Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DoDo_1906 2006-08-29, 10:42 am

Ja mam tylko takie pytanie?? Po co nam zespol A-klasowy tzw rezerwy Zaglebia skoro graja w nim zawodnicy ktorzy tez wystepuja w pierwszym skladzie.Moze teraz mniej ale wczesniej dosyc duzo takowych zawodnikow gralo tez w rezerwach.Dla mnie to sie mija z celem.Jak zawodnik grajacy dwa mecze w tygodniu ma miec sily (owszem trzeba do tego dazyc ale powoli) a po drugie REZERWY powinny byc KARA dla zawodnikow slabo spisujacych sie w pierwszym skaldzie.Jezeli ktos odpiernicza maniane to prosze bardzo-do rezerw moze tam sie opamieta.W rezerwach powinno sie szkolic przyszlych zawodnikow.Takie jest moje zdanie na ten temat a co do meczu z Ruchem to nie wiem czy cokolwiek osiagniemy.Ja juz nie mam nadzieii.Po tym jak tracimy bramki ze stalych fragmentow gry to juz nie widze przyszlosci.Ale skoro nam sie da strzelic ze stalych fragmentow gry to czmu my nie mozemy??To akurat da sie wycwiczyc tylko trzeba chciec.Na zachodzi zawodnicy zostaja po treningu i sami jeszcze trenuja i dlatego dochodza do takiej formy a u nas koniec treningu to trzeba isc na piwo.....
Mimo wszystko licze ze wygraja- 2:1
DoDo_1906

Postprzez tommaz 2006-08-29, 11:07 am

TYLKO ZWYCIĘSTWO , ZAGŁĘBIE TYLKO ZWYCIĘSTWO !!! innej opcji nie przyjmuje do wiadomości !!! To nie jest tylko zwykły mecz >> TO "ŚWIĘTA WOJNA" !!! >> Na dobre i na złe ... , właśnie teraz jest ten zły okres więc nie odwracajcie sie teraz , pokażcie to tak jak śpiewacie że w tym złym okresie tez będziecie z ZAGŁĘBIEM !!!
tommaz
Obserwowany

Postprzez ManchesterUnited 2006-08-29, 11:16 am

Ja uwazam z e Dworczyk rodowity Zaglebiak ktory debiutowal w Meczu z Ruchem wezmie ich za jaja i wygraja stawaim 3-0 bramki Zuban Folc Berensztajn
ManchesterUnited

Postprzez BOSKI 2006-08-29, 11:24 am

Zapraszam do parku w chorzowie zobaczyc jak sie bawią wasi pilkarze... Bo kazdym meczu i nie tylko...
BOSKI

Postprzez Grzegorz 2006-08-29, 11:28 am

wieszczu napisał(a):Ciężko o choćby szczyptę optymizmu przed tym jakże ważnym i zapewne ciężkim spotkaniem.Jak wielu innych,także i ja niemiłosiernie "kurwowałem" na piłkarzy po meczu w Krakowie,próbując zrozumieć dlaczego tak się dzieje.Jednak człowiek jest tylko człowiekiem;złość powoli przechodzi a pozostaje jedno niezmiennie:wiara.I pamiętajmy o tym przychodząc na stadion w środę,bo jeśli teraz odwrócimy się od piłkarzy to będzie jeszcze gorzej.

Sorki że nie na temat, ale te pozdrowienia pisane w zielonym kolorze troche mnie rażi :wink:
Grzegorz

Postprzez PTAQ84 2006-08-29, 11:41 am

ManchesterUnited napisał(a):Ja uwazam z e Dworczyk rodowity Zaglebiak ktory debiutowal w Meczu z Ruchem wezmie ich za jaja i wygraja stawaim 3-0 bramki Zuban Folc Berensztajn

on przynajmniej wie jak takie spotkanie jest ważne dla kibiców..dla regionu..a napewno chciałby pozostać w Zagłębiu dłużej więc zrobi wszystko żeby wygrać..

p.s. HANYSOM MÓWIMY STOP :wink:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez buger23 2006-08-29, 1:05 pm

Realnie patrzac, zmiana trenera przed waznym meczem chba nie niesie jakis pozytywow i nie napawa optymizmem. Teraz atuty sa po stronie Niebieskich, od waszych pilkarzy i ich ambicji, woli walki i checia wygrania waznego meczu dla siebie jak i dla Was - kibico bedzie zalezec wynik. Postarja sie, beda wlaczyc o kazdy metr boiska, zostawia kupe zdrowia na boisku - wieksza sansa ze wygraja, jesli nie spelnia ktoregos z tych warunkow remis albo zwyciestwo niebieksich.
Pozdrawiam
buger23

Postprzez Haszek 2006-08-29, 1:07 pm

Dworczyk o tym wie napewno tak jak i Teresa i Dawid ale problem w tym czy te przecietne grajki wiedza?
Haszek

Postprzez tuli 2006-08-29, 1:10 pm

Haszek napisał(a):Dworczyk o tym wie napewno tak jak i Teresa i Dawid ale problem w tym czy te przecietne grajki wiedza?

Czy wiedzą??Pewnie nie wszyscy...ale miejmy nadzieję, że w końcu po raz pierwszy zrobią coś dla NAS,a nie dla kasy.
tuli

Postprzez Radek1986 2006-08-29, 1:36 pm

Wygraja dla Nas jesli My zrobimy prawdziwy doping a nie placz!!
Radek1986

Było, Jest i będzie Zawsze Zagłębie

Postprzez janik_16 2006-08-29, 2:00 pm

Zagłębie musi wygrać!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet bez Lachowskiego

Postprzez martinho 2006-08-29, 4:09 pm

Wszystkim się wydaje że zawodnikom się niechce na pewno w każdym meczu zapieprzają na maxa :!: ale to jest właśnie 2 liga nie liga mistrzów gdzie prawie każde zagranie jest idealne. Trudno że P. białek żle poukładał zespól ja kocham ten klub zawsze będe kochał i napewno będe na ruchu pokażmy że zagłębie to nasza wiara :)
martinho

Postprzez szalik 2006-08-29, 4:21 pm

Szczerze mowiac chciałbym bardzo zeby Zaglebie wygrało ale Ruch niestety chyba nas pokona; jest w dobrej formie a ponadto jest kandydatem do awansu
szalik

Postprzez Diouf39 2006-08-29, 4:28 pm

Przestańcie już pieprzyc, ze Berensztajn bramkę strzeli. Nasze gwiazdy są już na dnie. Jedynym facetem, który może strzelic to Dawid Skrzypek. I jeszcze jedno,- nie płaczcie za Lachowskim bo był słaby jak mało kto.
To tylko moje zdanie i nie musicie wcale sie ze mną zgodzic.
A co do wyniku to powiem tyle. Mają się zaorac na amen i wtedy może coś z tego będzie.
Diouf39

Postprzez Strooś 2006-08-29, 4:54 pm

Dużo dzieje się ostatnio w naszym klubie, lecz w jutrzejsze popołudnie trzeba zapomnieć o wszystkim i skupić się nad tym jak pokonać niebieskich nie tylko na boisku, ale również na trybunach naszym dopingiem.

Co do ustawienia naszej drużyny na ten mecz to biorąc pod uwagę kłopot z napastnikami wpadł mi taki pomysł, że w ataku mógłby zagrać... Pach. Myślę, że z pewnością by sobie poradził.

Co powiecie na takie ustawienie?

Wierzchowski - Paczka, Teresa, Hosic, Bednar - Chwalibogowski, Kościukiewicz, Berensztajn, Piątkowski - Pach, Folc

no ale to tylko moja koncepcja, a jak będzie to zobaczymy...

pozdrawiam
Strooś

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna