AjriSSS napisał(a):novack napisał(a):A jednak miałem rację , Gąsioński jest debilem!!!
debilem to jesteś ty i twoi starzy (swoją drogą miłe chłopaki ;)
Według mnie Gąsiński zachował sie dobrze z kilku powodów
- chciał się pokazać że jest oddany Zagłębiu
- wie że w następnych meczach i tak między słupki wraca Boris więc kara jest tylko na papierku.
- potrzebna była taka reakcja bo sędzia tak średni panował nad sytuacją
- w każdej drużynie powinien być kolo który umie pierdalnąć kiedy trzeba (z całym szacunkiem Berek nie był w stanie mierzyć się z tym kolesiem choć skakał do niego jak kogucik) - Vinnie Jones czy Oliwa w hokeju
- odnośnie debilizmu - czy uważasz za człowieka mało inteligentnego Macieja Szczęsnego który w podobnej sytuacji zapieprzał za kolesiem przez całe boisko? Kolo ma taki poziom że ty i twoi starzy możecie mu co najwyżej ogródek plewić
Mecz zajebisty.
Brawo chłopaki
Nie rozumiem wyjścia Odry i Polonii na Patelnie. Chyba chcieli nakręcić kolejną reklame Sprite. Jestem ciekawy co się stało z tym świrem co zamiast na dół zwiał na Warszawską
Kolo ile ty masz lat???? 12??? co Ty piszesz czy pierwszy raz byłeś na meczu bo uzbierałeś 6 zeta.....jak możesz pisać takie bzdury chyba,że nawąchałeś sie kleju....,akurat znam starego novacka i obrażanie go to poniżej krytyki ......., .facio co ty wiesz ....,gdybysmy tego meczu nie wygrali to co wtedy?????? też bys chwalił Gąskę??? i co podniecasz sie akcja na patelni!!!! jak takis ciekaw to powiem Ci koleś z odry dostał w pierdol i stracił buta i plecak i co zadowolony jesteś!!!!!
Niestety faktycznie to forum robi sie nie poważne.......,na marginesie wszyscy podniecacie się wyczynem Gąsińskiego bo wygraliśmy,a jak by było inaczej to co wtedy....nie musicie odpowiadać sami sobie odpowiedzcie................