LucasUSA napisał(a):MuMiN napisał(a):A co do własnej opinii , to najpierw potrzebne jest uporządkowanie wszystkich za i przeciw, analiza konsekwencji i ew. korzyści a potem prawienie tego większej "publiczności". Zresztą, moje zdanie ma taką samą wartość jak Twoje i innych – wszyscy jesteśmy w Zagłębiowskiej rodzinie
I mysle, ze to najlepsze podsumowanie watku - i chyba oczekiwanie wielu z nas, ktorzy wyglosili krytyczne opinie.
Proponuje wstrzymac sie z dalszymi komentarzami, bo chyba wszystko juz zostalo powiedziane.
Teraz poczekajmy na konkrety i dalsze, rzetelne wiadomosci (nie chodzi mi o blog pana Czado ;) ) od osob zwiazanych z pomyslem. Bardzo prosilbym osoby stojace za tym pomyslem o przedstawienie swoich racji takze nam, milo by bylo podyskutowac wspolnie, mam nadzieje, na odpowiednim poziomie.
i tego wlasnie mi brakowalo nie mam pretensji o fakt zalozenia nowego tworu mam tylko wrazenie niestety nie po raz pierwszy ze miedzy Zaglebiowskimi "bracmi"sa rowni i rowniejsi ktos rzucil pomysl ktos przybil piatke a reszte je..al pies to tylko tluszcza i nie znacza nic wiecej niz ich pieniadze w puszkach na oprawy wazni jestesmy tylko MY i tylko MY znamy jedynie sluszna droge ktora podazaMY wiec ode mnie macie krzyż na ta droge i powodzenia