Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
w tym kraju obowiazuje domniemanie niewinnosci oskarzonego oznacza to mniej wiecej tyle ze dopoki komus nie udowodniono winy, jest NIEWINNYM i zarowno ograny scigania jak i opinia publiczna maja traktowac go jako niewinnego.
Tomano napisał(a):po pierwsze nic jeszcze nikomu nie udowodniono a moze nie wiesz ale w tym kraju obowiazuje domniemanie niewinnosci oskarzonego oznacza to mniej wiecej tyle ze dopoki komus nie udowodniono winy, jest NIEWINNYM i zarowno ograny scigania jak i opinia publiczna maja traktowac go jako niewinnego.
Nawet jesli zarzuty zostana udowodnione tez praktycznie nic to w naszej sytuacji nie zmieni poza ciagnacym sie za klubem smrodem.
Awansu tak czy siak by nie bylo, nie ma w miescie polotu do takich rzeczy ale to temat na inna rozmowe.
Ja tez bym wolal zeby Zaglebie bylo czyste, ale dla mnie nic to nie zmienia Chodzilem/jezdzilem i bede robil to dalej i prawdopodomnie wielu mi podobnych rowniez!
koszki napisał(a):Znamy przyczyny słabszej formy Lachy. Dawał kase to i grał lepiej. ALE BAGNO. Oby się już nigdy nie pojawił na ludowym :(
warchlak napisał(a):dobra przestańcie płakac bo narazie to tylko go zatrzymali. nic mu jeszcze nie udowodniono wiec do tego czasu nie mamy czym się martwić. jezeli mu udowodnią to co najwyżej dostaniemy jakies minusowe punkty a nie od razu degradacja do 5 ligi :shock: z jakiej racji :?: Piast robił wieksze przekręty i jakoś nadal gra na zapleczu ekstraklasy.
xXx_1906 napisał(a): Najważniejsze żeby zniszczyć ten korupcyjny syf i oczyścić polską piłkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników