim musza zmienic swoje nastawienie. Nikt , powtarzam NIKT meczu bez walki im nie odda. Na pierwsza lige nalezy zasluzyc.
Ps. A co do rzekomych wirusow dwoch pilkarzy (a chodzi tutaj o J.Paczkowskiego, ktory prezentowal sie znacznie lepiej niz Adżem oraz Slawka Pacha ktory powinien zastapic M.Lachowskiego) i ich "wirusow"...
Oto symptomy ww. "wirusów" :koszmarny ból głowy, zawroty, niezaspokojone pragnienie, ból żołądka, mdłości, wymioty, drżenie rąk, zmęczenie fizyczne, znużenie psychiczne i ogólne osłabienie. A "wirus" ten nosi nazwe "Kac" inaczej mowiac "zespol dnia nastepnego" . Chlopaki popili na srodowym grillu i takie sa tego skutki.
No coz bylo minelo. Mam nadzieje ze wiecej takiego "czegos" w wykonaniu naszyc pilkarzy nie bedziemy musieli ogladac jak i rowniez licze na to ze po dwoch dniach po meczu nie bede mial juz nigdy wiecej wciaz podniesionego cisnienia. Miejmy nadzieje ze sa to zle, dobrego poczatki. Pozdrawiam. :oops:
mezo

Postprzez emdżej 2006-07-30, 10:22 am

mezo napisał(a):Ps. A co do rzekomych wirusow dwoch pilkarzy (a chodzi tutaj o J.Paczkowskiego, ktory prezentowal sie znacznie lepiej niz Adżem oraz Slawka Pacha ktory powinien zastapic M.Lachowskiego) i ich "wirusow"...
Oto symptomy ww. "wirusów" :koszmarny ból głowy, zawroty, niezaspokojone pragnienie, ból żołądka, mdłości, wymioty, drżenie rąk, zmęczenie fizyczne, znużenie psychiczne i ogólne osłabienie. A "wirus" ten nosi nazwe "Kac" inaczej mowiac "zespol dnia nastepnego" . Chlopaki popili na srodowym grillu i takie sa tego skutki.

A masz na to dowody? Bo bez dowodów to sobie możesz nawet mówić, że mieli chorobę wściekłych krów
emdżej

Postprzez radkowitz 2006-07-30, 1:07 pm

ja mam takie pytanie nie związane z tematem ale tu dużo ludzi jest to niech mi ktoś powie, kiedy sie pojawi w Kolporetrze ten miesiecznik Zagłębia?
radkowitz
Obserwowany

Postprzez cyfron24 2006-07-30, 1:14 pm

Chlopaki popili na srodowym grillu i takie sa tego skutki.
No to by musieli bardzo popić w środę, żeby w piątek nie móc zagrać.

Nie rozumiem jednej rzeczy. Jeżeli są kontuzje i nie można skompletować 4 obrońców do ustawienia 4-5-1 to chyba trzeba zagrać trójką defensorów. Mam nadzieję, że w następnym meczu zagrają Pach i Kościukiewicz i że zagramy dwoma napastnikami. Rozpatrując przyczyny tej klęski odnoszę wrażenie, że trener się za bardzo napalił na to ustawienie i nie pomyślał, że brakuje wykonawców, zwłaszcza z tyłu. A Folc kilkakrotnie mógł chyba się lepiej zachować, podobnie jak Hosic, Adżem i Wierzchowski. Chociaż Adżem to nie wiem czemu w tym meczu zagrał? Z tak zwanej "konieczności"? No to sorki, ale po co Malinowskiego pchać do pomocy, a Kłodę na środek obrony? A jeżeli chodzi o Lachowskiego, to to powinien być taki nasz Steven Gerrard, który walczy za dwóch, a myśli za trzech. A on po prostu unika gry i odpowiedzialności.
cyfron24
Żółta kartka

Postprzez adas 2006-07-30, 2:09 pm

mezo napisał(a):
Ps. A co do rzekomych wirusow dwoch pilkarzy (a chodzi tutaj o J.Paczkowskiego, ktory prezentowal sie znacznie lepiej niz Adżem oraz Slawka Pacha ktory powinien zastapic M.Lachowskiego) i ich "wirusow"...
BREDZISZ TO MAŁO POWIEDZIANE. BYŁEM NA GRILU OD SAMEGO POCZĄTKU DO SAMEGO KOŃCA, ZOSTALIŚMY ZAPROSZENI I KONSUMOWALIŚMY DOKŁADNIE TO SAMO CO PIŁKARZE I O ALKOHOLU NIE BYŁO MOWY. DRUGA SPRAWA - PACHA NIE BYŁO JUŻ NA ŚRODOWYM GRILLU I TRENINGU BO JUŻ DZIEŃ WCZEŚNIEJ ZGŁOSIŁ SWOJE DOLEGLIWOŚCI. WIĘC PROSZĘ CIĘ KOLEGO NIE PIERDÓL TAKICH GŁUPOT JEŚLI NIE MASZ DOWODÓW.
adas

re

Postprzez Qba 2006-07-30, 4:04 pm

adas napisał(a):
mezo napisał(a):
BREDZISZ TO MAŁO POWIEDZIANE. BYŁEM NA GRILU OD SAMEGO POCZĄTKU DO SAMEGO KOŃCA, ZOSTALIŚMY ZAPROSZENI I KONSUMOWALIŚMY DOKŁADNIE TO SAMO CO PIŁKARZE I O ALKOHOLU NIE BYŁO MOWY. DRUGA SPRAWA - PACHA NIE BYŁO JUŻ NA ŚRODOWYM GRILLU I TRENINGU BO JUŻ DZIEŃ WCZEŚNIEJ ZGŁOSIŁ SWOJE DOLEGLIWOŚCI. WIĘC PROSZĘ CIĘ KOLEGO NIE PIERDÓL TAKICH GŁUPOT JEŚLI NIE MASZ DOWODÓW.

prosta sprawa - bierzesz udzial w spisku :twisted: :twisted: :twisted:

pozdro :D
Qba

Postprzez Przemek26 2006-07-30, 8:45 pm

A ja napisze tak choc nie byłem na meczu bo niedawno wróciłem. Wynik znałem z telegazety i fakrtycznie gdy go zobaczyłem chciało mi sie płakać.
Obejrzeałem filmik i powiem że Wierzchowski mnie zawiódł. Brak Paczki Teresy i obrona poskładana na szybko, ale to był pierwszy mecz mecz pod ogronmnym ciśnieniem .Zagłebie król tranferów nr. 1 awansu to było słychac ze 3 tygodnie przed meczem, i sądzę że to miało wpływ. Może i dobrze ze takie baty na dzień dobry Teraz staną w 100% "trzeźwi " do nastepnych meczy.
Przegraliśmy szkoda że 4:0 ale sądze że te 4:0 nauczy nasz wszystkich i kibiców i piłkarzy i dalej będzie juz coraz lepiej i do przodu.A do tych płaczków co juz zwalniaja trenera Białaka. Tacy z was króle piłki i trenerki Pseudo kibice
Zobaczymy czy bedziecie dalej bazgrać te bzdury jak Zagłębie bedzie szło dalej do przodu. Wtedy bedziecie go po "tyłku całować" " kibice!!!"
Przemek26

Postprzez Przemek26 2006-07-31, 7:48 am

Przemek26

Postprzez krzysztof 2006-07-31, 8:03 am

Przemek26 napisał(a):http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3517757.html

Za błędy trzeba płacić.

Nie pierwsza to kara dla piłkarzy Zagłebia za brak profesjonalnego podejścia do meczu.
krzysztof

Postprzez G. 2006-07-31, 8:52 am

A ja z uporem maniaka, dalej swoje odnośnie tego co pisałem wcześniej czyli "Oceń występ" na stronie głównej. Teraz spojrzałem i oceniało... 758 kibiców :shock: To ciekawe, bo już pomijając to, że z tej klatki nic nie było widać więc i nijak oceniać w tej sytuacji, tak 758 osób oceniało... No ciekawe... Jak nas tylu było w Gliwicach to ja jestem Rysiu Rynkowski. Czyli jak zwykle znaleźli się tacy, którzy tradycyjnie na meczu nie byli ale oceniają oczywiście bo wielcy to eksperci gdyż: "kolega mojego kolegi był i on mówi, że ten zagrał tak, a ten zagrał z kolei tak..." No żenada :!: A do Gliwickich (mimo, że wyraźnie napisałem żeby się nie wysilali i nie odpisywali na mojego posta)... tak, wasz Piast robi postępy - zamienił żałosną klatkę dla kibiców gości na klatkę równie żałosną. Brawo :!:
G.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna