GKS PIAST GLIWICE w II lidze!!!!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DOMATOR 2003-06-07, 10:18 pm

dziekuje zawodnikom za walke - jestesmy z wami

"na dobre i na zle i w kazdej lidze zawsze bedziemy tam gdzie oni beda grac"
DOMATOR

Postprzez arek 2003-06-07, 10:44 pm

Rzadko zabieram głos na forum ale to co dzisiaj oglądałem i słuchałem na meczu w wykonaniu kilku prostaków powaliło mie na kolana. Pierwsze skrzypce wsród nich wiódł nijaki "widmo" burak i cep jakich mało który miemalże pluł mi prosto do ucha. Niestety brakło mi odwagi żeby zwrócić jemu i jego ośmiu łysym i pijanym kolegom buraczkom uwagę, bo dbam o swoją twarz. Mogę pozwolić sobie na krytykę jedynie na forum bo myślę że z pewnością żaden z tych gości nie umie czytać. Żal mi było jedynie tych gości siedzących obok mnie z dzieciakami i dziewczynami (całkiem fajnymi) którzy z zażenowaniem patrzyli na ich wybryki. No cóż, meczu nie mogli widzieć bo byli zbyt zajęci wyzywaniem naszych zawodników aby zobaczyć co prawda nieudolne ale pełne zaangażowania próby sforsowania bramki Nysy. Ponieważ słońce przypiekło ich łyse pały a rozumne myślenie też jest im obce nie mogli wiedzieć że Zagłębie nie miało komu sprzedać tego meczu - po prostu bardzo chcieli ale nie bardzo wychodziło - w końcu to tylko trzecia liga. Ja swojego synka z pewnością jeszcze długo na mecz nie zabiorę bo oglądanie tłustych i pryszczatych dup na zakończenie meczu jest mało wychowawcze. Pozdrawiam tych kibiców którzy po zakńczeniu meczu klaskali chociaż podobnie jak ja też byli rozczarowani.
arek

Postprzez pszemko 2003-06-07, 11:24 pm

Bardzo rozczarował mnie dzisiejszy wynik spotkania. Nie spodziewałem sie takiego zakończenia sezonu na Ludowym co niezmienia jednak faktu że na mecze Zagłębia Sosnowiec bede zawsze chodził tak jak do tej pory czyli systematyczne jak i w Sosnowcu tak i na wyjazdach.

NA DOBRE I NA ZŁE W MOIM SERCU ZAGŁĘBIE !!!
pszemko

Postprzez Gość 2003-06-07, 11:34 pm

TEKSTY O SPRZEDANIU MECZU... TRZEBA BYC POJEBANYM ALBO MIEC PUSTO WE LBIE ZEBY TAKIE TEKSTY ZASUWAC. KOMU MIELI SPRZEDAC??? NYSIE KTORA JEST ZDEGRADOWANA OD DAWNA??? CHLOPAKI WALCZYLI ILE MOGLI. MAM NADZIEJE ZE NIE SLYSZELI TYCH DEBILI.

JESTESMY Z WAMI ZAGŁĘBIE JESTESMY Z WAMI!!
Gość

Mogłes wstac i powiedziec mi to w twarz a nie tu net napinac

Postprzez bidzej 2003-06-08, 12:00 am

bankier napisał(a):moim zdaniem przyda sie naszym piłkarzom zimny prysznic w postaci porażki z nysą!!! jeśli chodzi o ocenę dokonań naszego zespołu wiosną - jestem pod wrażeniem!!! na ocenie całego sezonu pietno odciska słaba postawa w meczach jesiennych!!! szkoda - ale jest przed nami kolejny sezon!!! widzialem dziś, ze najwierniejsza częśc fanów dopingowała zespoł do końca - ale były wyjątki, które wyzywały naszych piłkarzy (fakt beznadziejna postawa) - ale jak zdobywali punkty było dobrze - jak przegrywają.... ehhh dlatego pozwoliłem sobie na małą zjebkę pewnego "kibica???" ps. bidziej - a co ciebie tak ubodło w tym co powiedziałem temu pacjentowi??? chciałeś go bronić jak wyzywał piłkarzy od chujów???

ps. na dobre i na złe i wkażdej lidze!!!!

Nic mnie nie ubodło. Po prostu gość ma swoje zdanie i ja to szanuje a Ty zachowujesz się jak przedszkolanka. A poza tym znamy sie od dziecka wiec mogłeś wstac i powiedzieć mi to w twarz a nie grac kozaka teraz na necie. A piłkarzyki dali dupy i tyle i z więcej niż połową musi się Tochel pożegnać jak chce oczymś myśleć w przyszłym roku bo jak nie to znowu nas wypierdoli Odra Śląsk czy Miedzianka. Ach szkoda qrwa gadać zero ambicji!!!
bidzej

Postprzez bankier 2003-06-08, 6:34 am

bidziej - przedszkolanka??? poczytaj co ludzie piszą na tym forum bo chyba nie zrozumiałeś dlaczego zjebałem tego pacjenta!!! (chyba już raz - jeszcze w drugiej lidze też mu sie słownie dostało)

szanuje wolność słowa - ale jak ktoś przychodzi na mecze po to aby wyzywać piłkarzy swojego zespołu tylko dlatego, ze przegrali jeden mecz - to ja pierdolę wolność słowa. albo zmieniamy atmosfere na Ludowym i wyrzucamy z niego pacjentów ze słomą w butach - albo siedzimy cicho! wybór należy do nas wszystkich! ale jedna uwaga - jak piłkarze wygrywali było wszystko OK, oklaski, zachwyty ohhhh ahhhh i głośne Zagłębie!!! jak trzeba pokazać, że jest się z drużyna na dobre i na złe to brakuje im odwagi!

ps. a co by to dało jak bym ci powiedział co o tym mysle (chyba przecież zdążyłem to powiedzieć) zmieniło by to coś??? pewnie zaczęlibyśmy się jeszcze kłócić i wyzywać w obronie jak to nazywasz "wolności słowa" klienta którego znakiem rozpoznawczym jest cytat "... Łuczywek, k***a - k***a..."

i nie bierz tego do siebie bo przecież znamy się tyle lat....
bankier

Postprzez bankier 2003-06-08, 6:36 am

a faktem jest, że piłkarze zagrali słaby mecz - ale to jest tylko sport! a kadra zagłębia jest taka jaka jest! nie mamy indywidualności (no może poza Ujkiem) - ale przecież on się skreślił z kadry na następny sezon....

ps. ale mamy TS :)))
bankier

Postprzez Franz 2003-06-08, 1:44 pm

Mówi się trudno ale za rok to my będziemy sie cieszyc z awansu :!:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Cygan 2003-06-08, 10:42 pm

Pojechałem na mecz Piast:Lech, nie ukrywam, ze liczyłem na łatwe zwycięstwo Naszych i dlatego się tam wybrałem. I co mni spotkało? Wchodzę na mecz Piasta w 15 min. i jest już 1:0. Wyszedłem 20 min przed końcem: brak konsekwencji sędziego: w 65 min. powinien być karny dla Lecha + parę innych afer. Wogóle to był dziwny mecz: Lech grał "brazylianę" w kiepskim stylu, po której piłkę z łatwością przejmował Piast. O karnym już wspominałem, ale najbardziej zajebisty był spiker: panowie z nad przeciwka, naładujcie akumulatory, bo potrzebny jest doping. I co?: kibice piasta (piszę małą literą, bo on nie zasługuje na więcęj) dajcie sobie spokój z kibicowaniem, bo wam wybitnie to nie wychodzi!!!Pikniki z po lewej od was robiły lepszy doping, niż wy przez całą połowę:)))))))))))) BYŁO JEST I BĘDZIE, ZAWSZE ZAGŁĘBIE!!!!!!!!!!!!!

Ps: ponieważ wszedłem w 15 minucie, niecierpliwie szukałem zegar?! czy ktoś może wskazać mi, gdzie go przeoczyłem:)))) buahahahahahaha
Ostatnio edytowano 2003-06-09, 7:50 pm przez Cygan, łącznie edytowano 1 raz
Cygan

Postprzez Jędrek 2003-06-09, 6:27 am

Jesteśmy już w II lidze, ale jak widać nie ma tu wpisów od kibiców Piasta że ch wam w d itp. Jak awans byłby wasz to wiem że suchej nitki nie zostawilibyście na Nas a my wam tylko powiemy PaPa próbujcie za rok, dwa, trzy
Cygan ( twoja rodzina z Będzina? bo w c*** cyganów po bramach tam widziałem) masz jakis kompleksik Piasta cy co? po coś jechał do Gliwic poczuć drugoligową atmosferę? bo wasi zajebiści kibice wypinali dupy na piłkarzy? Pozdrawiam wszystkich kibiców i życze Nam abyśmy się jeszcze spotkali mam nadzieje że w II a nie III lidze
Wojtek pojeć mi po skarpetach tak lubie jak się aż zanosisz bluzgami...
Cześć Piast żegna was na II lige czas
Jędrek

Postprzez WOJTEK 2003-06-09, 7:08 am

Jędrek napisał(a):Jesteśmy już w II lidze, ale jak widać nie ma tu wpisów od kibiców Piasta że ch wam w d itp. Jak awans byłby wasz to wiem że suchej nitki nie zostawilibyście na Nas a my wam tylko powiemy PaPa próbujcie za rok, dwa, trzy
Cygan ( twoja rodzina z Będzina? bo w c*** cyganów po bramach tam widziałem) masz jakis kompleksik Piasta cy co? po coś jechał do Gliwic poczuć drugoligową atmosferę? bo wasi zajebiści kibice wypinali dupy na piłkarzy? Pozdrawiam wszystkich kibiców i życze Nam abyśmy się jeszcze spotkali mam nadzieje że w II a nie III lidze
Wojtek pojeć mi po skarpetach tak lubie jak się aż zanosisz bluzgami...
Cześć Piast żegna was na II lige czas
KUP SOBIE SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY,KRETYNIE..."POJEĆ"
WOJTEK
Adventure Group

Re: GKS PIAST GLIWICE w II lidze!!!!!!!

Postprzez Monti 2003-06-09, 7:16 am

Pesto napisał(a):
Monti - całkiem słusznie , Humorzasty człowieku 8)

Wstydze sie i staram , przepraszam , nic na to nie poradze , juz nawet moje dziecko robi mniej błędów. :( :roll: :lol:
Monti
Moderator

Postprzez PIAST 2003-06-09, 9:19 am

do Cygana
Jedna wielka ściema Cygan...PIAST zdobył bramki w 27, 35 i 89 minucie.
W 15 minucie to ty mogłeś wejść ale do piwnicy swojej babci a nie na stadion w Gliwicach. Co to znaczy brak konsekwencji sędziego??? Dyktował karne dla Piasta a dla Sulmy nie? Sytuacja z 65 minuty? W KAŻDYM meczu jest po kilka takich starć w polu karnym ,kiedy napastnik pada i kwiczy że był faul. Czy KAŻDA tego typu sytuacja to karny?
Opisz bliżej te "inne afery" - może to bramki strzelone przez Piasta, może koncertowa gra, od której sulmiakom się słabo robiło? Spikera się czepiasz bo to jak ostatnia deska ratunku, że coś było nie tak...Spikerzy na stadionach są jacy są, nieraz śmieszni, nieraz kretyńscy, nieraz pijani.
A kibicowania Piasta nie krytykuj, bo o gołych dupach u was już ktoś wam przypominał. Jak wam idzie świetnie to jest gites doping, jak przegrywacie to ściągacie portki i piłkarzom dupy wypinacie. Muszą was za to bardzo lubić.
Obiektywizmu więcej Cygan, chyba że info z meczu Piasta dostawałe SMSem i gówno sam widziałeś.
PIAST

Postprzez Bodzio 2003-06-09, 9:50 am

A gdzie te 5 tyś kibiców które rzekomo u was bywają w tak ważnym mimo wszystko meczu który należało wygrać ,zegar a po co , kibice tacy jacy są to są ale napewno nie mają takich oprócz was inne kluby w naszej grupie .
Nie możecie przeboleć awansu Piasta mimo dwóch przykrych porażek , ale cel uświęca środki i Lech pojechał z 3 do Zielonej Góry a wy z nimi zaledwie remis i narzekania na sędziego . Co do Cygana a dlaczego nie wspomnisz że Piastowi też przynajmniej dwa razy powinno być wskazane wapno ale po co najlepiej w dalszym ciągu wymyślać takie głupoty.
Na zakończenie jakby można było cofnąć czas i teraz mecz z Z.S to nie wiem czy byłby tak korzystny dla was wynik.Trafiliście na dołek formy Piasta i wykorzystaliście to i tak jak kiedyś pisałem są w tej grupie oprócz Piasta zespoły której potrafiją lepiej i ładniej grać od was.
Bodzio

Postprzez WOJTEK 2003-06-09, 10:05 am

Bodzio napisał(a):A gdzie te 5 tyś kibiców które rzekomo u was bywają w tak ważnym mimo wszystko meczu który należało wygrać ,zegar a po co , kibice tacy jacy są to są ale napewno nie mają takich oprócz was inne kluby w naszej grupie .
Nie możecie przeboleć awansu Piasta mimo dwóch przykrych porażek , ale cel uświęca środki i Lech pojechał z 3 do Zielonej Góry a wy z nimi zaledwie remis i narzekania na sędziego . Co do Cygana a dlaczego nie wspomnisz że Piastowi też przynajmniej dwa razy powinno być wskazane wapno ale po co najlepiej w dalszym ciągu wymyślać takie głupoty.
Na zakończenie jakby można było cofnąć czas i teraz mecz z Z.S to nie wiem czy byłby tak korzystny dla was wynik.Trafiliście na dołek formy Piasta i wykorzystaliście to i tak jak kiedyś pisałem są w tej grupie oprócz Piasta zespoły której potrafiją lepiej i ładniej grać od was.
TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.........
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna