Bizoniasty napisał(a):Z tym dupolizaniem to ktos tam przegial pale. A co jak Legia po kazdej bramce spiewala o Zagłębie o Sosnowiec to co robili to sobie dla jaj ? Moze, zeby nas upokorzyc co ? I jestem pewny, ze nawet jakby nie bylo protestu to robili by tak samo... Bylismy w barze, to bez przerwy bylem pytany czy mam co pic, co palic. Jeden czlowiek nawet chcial nam bilety na pociag kupic, dlaczego co ? Wielu co pojechalo wczesniej to co u rodziny spalo ? W hotelach moze? Nie u Warszawiakow, ktorych znaja z wyjazdow. Dlatego przeszlo to moje najsmielsze oczekiwania jak zostalismy tam ugoszczeni. Dlatego jestesmy "gorolami", mowimy, tak samo, tak samo myslimy, mamy te same wartosci moralne. Jestesmy identyczni. Poprostu bracia
Pozdro! Nie ma co tracic energii, zeby tlumaczyc rzeczy oczywiste. Nie wdawaj sie z nimi w dyskusje, niech im ta ziemia dalej bedzie plaska. A za dupolizanie to powinien byc natychmiastowy ban.
Co do meczu - sytuacja Kmiecika zupelnie inaczej wygladala w realu niz ja sobie wyobrazalem na podstawie Legia.TV ;). Niezle sie potrafi zachowac, naciskany przez obroncow oddal 2 strzaly - niezle kreci jak na swoj wzrost. Z kolei sytuacja Kozubka i Skrzypka - tragiczna amatorszczyzna - KOSZMAR. Powinni poparzec, jak sie bramki glowka strzela :( http://pl.youtube.com/watch?v=bQnxKGOjN ... ed&search=
(a'propos - jeden z moich kultowych meczow).