MrCricket napisał(a):No cóż Baniak skromnością nie grzeszy "graliśmy najlepszą piłkę w 2 lidze :lol: ". Monti obnażył Baniaka tą relacją sprzed lat, wiadomo tam gdzie jest gruba kasa to są nerwy i szukanie winowajców wszędzie.
Nawiasem mówiąc kiedyś kilka lat temu, gdy Baniak był trenerem Pogonii Szczecin, przyjechali do Sosnowca na jakieś zgrupowanie i trenowali na bocznym boisku. Pamiętam, że były to czasy gdy w Pogoni grali m.in. Moskalewicz i jakiś murzyn (bodajże Chifon to był). Miałem okazję oglądać fragment ich treningu i niedowierzałem własnym uszom. Jak ten facet zwracał się do tych zawodników, to miałem wrażenie, że jestem na planie "Psów" Pasikowskiego. Facet tak po nich ryczał tym zachrypniętym głosem, opierdalając wulgarnie własnych zawodników :shock:
Odnoszę podobne wrażenie. Gość nie ma żadnego szacunku dla zawodników.
Przekonałem się o tym oglądając kiedyś mecz Ruchu z Zawiszą na stronce
comtv.plbaniak napisał(a):Valentin Dah, Tiemtore heheh
nie ma to jak zmotywować swoich podopiecznych wyśmiewając ich publicznie przed kamerą.
To jakiś niedowartościowany wieśniak, dla którego liczy się tylko jeden cel SUKCES. Typ podobny do Andrzeja L. z wsi niedaleko Koszalina.
Szkoda, że trafiło na nas, że akurat na Zagłebiu musiał się dziad wyładować, bo jak napisano na stronie o Sosnowcu
plamy po błocie pozostaną na długo
.