Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pyla napisał(a):Zgadzam się z mariuszem 76 kazdy jeden mecz do końca sezonu będzie z tych za 6 pkt. ale robienie atmosfery grozy jakby coś z Polkowicami nie wyszło uwazam za dużą przesade. Przecierz do konca sezonu ani Radzionków ani Zawisza czy Polkowice nie są w stanie wszystkiego powygrywac to jest niemożliwe.Mecz z Polkowicami jest bardzo ważny i wygrana bardzo zbliży nas do awansu a co ważniejsze zostawi komfort psychiczny przed następnymi meczami.
django napisał(a):Kto to jest Kosciegiewicz?
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Ja jeszcze dwa słowa na temat meczu z Polkowicami - otóz pozostane przy swoim
iz jest to mecz o AWANS
August napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Ja jeszcze dwa słowa na temat meczu z Polkowicami - otóz pozostane przy swoim
iz jest to mecz o AWANS
W każdym razie porażka może oznaczać powolne pakowanie manatek z drogi o awans. Natomiast gadki typu "bo jeszcze zostało 30 pkt do zdobycia" i "jakoś to jeszcze będzie", przerabialiśmy już. I to nie jeden raz. Ale ja wciąż wierzę, że jesteśmy na tyle silni, że damy radę. Nie tylko z Polkowicami.
MrCricket napisał(a):Ale pakować manatek nikt nie będzie gdy jest 10 kolejek do końca,a tłok w czołówce duży i niespodzianek będzie jeszcze bez liku.
Ja jetem za, bo zawsze to powtarzam że mamy mocny skład a nic nie gramy !!!(Ale jestem pewny że nawet jeśli trener P. poda się do dyspozycji prezesa to ten go nie zwolni bo gdzie znajdzie drugiego takiego głupiego za takie pieniądze)?? Ale myślę że do tego nie dojdzie bo wygramy. Lecz pamiętajmy że gramy jeszcze z Zawiszą i Tychami którzy są dla mnie niespodzianką tego sezonu.. Dużo jeszcze przed nami emocji.. :/Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników