Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz

Postprzez LucasUSA 2010-05-09, 3:24 am

Panowie, bracia Zaglebiacy, nie bede owijal w bawelne, polakalem sie ze szczescia i sie tego nie wstydze, zaluje, ze nie moglem byc z Wami, jestem szczesliwy. To na tyle zza oceanu :brawo:
LucasUSA

Postprzez August 2010-05-09, 6:43 am

swiezy52 napisał(a):
August napisał(a):PS. Swiezy, obiektyw był dzisiaj chyba trochę za wysoko unoszony ;-(

e tam za wysoko... nieuwaznie przegladasz galerie ;-)
szkoda ze w miejscu tzw. "sektorze rodzinnym" znajduje sie sporo osob ktore w nim byc nie powinny, tak mi sie wydaje przynajmniej... spokojnie pilotuje ten rejon ;-) <bez podtekstow>

A tak, dziękuję bardzo. I przepraszam za pomyłkę. Jestem Ci głęboko wdzięczny. TO tak niewiele,a dla co niektórych tak dużo. Podziękowania również dla Sławka Pacha i Dżenana za przybicie "piątek" z dzieciakami. To była dla nich wielka radośc i ogromne przeżycie.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez 11Listopada S-c 2010-05-09, 7:18 am

A co zrobią z oprawą która była na wczoraj??? Będzie na Górniku czy co???
11Listopada S-c

Postprzez PawełK 2010-05-09, 8:44 am

11Listopada S-c napisał(a):A co zrobią z oprawą która była na wczoraj??? Będzie na Górniku czy co???

Oprawa nie... zajÄ…c :lol: :lol: :lol:

Około 17 zerwał się wiatr i elementy oprawy zaczęły latać po całych trybunach, następnie Ultrasów odwiedziła policja i zrobiła przeszukiwania. Ulewa dokończyła dzieła. Nie było sensu robić wczoraj oprawy - nawet ze względu na ilość osób na otwartej. Prezentacja zostanie przeniesiona na inne spotkanie.
PawełK
pyszałek

Postprzez emdżej 2010-05-09, 9:27 am

A ja bym chciał w tym miejscu pozdrowić pana z ochrony, który na krytej próbował ludzi porozsadzać według miejsc nadrukowanych na biletach :lol:
emdżej

Postprzez Darian 2010-05-09, 10:02 am

Ochroniarze wczoraj wogóle jacyś podjarani,Może coś brali? :lol:

Co do meczu to na duże słowa uznania zasługują tacy gracze jak Vlado Bednar,Macin Lachowski,Rafał Pietrzak,Darek Kłus,Mateusz Prus,Michał Filipowicz,Arek Kłoda,Sławek Pach, Adrian Marek i Adrian Pajączkowski.
Dżenan Hosić niestety w słabszej formie jest ale ważne że jakiegoś rażącego błędu nie popełnił.
Co do osoby Huberta Jaromina - chłopie weź się mocno pieprznij bo to co robisz na boisku to jest komediodramat.

Generalnie jeden z najlepszych meczy Zagłębia w tym sezonie. Dobrze że Pierścionek niczego nie zmieniał i dał robić zawodnikom to co lubią najbardziej, mianowicie robić grę.

O frekwencji nie ma co sie rozpisywać bo zawiedliśmy na całej linii.3500 osób w tym 300 z Bydgoszczy to wstyd dla Sosnowca i Zagłębia Dąbrowskiego. Kibicowsko równamy poziomowi Piasta Gliwice - przynajmniej w takim kierunku idziemy. A takiego meczu jak z takim rywalem jak Zawisza już nie będzie. Co prawda GKS Tychy i Raków Częstochowa to solidne firmy kibicowskie ale do bydgoszczan trochę im brakuje.
Darian

Postprzez bakel_zg 2010-05-09, 10:26 am

Mecz świetny w wykonaniu obu drużyn. Zaryzykuję stwierdzenie, że poziom był wyższy od sobotniego szlagieru Ekstraklasy. Na szczęście Zagłębie było zespołem skuteczniejszym, choć po pierwszych piętnastu minutach nie byłem tak spokojny o wynik.
Chciałem poruszyć sprawę kasy od strony trybuny krytej. Mamy XXI wiek, klub z tradycjami, do niedawna ekstraklasowy, a kupno biletu na krytą wymagało brodzenia po kostki w błocie i dużego talentu akrobatycznego. Czy tak wielkim wysiłkiem finansowym jest wyłożenie kostką brukową terenu od wjazdu na stadion, aż po wejście na krytą? Toż to raptem 15-20 metrów.
bakel_zg

Postprzez swiezy52 2010-05-09, 10:30 am

bakel_zg napisał(a):Chciałem poruszyć sprawę kasy od strony trybuny krytej. Mamy XXI wiek, klub z tradycjami, do niedawna ekstraklasowy, a kupno biletu na krytą wymagało brodzenia po kostki w błocie i dużego talentu akrobatycznego. Czy tak wielkim wysiłkiem finansowym jest wyłożenie kostką brukową terenu od wjazdu na stadion, aż po wejście na krytą? Toż to raptem 15-20 metrów.

swiete slowa.... bagno nic wiecej, kupa nerwow, szkoda tylko ze mosir, juz nie po pierwszej nauczce tego typu, NIC nie robi... WSTYD :czerwona:
no ale zawsze mozna powiedziec ze przeciez tereny wokol Ludowego sa w trakcie prac budowlanych i nie ma sensu wyrzucac pieniedzy. TO PALETY BURAKI WYLOZCIE i kazdy bedzie zadowolony :!:
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez Krzysztof_Ju 2010-05-09, 11:33 am

emdżej napisał(a):A ja bym chciał w tym miejscu pozdrowić pana z ochrony, który na krytej próbował ludzi porozsadzać według miejsc nadrukowanych na biletach :lol:

Dokładnie, tego to chyba z opery na stadion przenieśli :lol:

A co do tego błota to skandal i wiocha jakich mało, bo nie pierwszy raz w takim gnoju ludzie muszą stać. :czerwona:
Nawet tymczasowo można by to rozwiązać wysypując tam wywrotkę żwiru, ale to przekracza wyobraźnie niektórych...
Krzysztof_Ju

Postprzez fokinow 2010-05-09, 11:44 am

Panowie.Obecność kibiców-DRAMAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fokinow

Postprzez django 2010-05-09, 12:28 pm

Najlepszy mecz Zagłębia w tej rundzie i jeden z lepszych w sezonie. Lacha w imponującej formie, oby nie było tak jak jesienią, że strzelił 5 bramek i się zablokował. Cała drużyna na plus bo zagrali bardzo mądrze taktycznie, ale szczególnie wyróżniłbym Lachę, Kłodę (motor napędowy akcji), Kłusa (gość wykonuje kawał dobrej roboty przy rozbijaniu akcji przeciwnika, a w ofensywie też się przydaje), Pietrzaka (coraz lepszy technicznie i szybkościowo, żeby tak jeszcze zaczął strzelać bramki) i Prusa (chociaż kilka interwencji niepewnych). Zawisza bardzo mnie rozczarował poziomem. Dobry początek, ale się wyszumieli, i później już byli bezradni.
django

Postprzez artur78 2010-05-09, 12:43 pm

Gra fajna punkty cieszÄ… tylko...frekwencja smuci.
artur78

Postprzez kanciak 2010-05-09, 12:47 pm

Krzysztof_Ju napisał(a):
emdżej napisał(a):A ja bym chciał w tym miejscu pozdrowić pana z ochrony, który na krytej próbował ludzi porozsadzać według miejsc nadrukowanych na biletach :lol:

Dokładnie, tego to chyba z opery na stadion przenieśli :lol:

Ja bym Pana z ochrony zostawił w spokoju, bo co miał chłop zrobić jak mu się debile trafili i poprosili o miejsce z biletu. Przecież nie może jako zatrudniony przez klub i odpowiadający za porządek powiedzieć żeby spadali na drzewo. Wg mnie zachował się jak najbardziej w porządku i szybko gdzieś te wały od numerków posadził.

Żal że takie osły przychodzą na ostatnią chwilę, pewnie pierwszy albo drugi raz na stadion i jeszcze pretensje...
Szkoda gadać.

Ja chciałem podziękować kilku chłopakom z krytej którzy dźwigali towarzystwo i zachęcali do śpiewania.
kanciak

Postprzez SO_1906 2010-05-09, 12:53 pm

kanciak napisał(a):Ja chciałem podziękować kilku chłopakom z krytej którzy dźwigali towarzystwo i zachęcali do śpiewania.

A ja tymi debilami gardze, bo przyjdzie dziadek specjalnie na trybunę, na której mozna posiedzieć a przez kilku takich mongołów najebanych musi stać przez 90 minut...
SO_1906

Postprzez django 2010-05-09, 12:54 pm

A Jaromina to powinniśmy zgłosić do księgi Guinessa. Cztery spalone w pięć minut to chyba jakiś rekord świata.
django

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack