Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):Ten mecz mamy sznse wygrać mimo Smyły, podobnie jest z szansami na awans, są bardzo realne z tymi piłkarzami, nawet jeśli Smyła nadal bedzie przeszkadzał. Aż strach pomysleć co by było, gdyby tych chłopakow prowadził fachowiec.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):ale wiem jedno, ze moje
Zagłębie stanowi w tej II lidze taka silę, mam na myśli skład drużyny, że
wygrana w Rybniku to nie jest w tej chwili problem
novack napisał(a):W skrócie meczu z Siarką nasi operatorzy oszczędzili Kursę i wycięli z materiału jego "interwencję" na 0:3, ale na stronie Siarki jest dłuższy materiał i można to zobaczyć. Gorąco polecam, czas 4,00 to się w pale nie mieści!
http://www.youtube.com/watch?v=p1zP4V5gJeM
kriss68 napisał(a):Co do Kursy choćby nie wiem co robił zawsze się mu coś wytknie. Jest dyżurnie pod ręką, jak Jankes w zeszłym sezonie żeby zbierać "pochwały" od kibiców.
MirosławaSmyła napisał(a):Panie Tadeuszu, chodziło mi o fakt, że mamy na forum osoby, które jeszcze niedawno krzyczały, żeby zmienić trenera, że na awans nie mamy co liczyć, że piłkarze bez formy, pomysłu na grę itd. Ktoś tam chciał Smyle buty czyścić, szmatki podawać, pastę do butów zakupić w razie końcowego sukcesu Zagłębia. Teraz nie widzę, żeby ktoś obwieszczał, że nasze szanse na zwycięstwo w meczu z Rybnikiem są minimalne/bliskie zera.
Te osoby boją się napisać, że raczej przegramy? Czy też czekają na wynik meczu by w razie niekorzystnego rezultatu, pisać potem: "Ja wiedziałem, że tak będzie, Smyła wypad i zaorać tą drużynę.".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników