Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Cygan napisał(a):fabian napisał(a):Cygan, jaki tam rywal ;)
Poza tym ja gratuluje Polonii, bo nie przypominam sobie, zeby nasza mlodziez (z tego co zrozumialem z artykulu, to o nia chodzi) miala podobna umowe. Jesli sie myle, to przepraszam, jesli nie to kolejna wtopa naszych dzialaczy i miasta.
Fabian - właśnie o to mi chodziło co jest boldem. Bardzo mi się ta sprawa nie podoba, choć nie wiem, czy czasami kiedyś nasza młodzież nie była w Torino na jakimś obozie, ale może o tym lepiej wypowie sie Diouf39?
CzArNe*KoRoNkOvE napisał(a):Skoncz koles nierozumiem o co Ci chodiz do Polonii... Czekam na konkretne zarzuty!!
ewryk napisał(a): z tego co sie orientuje to wlosi napewno wspomoga nasza mlodzierz finansowo a raczej zakupia jakis sprzet idt
ewryk napisał(a): pewnie tez bedzie wymiana mlodych pilkarzy w ramach obozow szkoleniowych.
ewryk napisał(a): mozna znalezc kibicow Slaska (czyli rowniez i skisly)...
ewryk napisał(a): w koncu trzeba byc tolerancyjnym dla innych ekip
bidzej napisał(a): jeszcze moze byc tak ze my zgnijemy w 3 lidze a kolejna wiocha po amice czy groclinie bedzie grala pierwsze skrzypce w 1 lidze???? Oby nie mam taka nadzieje........
Gość napisał(a):W Słubicach są za Legia ... stąd może oznaczać ta (L) w nazwie... duzo kibicow z Polonii S. mają duży szacunek do nas chociaz za wielu ich tam nie ma.... Pozdro
CzArNe*KoRoNkOvE] uważam raczej dzieki Ewrykowi Slubice za przyjazna wiosek ;] [/quote]
Koleżanko... Słubice nie są wioską, tylko miastem! W sumie i tak największe wieśniaki mieszkają w miastach... :?
[quote="Gość napisał(a): a co powiesz na biało-czerwoną flage SŁUBICE wywieszoną na meczu
groclin-city?buehehhehe , lipa ci kibice ze słubic straszna,pucusie i nic więcej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników