OTOCZENIE TRENERA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez musztra 2004-11-11, 5:44 pm

BrzydaL napisał(a):
DaMi napisał(a):
SOSNOWIEC* napisał(a):Kuznia co ty sie z choinki urwales czy z innego swiata?! nikt nie powiedzial ze pija wszyscy, ale sa tacy co od alkocholu nie stronia, kiedys bylo to w "studio", a teraz to nie mam pojecia gdzie sie nasze gwiazdy przeniosly, w kazdym razie gdzies w bardziej ustronne miejsce

Ja ostatnio słyszałem o barze w okolicach lodowiska :wink:

Bar w okolicach lodowiska to chyba juz przeszlosc bo ostatnio niektorzy bawili sie w Grancie z Pszczynie... widocznie mysleli ze tam ich nikt niezauwazy :!:

w Pszczynie hm pewnie im Pitry polecił :lol: :lol:
musztra

Postprzez Robson_sc 2004-11-11, 10:08 pm

I co Wam z tego ,ze bedziecie sledzic w ktorym aktualnie klubie spotykaja sie nasi pilkarze. To sa dorosli ludzie i powinni byc profesjonalistami. My kibice jestesmy od komentowania ich poczynan na boisku a nie poza nim. Pilkarzom placi sie za gre a nie za sposob prowadzenia sie. Jezeli zla serie bedziemy zrzucac na karb uzywania zbyt duzej ilosci alkoholu przez pilkarzy to wyjdzie nam ,ze w okresie miedzy meczami z Korona i Ruchem chlopaki musieli byc abstynentami...przeciez wygrywali :D
Robson_sc

Postprzez krzysztof 2004-11-12, 8:48 am

Uogólniając post WISE zgadzam się z nim.
Nie mam wprawdzie dwodów na nikogo, ale najmniej o obecny stan rzeczy winiłbym trenera i piłkarzy.
Już nie raz udowodnili, że grać w piłkę potrafią i żadny przeciwnik nie jest nim groźny, czy to z I-szej czy III-ligi.
Problem leży gdzieś wyżej. Dla mnie wygląda to tak jakby już przed sezonem założone było, że w II lidze ma być miejsce bezpieczne, czyli nie w strefie barażowej, ani też niezbyt blisko miejsc dających szanse na awans.
Dlaczego, bo jak Zagłębiu idzie lepiej to zaraz są naciski ze wszelkich możliwych stron aby awans był jeszcze w tym sezonie. A na to kasy zapewne nie ma. O ile pamiętam taka sytuacja pojawia się w historii naszej drużyny już któryś raz z kolei. Druzyna jest dobra stać ją na walkę o awans, ale mówi się im "NIE" albo będziecie sobie szukać nowego klubu.
Możliwe że jest to decyzja Motto, który stwierdził, że w tym sezonie o awansie nie macie co mysleć może w następnych latach.

Nie mam jednak na nikogo dowodów, więc potraktujcie to tylko jako moje domysły.
Możliwe, że sytuacja ta powtarza się dlatego, że ciągle ci sami ludzie znajdują się na górze.
Może wartałoby dokonać pewnych zmian na szczycie aby siedzieły tam osoby, które będą np. szukac nowych źródeł finansowania klubu, poszukiwać nowych talentów itp. zamiast grzać stołki i modlić się aby Motto się nie wycofał.
Boję się jednak, że wymagałoby to startu od samego początku.
Co wy sądzicie na powyższy temat :?:
krzysztof

Postprzez Fan 2004-11-12, 8:54 am

Farmacon swego czasu (nie wiem jak teraz) tez byl miejscem dla niektorych.
Fan
Working Class

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników