Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Blajpios napisał(a):. Tylko - które wcześniej warunkuje? i jak warunkuje?: tu jest pytanie.
August napisał(a):Blajpios napisał(a):. Tylko - które wcześniej warunkuje? i jak warunkuje?: tu jest pytanie.
Odpowiedz sobie na pytanie dlaczego Leśodorskiwybrał sobie nas. Albo inaczej. Czy byłby w stanie przejąć wpływy w miarę dobrze funkcjonującym klubie
Adamek182 napisał(a):Zaraz Banasik też się wku#wi, bo przychodzi do drużyny i nagle się okazuje że tej drużyny nie ma.
Fakt że to jest jedna osoba i jeżeli dostaniemy kaske za Sanogo to jest na tyle wcześnie że spokojnie powinniśmy się zaopatrzyc w napastnika z prawdziwego zdarzenia. Inaczej sprawa będzie wyglądała jeżeli zamiast kaski dostaniemy zapewnienia ze kiedyś coś dostaniemy, a przy okazji jakiegoś grajka lepszego z odpadów nam podrzucą.
Co z tym Niezgodą?
A ja uważam że powinieneś wiedzieć że do chociaż w miarę dobrze funkcjonującego klubu Boguś nawet nie byłby zainteresowany aby wejść z butami. A słabość Zagłębia nawarstwiały się latami w okresach rządów ww. przeze mnie osóbBlajpios napisał(a):
Naprawdę to do mnie pytanie???
wojtaszko napisał(a):Przy walce o awans nie ma czasu na testy trzeba brać zawodników do gry a nie na sprawdzanie jak dalej będzie takie tempo to nic nam nie zostanie
August napisał(a):A ja uważam że powinieneś wiedzieć że do chociaż w miarę dobrze funkcjonującego klubu Boguś nawet nie byłby zainteresowany aby wejść z butami. (...)Blajpios napisał(a):
Naprawdę to do mnie pytanie???
Blajpios napisał(a):Naprawdę to do mnie pytanie??? To po tym, co napisałem, nie widać, że wiem i to, co każdy spokojnie myślący człowiek wie, że do zwasalizowania wybiera się tych, którzy są słabi??
August napisał(a): A ja uważam że powinieneś wiedzieć że do chociaż w miarę dobrze funkcjonującego klubu Boguś nawet nie byłby zainteresowany aby wejść z butami. A słabość Zagłębia nawarstwiały się latami w okresach rządów ww. przeze mnie osób
Blajpios napisał(a):A ja uważam, że Kol. August mógłby inaczej, sprawniej, nie próbując zrobić przy okazji ze mnie idioty:
August napisał(a):Blajpios napisał(a):A ja uważam, że Kol. August mógłby inaczej, sprawniej, nie próbując zrobić przy okazji ze mnie idioty:
Mogłem czegoś nie doczytać ale nie zwykłem robić z nikogo publicznie idioty. Amen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników