Zagłębie - ... Bydgoszcz - 19.08.2006 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-08-19, 8:21 pm

Napewno szkoda Wolanskiego, napewno druzyna zacznie grac tylko czy nie bedzie za pozno CZAS TO PIENIADZ A STRACONYCH PUNKTOW NIE
ODROBIMY.
Napisze to co mi lezy na sercu od dluzszego czasu - NASZE ZAGLEBIE
Z TYM TRENEREM NIE AWNSUJE DO I LIGI - to jest fachowiec ktory
reprezentuje sredni poziom, formalnie moze posiada PRO - licencje
ale to wszystko.
Ja nie lubie tego Pana B z Bydgoszczy ale widac bylo golym okiem jak
budowal (robil zmiany) w trakcie meczu druzyne aby w koncowce zainkasowac 3 pkt w Sosnowcu.

O naszym trenerze mam zupelnie inne zdanie.

Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

D

Postprzez aleki4 2006-08-19, 8:23 pm

A jednak czkawką odbiła nam sie decyzja ser Rudego że nie gramy u siebie z Łomżą. Po pierwsze nie mamy odanego sprawie menagera w Zagłębiu. Po drugie dlaczego nie gra żaden wychowanek, chyba już najwyższy czas. Po trzecie ostrzegał mnie znajomy z Jaworzna, że Pan Białek to nie wróży nic dobrego: gra jednym napastnikiem /Folc/w Szczakowej było podobnie i jak dzisiaj jest każdy wie. Po czwarte jak byłem na meczu rezerw / wygraliśmy 2:0/
to trener Dworczyk przyspawany do ławki na wzór Pana Białka, dobrze, że był Pan Juda, który motywował Zagłębie do gry!
I nie chodzi tu o narzekanie czy awans ale zwykłą przyzwoitość duetu Rudy Białek. Na zkończenie otworzyłem, moje notatki od 1996 roku. Mieliśmy 1,5 napastnika tj 0,5 Józefowicz i 100% Waldek Adamczyk.
Reasumując pora na głębokie analizy i to już dzisiaj bo my kibice nie przekłniemy gorzkiej pigułki jak nas może czekac po meczu z odwiecznym wrogiem z chorzowa.
Pozdrawiam uprzejmie
Alek
ps Tadeusz czyż nie miałem racji kij ma dwa końce :(
aleki4

Postprzez Przemek26 2006-08-19, 8:30 pm

twari napisał(a):Skrzypekj nie gra bo według Białka jest słabszy od Piątkowskiego... :roll: Przecież kontuzja już dawno minęła. Skrzypek w rezerwach 2 tydnie temu już grał! i spokojnie mógł wejść na boisko!

Grał to mało powiedziane wtedy rezerwy wygrały 2:0 a Adżem ze Skrzypkiem tak zasuwali że Ci zJawrzno mogli stać i podziwiać.
Jak w najblizszym meczu z Kmita a potem z ruchem nie będzie Dawida zamiast Piątkowskiego to faktycznie mamy trenera góra IV ligowego.
Przemek26

Postprzez T_misiek 2006-08-19, 8:31 pm

Jak patrze na gre zaglebia to w chuju mnie drze DNO DNO I JESZCZE RAZ DNO !!!!!! Dajcie im jeszcze wiecej kasy !!! pseudokopacze pierdolone wypierdalac z Sosnowca !!!!
T_misiek
Żółta kartka

Re: D

Postprzez Głos Rozsądku 2006-08-19, 8:32 pm

aleki4 napisał(a): Na zkończenie otworzyłem, moje notatki od 1996 roku. Mieliśmy 1,5 napastnika tj 0,5 Józefowicz i 100% Waldek Adamczyk.

Chyba przespałeś lata 2002-2005 bo wtedy był w Zagłębiu taki napastnik jak Mariusz Ujek o klasę lepszy od Józefowicza. Zawsze walczył, nigdy nie odstawiał nogi i jak Zagłębiu nie udało się wygrać, to schodził z boiska wściekły. Takiego kogoś jak Ujek teraz nam bardzo brakuje.
Głos Rozsądku

Postprzez T_misiek 2006-08-19, 8:35 pm

Przemek26 napisał(a):
twari napisał(a):Skrzypekj nie gra bo według Białka jest słabszy od Piątkowskiego... :roll: Przecież kontuzja już dawno minęła. Skrzypek w rezerwach 2 tydnie temu już grał! i spokojnie mógł wejść na boisko!

Grał to mało powiedziane wtedy rezerwy wygrały 2:0 a Adżem ze Skrzypkiem tak zasuwali że Ci zJawrzno mogli stać i podziwiać.
Jak w najblizszym meczu z Kmita a potem z ruchem nie będzie Dawida zamiast Piątkowskiego to faktycznie mamy trenera góra IV ligowego.

Białek to się nawet na IV ligę nie nadaje !!!!
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez August 2006-08-19, 8:36 pm

A mnie naszła myśl tego rodzaju, czy aby właśnie nasi grajkowie nie chcą swojągrą spowodować "ustrzelenie" Białka ? To przecież taka specjalność w wielu polskich klubach. A jak widzę, wsicekłośc kibiców koncentruje się teraz przede wszystkim na Białku. Moze Capello to on nie jest, ale nie wierzę , że kompletnie nie potrafił przygotować drużyny do sezonu.
August

Postprzez Leyton 2006-08-19, 8:40 pm

olo69 napisał(a):Obysmy z Ruchem nie doznali upokorzenia

Nie doznamy !!!
Chłopakom spoza Zagłębia (czyli wszystkim) wytłumaczy co jest najważniejsze w w takim meczu - wiceszef sztabu szkoleniowego Pan Orzeszek, a w trudnych chwilach na boisku, do walki z hanysami poderwie Zagłębie Sławek Pach ...

OTO JEST NASZE ZAGŁĘBIE.
Leyton

Postprzez MarcelZS 2006-08-19, 8:40 pm

BRAK NAPSTNIKA I TO WSZYSTKO W TEMACIE.

I znowu pierdolenie, transfery, a tu przyjazd Baniaka i trzy punkty jadą do Bydgoszczy, która to nie ma wcele lepszych grajków.

BEZ URAZY: ale PIŁKARZYKI PAJACYKI :!: - wierze w Zagłębie ale oni chyba nie, kolejna wielka wpadka, ma dość pseudoprofesjonalistów, rzygać mi się chce - świtne 20 minut i koniec grania, bez pomysłu koncepcji i pomimo woli walki tracimi bramkę w 90 minucie.

PIŁKARZE KIEDY k***a WYGRACIE Z KIMŚ Z RÓWNEJ PÓŁKI - KIEDY :?:

PANIE TADEUSZU Z CAŁAYM SZACUNKIEM NIE BYŁO PANA NA MECZU, TO PROSZE NIE BUDOWAĆ OPINI O ZAWODNIKACH NA PODSTAWIE RELACJI LIVE.
Ostatnio edytowano 2006-08-19, 8:49 pm przez MarcelZS, łącznie edytowano 1 raz
MarcelZS

Postprzez STACH PL 2006-08-19, 8:43 pm

Stefan Majewski by się nam przydał bo pan Białek to u nas długo nie zagości z tymi wynikami,a przecież mamy mocny zespół.
STACH PL

Postprzez Przemek26 2006-08-19, 8:46 pm

Tylko teraz gdyby zwolniono Białka to niech ktos napisze mi nazwisko trenera obecnie bez pracy , trenera który jak pierdalnie rąką w stół w szatni to piłkarze wybiegną posrani na boisko i napierdzielą rywalowi 10 bramek?
Bo nie znam teraz takiego nazwiska.
Czy nie ma w tym klubie osoby która wzięłaby ich z szmaty i tak nimi potrząsła że jak to Wojtek kiedyś napisał ( ja to troche ubarwie) będa srali krwią na boisku a bez 3 pkt z boiska nie zejdą.
Przemek26

Re: D

Postprzez aleki4 2006-08-19, 9:00 pm

Chyba przespałeś lata 2002-2005 bo wtedy był w Zagłębiu taki napastnik jak Mariusz Ujek o klasę lepszy od Józefowicza. Zawsze walczył, nigdy nie odstawiał nogi i jak Zagłębiu nie udało się wygrać, to schodził z boiska wściekły. Takiego kogoś jak Ujek teraz nam bardzo brakuje.[/quote]
Raczej nie przespałem w Sosnowcu nie byłem może na 5 meczach Ujek nigdy do nas nie pasował, co nie oznacza, że nie jest dobrym piłkarzem.
Ujka nie wspominam zbyt miło. To są ludzie z serii nie dość, że z poza Zagłębia to jeszcze mający na myśli tylko kasę. Z drugiej strony jak siem spieramy o Uja to i tak to niewiele zmienia! BRAK NAPASTNIKA !!!
aleki4

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-08-19, 9:04 pm

Kol. MarcelZS - prosze podac zawodnika lub zawodnikow ktorych skrzywdzilem - mam prawo miec swoje zdanie na temat Zaglebia i zawodnikow jak kazdy Forumowicz.
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Przemek26 2006-08-19, 9:06 pm

Z Jakubem Wierzchowskim jesteście najbardziej doświadczonymi piłkarzami Zagłębia. Czy w związku z tym macie jakieś zadania w trakcie meczu gdy coś nie idzie?
Przemek26

J.B.: Na pewno trener liczy na to, że w momencie kiedy ta gra nie układa się, podpowiemy coś kolegom. Ja też z pozycji pomocnika mam duże pole widzenia na boisku i mogę ich wspomagać pomocnymi radami.

Gdzie kiedy w jakim momencie bo jeszcze tego nie widziałem.?!!?
Przemek26

Postprzez warchlak 2006-08-19, 9:19 pm

niestety ale muszę to napisać - niektórym grajkom momentami w ogóle się nie chciało grać i czekali na zakończenie spotkania. Wierzchowski może zajebał sytuacje ale jak nasze gwiazdy mogły dopuścić do tego strzału :?: niestety ale nazwiska nie grają a szkoda bo pod tym względem powinniśmy być w OE :roll:
warchlak
Prowokator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna