Mecz na stulecie klubu na wyjeździe!!!
ŻAŁOSNE!!!
I nikt mi nie wytłumaczy że to lepiej bo jest wiele osób,które chciałyby
zobaczyć ten mecz ale u nas,bo to nasze święto!!!
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WOJTEK napisał(a):Stachu, przypierdalasz sie teraz. Ja osobiście wolę jechać na wyjazd do Warszawy. Specjalny będzie za friko najpewniej więc w czym problem ??A jeśli to wyjdzie to przyszykujemy niespodziankę. :lol:
STACH PL napisał(a):WOJTEK napisał(a):Stachu, przypierdalasz sie teraz. Ja osobiście wolę jechać na wyjazd do Warszawy. Specjalny będzie za friko najpewniej więc w czym problem ??A jeśli to wyjdzie to przyszykujemy niespodziankę. :lol:
Wojtku problem jest w tym,że ten mecz miał być promocją Zagłębia chciałem na ten mecz wziąć laske i znajomych a pojade sam.
No ale trudno lepszy rydz niż nic
mlody_sc napisał(a):Ile kibiców mogło by obejrzeć mecz w Sosnowcu a ile bedzie mogło obejrzeć w Warszawie??? mecz napewno nie odbędzie się 11.06.2006 ponieważ zawodnicy Legi mają urlopy a my dzień wcześniej kończymy sezon meczem z jagiellonią. Rudy mógłby troche pomyślec bo napewno wielu kibiców jedzie na mistrzostwa świata a chciałoby uczestniczyć w obchodach 100lecia a poza tym w ten weekend co Rudy plauje obchody bedą dni Sosnowca a połączenie tych 2 imprez jest bardzo chujowym pomysłem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Tom