Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
rossoneri napisał(a):90 minut z Polkowicami jakos sobie tlumaczylem,pogoda,zla murawa,mecz bez kibicow ,ale dzisiaj dosc!!! to jest k***a dziadostwo !!! oni pilkarzyki jebane przez 90 minut w srode i 60 ( wtedy opuscilem Ludowy) minut dzisaj nie potrafia zrobic jednej ,powtarzam jednej!!!! skladnej akcji ,to ze dzisiaj zegnamy sie z szansami na awans to raczej dla mnie nie jest zadnym zaskoczeniem ,bo raczej sie tego spodziewalem,niestety moje jest na gorze ,dopoki beda grac w Zaglebiu tacy Filipowicze to wyzej nie bedziemy napewno, mysle tez ,ze Pierscionek powinien po dzisiejszym meczu wrocic do rozlewania piwa w Axlu ,a jebanym pilkarzykom to trzeba byloby chyba lomot spuscic bo ile mozna byc cierpliwym i patrzyc na ich nedzna gre ,nedza na murawie ,nedza kibicowanie ,jestem wkurwiony ,choc nie powinienem ,na co liczylem????? na awans ,na dobra gre??? niestety jak co sezon czlowiek ma nadzieje ,smiesza mnie spiewki czy wygrywasz ,czy nie.... powinni dostac taka porcje gwizdow ,zeby im sie snily ,dziady zajebane ,Pierscionek wyp....laj ,pilkarzyki wypierdalac ,jebal Was pies
zag23 napisał(a):Jestem cholernie zaskoczony postawa i brakiem skuteczności napastników z zespołem z dołu tabeli. Najwyraźniej nasi piłkarze przestali wierzyć w awans po meczu z Polkowicami bądź zlekceważyli rywala. Z taką gra wątpię byśmy przywieźli z Zielonej Góry 3 pkt. Ciekawe jaki kurs był na Elanę u bukmacheraTransfery na wiosnę były fatalne. Lilo, Flejterski
Już bym zamiast tych dwóch zatrudnił Grybosia. Osoba odpowiedzialna za transfery powinna odejść z klubu
.
Nie zdziwił bym się jakby "wojewoda śląski" na najbliższe mecze pozwolił kibicom oglądać mecze na Ludowym z tymże teraz to jest już jest musztarda po obiedzie. Wg mnie jest już pozamiatane.
Crusader napisał(a):Fakt,szanse zmalaly znacznie ale jesli ktos ma ZS w sercu to musi wierzyc
cezarro napisał(a):Jesteśmy słabi Zagłebie jesteśmy słabi!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników