a mnie się przypomniała wypowiedź palanta Łazarka (to nieszczęście było kiedyś trenerem reprezentacji)
przegraliśmy kiedyś kolejny mecz , a ten pajac stwierdził , że wszystko jest w porządku , ponieważ Polacy ... prowadzili do przerwy
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Leyton napisał(a):Heheh. Dobre. Przypomina mi to odpowiedzi Engela po koreańskiej kompromitacji. Fachowcy trwierdzą, że drużyna była źle przygotowana fizycznie, co pan na to ? Engel: badania mówią co innego :P .
Szkoda, że nasi pojechali do Korei na MŚ w piłce nożnej, a nie w badaniach, bo wtedy na 100% przywieźliby zloto :D
Trener Odry też chyba pomylił piłkę nożną z biegami maratońskimi. Najwyraźniej w piłce nożnej powinno się przyznawać punkty za kondycję i wrażenia artystyczne. :D
Leyton napisał(a):Ciekawi mnie skład Kietrza. W związku z ich dość poważnym problemami finasowymi zanosiło się, że odejdzie stamtąd wielu podstawowych graczy. Nie wiem jak się to zakończyło. W każdym razie 3-0, to wynik jakiego się nie spodziewałem, bo Kietrz od wielu lat to solidna drużyna, ktora tak wysoko raczej nie przegrywała.
A KTO JEST LIDEREM Z PRZEWAGĄ??POZDR!! :lol: :lol: :lol:edddie napisał(a):Leyton napisał(a):Ciekawi mnie skład Kietrza. W związku z ich dość poważnym problemami finasowymi zanosiło się, że odejdzie stamtąd wielu podstawowych graczy. Nie wiem jak się to zakończyło. W każdym razie 3-0, to wynik jakiego się nie spodziewałem, bo Kietrz od wielu lat to solidna drużyna, ktora tak wysoko raczej nie przegrywała.
Wy też solidna drużyna a i tak od nas manto dostaliście :lol:
Hej Śląsk!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników