Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):LARS - gdzie jest napisane zw Wscibiak nie moze grac w Zagłebiu? Krecisz bracie jak wszyscy
pismacy w tym kraju - ja napisalem ze gra w kazdym meczu jest zmiennikiem najlepszych
napadziorow w Zagłebiu to nie znaczy ze nalezy z nim rozwiazac Ktr.
Nalezy go wprowadzac do druzyny stopniowo i tyle napisałem. Potwierdzam ze musi sie uczyc jeszcze
i to duzo.Nieszcescie polega na tym ze nie ma REZERW w Zagłebiu.
Kozminski - na czym polega ten niewypał - duzo CHMIELU, brak porozumienia z trenerem, nie ten poziom pilkarski o jakim myslano - przeciez był testowany.
Pozdrowienia Tadeusz
ciapek188 napisał(a):Głęboko wierze że Pierścionek z Olimpią przegrasz ale tylko dlatego że może Cię
Lars napisał(a):Kozminski okazał sie niewypałem letniego okna transferowego
pelepapa napisał(a):Lars napisał(a):Kozminski okazał sie niewypałem letniego okna transferowego
Jakim niewypałemNa jakiej podstawie tak sadzisz
A ile dostał szans pokazania sie
Tylko parę minut z Turem. Nie twierdze ze bedzie zbawcą ale nie po to go zatrudniali by siedzial na ławie przez cały sezon.
Niewypalem to byli Socha i Hustava w zeszłym sezonie a mimo to dostawali po KILKANASCIE szans na przełamanie się.
eMeR napisał(a):hehe po porażce w ankiecie spadła wiara o 3% ;) teraz jest 90%
swoją drogą po kiego bata taka ankieta?? po makabrycznym poprzednim sezonie w tym powinniśmy się po prostu cieszyć z tego że Zagłębie jednak mecze potrafi wygrywać...
Crusader napisał(a):Coz.........z Waszych szumnych zapowiedzi nic nie wyszlo.Kibicow Zaglebia na Baltyku bylo..........1 slownie jeden .Czyli ja.Ale zalowac nie macie czego.Przecietny mecz z nasza przewaga ale jesli sie nie strzela z 5-6 m(przynajmniej 3 razy)to sie meczu nie wygrywa.Szacun dla kibicow Baltyku.Fajny doping i zero wyzwisk pod adresem Zaglebia.Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników