Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WAB napisał(a):A to chyba bylismy na innych meczach. Mecz byl widowiskowy i emocjonujacy, jak na taka saune. Zaglebie zaprezentowalo sie korzystnie, niestety zabraklo cwaniactwa i szczescia, ale rywal byl swietnie poukladany pilkarsko. Widac, ze kultura pilkarska nas bija na glowe, a takiego presingu jak Radomsko, to lata na Ludowym nie widzialem. U nas widac niepewna obrone, która rzeczywiscie nie ustrzegla sie bledów, oraz prywatnie nie podobala mi sie wspólpraca w srodku Morawski-Lachowski. Ale dzieki chlopakom za zaangazowanie, bo walczyli do konca, a tym co po meczu nie podziekowali pilkarzom za gre *********, czyli krzyz na droge. Pierwsze koty za ploty i glowy do góry.
wiec moze zaczne od sprawy troszke odbiegajacej od tematu: otoz paru forumowiczow.. z calym szacunkiem, ale piszecie takie pierdoly, ze az glowa boli (np. Wariat) jak mozesz pisac, ze przyjdzie 7k kibicow???? ja tego totalnie nie rozumiem.. moze najpierw pomysl, potem napisz...
ROZBAWIŁ MNIE TEKST O KORKACH.JAK KTOŚ ICH NIE LUBI TO NIECH NIE RUSZA Z DOMU. :evil: :evil:krzysztof napisał(a):Co do kibiców wychodzących wcześniej to mam dwojakie opinie. Z jednej strony należy wziąść pod uwagę, że niektórym może się spieszyć po meczu i nie chcą stać w korkach na Wysokiej (dla tych co zostaną do końca też będzie lepiej jeśli tłok się trochę rozładuje). Z drugiej jednak strony są też tacy "wierni" kibice, którzy jeśli widzą, że drużynie idzie słabiej to w akcie protestu wychodzą ze stadionu - a tych nie popieram(czytaj: mam ich również w dupie). :)
Qba napisał(a): kolejna sprawa - oceniacie nowych pilkarzy, krytykujecie itd. nie sadzicie, ze na to jeszcze przyjdzie czas? uwazam, ze nie mozna kogos oceniac po pierwszym meczu... jezeli przybrac takie kryterium, to dla mnie Malocha jest nietrafionym graczem...
powiem to znow, bo mowilem wiele razy.. Tomasz Stolpa - moze i perspektywiczny, ale na 2 lige sie nie nadaje... brak techniki i ogrania nadrabia bieganiem, ale czy to ma sens? chyba nie...
WOJTEK napisał(a):ROZBAWIŁ MNIE TEKST O KORKACH.JAK KTOŚ ICH NIE LUBI TO NIECH NIE RUSZA Z DOMU. :evil: :evil:
xXx_1906 napisał(a):Qba napisał(a): kolejna sprawa - oceniacie nowych pilkarzy, krytykujecie itd. nie sadzicie, ze na to jeszcze przyjdzie czas? uwazam, ze nie mozna kogos oceniac po pierwszym meczu... jezeli przybrac takie kryterium, to dla mnie Malocha jest nietrafionym graczem...
powiem to znow, bo mowilem wiele razy.. Tomasz Stolpa - moze i perspektywiczny, ale na 2 lige sie nie nadaje... brak techniki i ogrania nadrabia bieganiem, ale czy to ma sens? chyba nie...
Sorki Qba ale albo tak albo tak. Jeśli zarzucasz komuś, że krytykuje piłkarzy po pierwszym meczu a poźniej robisz to samo oceniając Tomka Stolpę to chyba sam sobie przeczysz. Trochę to dziwne :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182