Lechia Zielona Góra-Zagłębie Sosnowiec 19.05.2010 g.17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Lechia Zielona Góra-Zagłębie Sosnowiec 19.05.2010 g.17.00

Postprzez puciu13 2010-05-20, 9:53 am

Byłem na meczu w Zielonej Gorze. Rozmawiałem z zawodnikami akurat spotkaliśmy ich pod sklepem.Na pytanie zadane do jednego z zawodników (nazwisko pozostawie do swojej wiadomości) dlaczego nie gra usłyszałem odpowiedż że od dwóch miesięc PIERŚCIONEK z nim wogóle nie rozmawia. Aod następnego zawodnika (naszego wychowanka )dowiedziałem się że oni nic nie wiedzą poprostu nie chciał nic mówic ,wyglądało to tak jak by mieli zabronione cokolwiek powiedzieć na temat klubu .Aco do gry pana JAROMINA to on nie powinien wogóle grać w Zagłębiu , brak szybkości ociężały a tak wogóle to jest zapasiony co przeczy temu co powiedział Pierścionek. Schodząc po zmianie z boiska Jaromin był zadowolony że już nie musi biegać .A tak na marginesie wyjazd fajny było nas 5 osób wszyscy z DĄBROWY GÓRNICZEJ następna5 która do nas dołączyła już na stadionieLECHI ZIELONA GÓRA to kibice z ŻAR i ZIELONEJ GÓRY kibicujący LEGII WARSZAWA. No i jeszcze podziękowania dla PANA PREZESA LECHI ZIELONA ZA WYROZUMIAŁOŚĆ I NIE ZAMKNIĘCIE NAS W KLATCE .Nareszcie oglądałem mecz na wyjeżdzie jak normalny kibic . A jeszcze dodam jak można wygrać mecz jak skład ustala trener braamkarzy który nie żyje meczem tylko leży rozłożony na ławce rezerwowych .W klubie tym trzeba jeszcze zrezygnować z usług takich panów jak KURDZIEL ,CALIŃSKI ,HYTRY i może wtedy tryby się zazębią i machina ruszy do przrzodu. Pozdrawiam
puciu13

Postprzez corner11 2010-05-20, 10:04 am

zaglebie__ napisał(a):ZAGŁĘBIE ma poprostu pecha i tyle... dziekuje dobranoc...

Pecha? To chyba jakieś fatum, albo klątwa.

Podsumowując:
1. Mamy słabego i nieudolnego prezesa.
2. Mamy rozkapryszone gwiazdeczki niegodne noszenia koszulki Zagłebia Sosnowiec.
3. Mieliśmy zadufanego w sobie, aroganckiego trenera. Teraz ledwie od kilkudziesięciu godzin mamy nowego.
4. Mamy "przyjaciół" w UM Sosnowiec, Urzędzie Wojewódzkim, Komendzie Miejskiej i Komendzie Wojewódzkiej Policji. O OZPN nie wspomnę. A jak głosi stare przysłowie: "uchowaj Panie Boże przed przyjaciółmi, z wrogami sami sobie poradzimy".
5. Mamy słaby logistycznie, organizacyjnie i marketingowo klub.
6. Mamy bardzo źle zorganizowane szkolenie młodzieży. Jedna jaskółka w postaci M. Grunta wiosny nie czyni.
7. Ciągnie się za nami widmo korupcji i umoczenia w aferę fryzjerską.

Wszystko to kopie nas strasznie w dupę. Ale mimo wszystko BYŁO, JEST I BĘDZIE Zagłębie Sosnowiec !!!
corner11

Postprzez ero_omen 2010-05-20, 10:21 am

Jeśli ma być lepiej to musi się zmienić zarząd klubu :czerwona: bo z tym zarządem nic nie osiągniemy a zmiana samego trenera nic nie da !!
ero_omen

Postprzez pyla 2010-05-20, 11:48 am

ero_omen napisał(a):Jeśli ma być lepiej to musi się zmienić zarząd klubu :czerwona: bo z tym zarządem nic nie osiągniemy a zmiana samego trenera nic nie da !!

To go kurna zmienaj-bież się za robote a nie doradzaj
pyla

Postprzez mario999 2010-05-20, 11:55 am

Dobromir01 napisał(a):Nie wiem czy bardziej mi wstyd za naszych piłkarzy czy za niektórych forumowiczów.
Ja jak wiekszosc wierzyłem w awans.
Drużynie nie idzie.Wątek, ze sprzedali mecze lub ze graja u buka wydaje mi się wyciagniety z kosmosu.
Nie mówie ze nie jest prawdziwy, ale chce wierzyć ze jest to fikcja.
Bardziej wierze, ze dali dupy z polkowicami, potem wpadka z elana, i burdel w klubie.
Wydaje sie ze nie wierzą teraz w siebie, bo elana obnażyła cała slabosc Zagłebia pod wodza zadufanego w sobie
Pierścionka.

Zagłebie to niestety taki kolos na glinianych nogach. Dostali strzal i sie kolos posypał. ;-(

To ze walcze o klub( rozsyłam emaile, biore udzial w przemarszach, kupuje bilety, stoje w błocie i zdzieram gardło) to jest moja sprawa, bo walc

Rozesmiałem sie do łez...
Jak mówił K.Górski mozna wygrac,przegrac,zremisowac bo to jest sport ale napewno nie przejsc obok meczu jak to robią nasi pseudokopacze.
Pozbylismy sie albo odstawili swoich wychowanków, gramy bez napastnika, bo pożałowalismy na Grybosia a wzielismy super zawodników ala Flejterski i Lilo. Niechcieli napastnika A. Nowaka rodowitego sosnowiczanina który teraz strzela bramki dla Tychów, który napweno oddałby serce za ten klub za 1/3 tego co zarabiają pseudokopacze jak Jaromin i Lilo. Ale cóz mamy takich a nie innych działaczy...

Ci co są z klubem jak wygrywa -to nie maja chyba pojęcia co to jest sport.
Jestescie jak ci politycy przed wyborami - wstyd mi za was :czerwona:
Jesli otworzą bramy stadionu na Raków, to musimy przyjsc i wykrzyczeć szmaciarzom z PO co o nich myslimy,
Musimy pokazać ze Zagłebie Sosnowiec to klub z tradycjami i z fantastycznymi kibicami którzy sa zawsze z klubem i sa jego siłą. :brawo:
mario999

Postprzez CZEKO22I16 2010-05-20, 12:09 pm

Ja już się na ten temat wypowiadałem.Czekam tylko na informację o tym iż Prezes Hytry rezygnuje ze swojego stanowiska.Ciekawe czy tak zrobi
CZEKO22I16

Postprzez mario999 2010-05-20, 12:25 pm

Dobromir01 napisał(a):
Nie wiem czy bardziej mi wstyd za naszych piłkarzy czy za niektórych forumowiczów.
Ja jak wiekszosc wierzyłem w awans.
Drużynie nie idzie.Wątek, ze sprzedali mecze lub ze graja u buka wydaje mi się wyciagniety z kosmosu.
Nie mówie ze nie jest prawdziwy, ale chce wierzyć ze jest to fikcja.
Bardziej wierze, ze dali dupy z polkowicami, potem wpadka z elana, i burdel w klubie.
Wydaje sie ze nie wierzą teraz w siebie, bo elana obnażyła cała slabosc Zagłebia pod wodza zadufanego w sobie
Pierścionka.

Zagłebie to niestety taki kolos na glinianych nogach. Dostali strzal i sie kolos posypał.

To ze walcze o klub( rozsyłam emaile, biore udzial w przemarszach, kupuje bilety, stoje w błocie i zdzieram gardło) to jest moja sprawa, bo walc
Ci co są z klubem jak wygrywa -to nie maja chyba pojęcia co to jest sport.
Jestescie jak ci politycy przed wyborami - wstyd mi za was
Jesli otworzą bramy stadionu na Raków, to musimy przyjsc i wykrzyczeć szmaciarzom z PO co o nich myslimy,
Musimy pokazać ze Zagłebie Sosnowiec to klub z tradycjami i z fantastycznymi kibicami którzy sa zawsze z klubem i sa jego siłą.

TAK MIAŁO BYC TO MOJA ODPOWIEDZ
Rozesmiałem sie do łez...
Jak mówił K.Górski mozna wygrac,przegrac,zremisowac bo to jest sport ale napewno nie przejsc obok meczu jak to robią nasi pseudokopacze.
Pozbylismy sie albo odstawili swoich wychowanków, gramy bez napastnika, bo pożałowalismy na Grybosia a wzielismy super zawodników ala Flejterski i Lilo. Niechcieli napastnika A. Nowaka rodowitego sosnowiczanina który teraz strzela bramki dla Tychów, który napweno oddałby serce za ten klub za 1/3 tego co zarabiają pseudokopacze jak Jaromin i Lilo. Ale cóz mamy takich a nie innych działaczy...
mario999

Postprzez Sir 2010-05-20, 12:57 pm

Czy nasze Zagłębie ( złożone z zawidników mających za sobą grę w Ekrtraklasie ) naprawdę przegrało z Lechią Zieloną Góra 0-3??

A Polkowice remisują. Awans był na WYCIĄGNIĘCIE RĘKI....a dwa mecze z Elaną i Lechią.....szkoda słow
Sir

Postprzez matt75 2010-05-20, 4:02 pm

Przegraliśmy 2 mecze z drużynami które się bronią przed spadkiem,Elaną która nie bez problemów przystąpiła do rundy wiosennej i Lechią Z.G. w której kadrze nie widzę gwiazd.WSTYD I KOMPROMITACJA.Pewnym panom trzeba po prostu podziękować za grę w naszym klubie.Zarząd też by mógł już dać sobie spokój,fatalne transfery bez napastnika,Gryboś wczoraj 3 bramki a tak chłopak chciał grać w Zagłębiu.Teraz to mi się wydaje że głównie to piłkarzom nie zależy na awansie,bo po cholerę awansować jak można dobrze zarabiać i biegać po boiskach 2 ligi.
matt75

Postprzez patrios91 2010-05-21, 12:51 am

greno napisał(a):A ja mam nadzieje , że po dzisiejszym '' widowisku ''ze stołka spadnie pan Hytry ( chyba powinniśmy w tym pomóc)

Jak widac....malo ludzi chce pomoc.

Swoja droga filar defensywy Hosic..zaczyna ja rujnowac i to zauwazylem juz w innych meczach. Kiksy,brak krycia..latanie nie wiadomo gdzie i po co na boisku to ostastnio jego domena. WTF?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Adamek182 2010-05-21, 4:06 pm

Powiedzcie mi jak to jest możliwe że defensywnie ustawiony Darek Klus który przyszedł do Zagłębia w ostatniej chwili,i raczej nie ma czerwono zielono bialej krwi w żyłach(jeszcze-ale chcial bym żeby mu przetoczyli)był jedynym zawodnikiem w drugiej polowie któremu chciało się wygrać mecz.Z relacji odnioslem wrażenie że 90 % strzałów oddał wlaśnie on.Gdzie gracze ofensywni byli? Gdzie Lacha,który pokazywal klase co mecz?
Adamek182

Postprzez patrios91 2010-05-21, 9:38 pm

Adamek182 napisał(a):Powiedzcie mi jak to jest możliwe że defensywnie ustawiony Darek Klus który przyszedł do Zagłębia w ostatniej chwili,i raczej nie ma czerwono zielono bialej krwi w żyłach(jeszcze-ale chcial bym żeby mu przetoczyli)był jedynym zawodnikiem w drugiej polowie któremu chciało się wygrać mecz.Z relacji odnioslem wrażenie że 90 % strzałów oddał wlaśnie on.Gdzie gracze ofensywni byli? Gdzie Lacha,który pokazywal klase co mecz?

Najwazniejsze pytanie to gdzie druzyna? Ofensywa sie chami.. Nie liczy sie,ze np. kolega jest na lepszej pozycji,a to ze ja koncze akcje i to jest wqr*iajace.
patrios91

Postprzez muha55 2010-05-21, 10:28 pm

Byłem na meczu, po przerwie to wstyd-jaromin nawet nie biegał!!! :czerwona: :czerwona:
muha55

Postprzez muha55 2010-05-21, 10:33 pm

Zagłębie po przerwie oprócz 100tki pietrzaka -nie stworzyła i nie oddała :czerwona: :czerwona: żadnego strzału w odległości 1,5 m od bramki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
muha55

Postprzez patrios91 2010-05-21, 10:43 pm

muha55 napisał(a):Zagłębie po przerwie oprócz 100tki pietrzaka -nie stworzyła i nie oddała :czerwona: :czerwona: żadnego strzału w odległości 1,5 m od bramki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pietrzak podtrzymuje ta druzyne,a jego technika to magia. Coz zdarza sie ,ze sie setki nie wykorzysta. Chlopak pewnie od przyszlego sezonu w Ekstraklasie.
patrios91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna