Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez PawełK 2009-07-05, 10:32 am

Przepraszamy za wcześniejsze zamieszanie z godziną sparingu z Orłem (nie mieliśmy informacji w tym temacie) teraz już wszystko poprawione!
PawełK
pyszałek

Postprzez mamut17 2009-07-05, 11:52 am

Szczakowianka to za slaby przeciwnik. Nawet dla testowanych,bo to nie sa testy do okregowki tylko do III ligi(II). Slabe przygotowanie,slabi przeciwnicy=slabe wyniki.
mamut17

Postprzez baner666 2009-07-05, 4:17 pm

może jak wygrają ze szczakowianką to sie podbudują psychcznie i mentalnie
baner666

Postprzez peterrabit3 2009-07-05, 4:58 pm

mamut17 napisał(a):Szczakowianka to za slaby przeciwnik. Nawet dla testowanych,bo to nie sa testy do okregowki tylko do III ligi(II). Slabe przygotowanie,slabi przeciwnicy=slabe wyniki.

Z :!: zgadzam sie ze zablysnac z okregowka to nie sztuka.....Pokazac sie chocby z 1 ligowcem to juz cos ale nasz trener ma inna wizje.....dlatego ten nadchodzacy sezon juz zaliczam do straconych
peterrabit3

Postprzez yahaya 1906 2009-07-05, 5:46 pm

peterrabit3 napisał(a):
mamut17 napisał(a):Szczakowianka to za slaby przeciwnik. Nawet dla testowanych,bo to nie sa testy do okregowki tylko do III ligi(II). Slabe przygotowanie,slabi przeciwnicy=slabe wyniki.

Z :!: zgadzam sie ze zablysnac z okregowka to nie sztuka.....Pokazac sie chocby z 1 ligowcem to juz cos ale nasz trener ma inna wizje.....dlatego ten nadchodzacy sezon juz zaliczam do straconych

Jak widze takie posty to mi sie żygać chce,już po zmianie sparing partnera zaliczać sezon do straconych haha jakie pokemony lans za wszelką cene.
yahaya 1906

Postprzez manuel90 2009-07-05, 6:16 pm

peterrabit3 napisał(a):

Zgadzam się w 100%... brak transferów(wzmocnień) można jeszcze jakoś przeboleć... ale po tej zmianie sparingpartnera już całkowicie straciliśmy szansę na awans... a co gorsza... nie wiem czy damy rade się utrzymać... // :lol: :czerwona:
manuel90

Postprzez mamut17 2009-07-05, 6:24 pm

yahaya 1906 napisał(a):
peterrabit3 napisał(a):

Jak widze takie posty to mi sie żygać chce,już po zmianie sparing partnera zaliczać sezon do straconych haha jakie pokemony lans za wszelką cene.

I kto tu jest pokemonem ? :!: Nie wiem czy was w szkole uczyli czytania ze zrozumieniem :) :) ..ale widze ze nie bardzo :)
mamut17

Postprzez dziejus 2009-07-05, 6:33 pm

Z takim skladem jaki mamy to o awansie mozemy zapomniec obojetnie czy bedziemy grali sparingi z Wisla Krakow,Szczakowianka czy ze Skalnikiem Kroczyce(z calym szacunkiem).W klubie panuje marazm i tumiwisizm.Zaden trybik w tej machinie nie funkcjonuje normalnie.I to starego kibica boli najbardziej.Nikt nic nie wie albo wszyscy wiedza lepiej.
dziejus

Postprzez peterrabit3 2009-07-05, 7:04 pm

yahaya 1906 napisał(a):
peterrabit3 napisał(a):

Polemika z toba (celowo pisze z malej) ubliza mi samym naciskaniem na klawiature
Wczytaj sie buraku w posty kilka razy moze cos zrozumiesz a moze nie...
peterrabit3

Postprzez emdżej 2009-07-05, 7:16 pm

Panowie, jak nie macie sobie wzajemnie ubliżać, to albo nic lepiej nie piszcie, albo udajcie się na PW lub GG. Nastolatki będą sobie skakać do gardeł przez internet. Normalnie pełen "respect" dla was.
emdżej

Postprzez peterrabit3 2009-07-05, 9:02 pm

emdżej napisał(a):Panowie, jak nie macie sobie wzajemnie ubliżać, to albo nic lepiej nie piszcie, albo udajcie się na PW lub GG. Nastolatki będą sobie skakać do gardeł przez internet. Normalnie pełen "respect" dla was.

Powim szczerze ze mi pochlebiasz ze jestem nastolatkiem :-) to bylo jakies dwadziescia pare lat temy....Mam tylko wilcze poglady i lubie skakac do gardla
peterrabit3

Postprzez peterrabit3 2009-07-05, 9:07 pm

peterrabit3 napisał(a):
emdżej napisał(a):Panowie, jak nie macie sobie wzajemnie ubliżać, to albo nic lepiej nie piszcie, albo udajcie się na PW lub GG. Nastolatki będą sobie skakać do gardeł przez internet. Normalnie pełen "respect" dla was.

Powim szczerze ze mi pochlebiasz ze jestem nastolatkiem :-) to bylo jakies dwadziescia pare lat temy....Mam tylko wilcze poglady i lubie skakac do gardla

I jezeli PELEN RESPECT to - dla was - pisz z duzej literki
peterrabit3

Postprzez jaworzno1923 2009-07-05, 9:36 pm

PawełK napisał(a):na stadionie Szczakowianki (nie Victorii Jaworzno)

stadion przy ul. Krakowskiej to nie jest stadion Victorii, tylko Stadion Miejski o nazwie Victoria !!
jaworzno1923

Postprzez baner666 2009-07-06, 12:06 am

manuel90 napisał(a):
peterrabit3 napisał(a):

Zgadzam się w 100%... brak transferów(wzmocnień) można jeszcze jakoś przeboleć... ale po tej zmianie sparingpartnera już całkowicie straciliśmy szansę na awans... a co gorsza... nie wiem czy damy rade się utrzymać... // :lol: :czerwona:

co ma sparing do przyszłego sezonu??? człowieku wez sie ogarnij, bo mi sie plakac chce jak czytam takie posty<lol :-( > czasem sparing ze słabszyą drużyną jest też potrzebny i może dobrze wpłynąc na drużyne ->
baner666

Postprzez Przemek26 2009-07-06, 5:12 am

Jak narazie jedynym sparingem godnym uwagi ze względu na skład w jakim wystąpiło Zagłębie był mecz z Górnikiem.

Sparing z Pniówkiem to mecz piłkarzy z Polski i młodzików z Pniówkiem a ostatni z Rozwojem to miks z kiepskim wynikiem.

Jutrzejszy ze Szczakowianką faktycznie jest chyba po to żeby coś ustrzelili więcej choć skład będzie pewnie miksem tego z Pniówka i Rozwoju.
I tu się dziwię bo wyjdzie że zespół który wybiegienie 25 lipca na 1 kolejkę będzie tak naprawdę miał za sobą 2 gierki kontrolne.

Wiadomo że w piątek z Wisłą wyjdzie raczej "Podstawowy" skład
I mam nadzieję że będzie luda na Ludowym :-)
Przemek26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack