KSZO-Zaglebie

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Tomano 2005-11-05, 12:50 am

Modelom dziekujemy :!:

Wypier..... :!:
Tomano
Adventure Group

Postprzez warchlak 2005-11-05, 1:01 am

dzisiaj Zagłębie chyba ani razu nie zagroziło poważnie bramce strzeżonej przez Kapse. pierwsza polowa w miare wyrównana. druga za to bardzo żenująca. nie wiem czy naszym grajkom na prawde nie starcza sil czy im się po prostu nie chce :?: :evil: jeszcze 2 mecze mordęgi i mam nadzieje że bardzo korzystna dla nas przerwa zimowa
warchlak
Prowokator

trójka do zera ale to jest......

Postprzez michaś 2005-11-05, 1:23 am

i tak juz po meczu z ostrowce w pierwszej polowie było pieknie la ebez bramek czy chłopaki sie zablokowali niewiem ale wiem jedno 3do zera to żenada panowie tak niemoze być albo gramy ale sramy pod siebie ciekawe jak bedzie na jagieloni tam pewnie z 5 w tył ale to niejest wazne waza jest przygoda i to sie liczy... nic sie niestało zagłebie nic sie niestało
michaś

Re: trójka do zera ale to jest......

Postprzez michaś 2005-11-05, 1:26 am

michaś napisał(a):i tak juz po meczu z ostrowcu w pierwszej połowie było pieknie ale bez bramek czy chłopaki sie zablokowali niewiem ale wiem jedno 3 do zera to żenada panowie tak niemoze być, albo gramy albo sramy pod siebie ciekawe jak bedzie na jagielloni tam pewnie z 5 w tył ale to niejest ważne waża jest przygoda i to sie liczy... nic sie niestało zagłebie nic sie niestało
a chasło dnia w przewozie kapa kapiąca
michaś

Postprzez Minion 2005-11-05, 1:28 am

Tu sie z kolegą warchlakiem nie zgodze. 3 sytuacje dla Zagłębia były obiecujące. Pech że KSZO miało ich z 6-7 :-( Marcin bronił kilkakrotnie naprawde trudne piłki. Postawa Zagłębia w 1 połowie dobra. Ambitna walka o piłkę , ataki, nie odpuszczali sobie. Druga połowa: akcje Zagłębia się rozkleiły, nic nie wychodziło, próbowali walczyć, NIE ODPUSZCZALI ale KSZO wbijało się raz za razem w osłabioną obronę. Postawa zawodników z bałkanów bardzo dobra. O całym zespole muszę napisać: w tym meczu nie brakło im ambicji!!!! Ale do ambicji trzeba mieć jeszcze kondycję i siły. Sił brakło. Ale cóż, egzekutora to my nie mieliśmy :-(
Minion

Postprzez michaś 2005-11-05, 1:32 am

zgadzam sie z kolega ambicje może mieli ale niemiał kto strzelać i to jest pytanie kiedy w końcu ktoś strzeli gola dla zagłebia co sie dzieje z pitrym ale fakt jest taki gdyby nie marci to bramek by było wiecej :x
michaś

Postprzez Gilardino 2005-11-05, 1:47 am

gregor napisał(a):REAPLAY - z poprzedniej JESIENI - REAPLAY oby na WIOSNĘ
KIBICE NA STADIONIE TO EXTRAKLASA , a piłkarze..... DALEKO ZA NAMI.
PS.piłkarze może wreszcie poziomem dorównają KIBICOM ...

taaa

szczególnie na polkowicach !!! Zerówka w 2 połowie gry naszej drużyny i w przez cały mecz w dopingu...
Gilardino

Re: KSZO -ZAGLEBIE

Postprzez Gilardino 2005-11-05, 2:01 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Nie jestem zlosliwy ale z Polkowicami widzialem, a KSZO sledzilem sprawozdanie na naszej stronie, ale nie moze byc tak zeby zawodnik z 11 metrow nie zdobyl bramki, Pozdrowienia
Tadeusz

Na Ełce Wolański nie trafił z 2,5 metra do pustej bramki !!! I nie takie tuzy nie trafiają z 2, 6 czy 29 metrów czy nawet z karnego ??? Więc skąd nagle takie przeobrażenie w koledze, przecież to tylko sport...?
Gilardino

Postprzez vixen 2005-11-05, 2:14 am

vixen napisał(a):Nie bawię sie w typowanie wyników przed meczami ale tym razem nie mogę sie oprzeć ponieważ od fatalnej niedzieli chodzi za mną wynik 3-0 :shock:
i wszystko w tym temacie.
Oczywiście dla Zagłebia.

Qrwa miało być w drugą stronę. :cry:
vixen

Postprzez Pesto 2005-11-05, 5:08 am

idź lepiej przypilnuj tatusia , żeby znów nie przepił całego zasiłku

Co do meczu - dramat. Gdzie my mamy obronę ?
Pesto
kumaty

Postprzez emdżej 2005-11-05, 8:27 am

Meczu pozwolę sobie nie skomentować bo po prostu brak mi słów. Fatalny początek weekendu. Boję się już meczów z Kujawiakiem i Jagiellonią. I to ja! Piłkarski optymista zawsze wierzący w zwycięstwo!

Co do "Teresy" to ma złamany z przemieszczeniem nos
emdżej

Postprzez lys1975 2005-11-05, 9:00 am

MAMY LIDERA!W SOSNOWCU MAMY LIDERA!Ale nasza rycerka zawalczyła!Ale z wypowiedzi trenera i zawodników to w sumie okiej było,tylko coś tam nie wyszło,siły trochę brakło,ale jest super i nadal wierzą że tym składem zawojują 2 ligę.Ja osobiście mam poważne wątpliwości...
lys1975

Postprzez Soyer 2005-11-05, 9:01 am

bankier napisał(a):
wieszczu napisał:
SOYER W TAKICH CHWILACH PO PROSTU SIĘ NIE DA!
ONI NIGDY PO UPOKARZAJĄCYCH PORAŻKACH NIE BĘDĄ CZULI TEGO CO MY KIBICE! SAM SOBIE ODPOWIEDZ DLACZEGO.

Czuję dokładnie to co Ty, ale po co wyzywac?

bo k.... inaczej oni tego nie zrozumieją! kapujesz? ile jeszcze bedziemy ich głaskać za to, że występują w barwach Zagłebia? widziałem dziś jedynie 2 połowę, ale te 45 minut wylało czare goryczy napełnioną podczas meczu z Polkowicami!

To idź do klubu i tym zawodnikom to powiedz wprost - Ty jestes taki i taki.
Kapujesz?
Soyer
Moderator

Postprzez SCORPARO 2005-11-05, 9:22 am

Po meczu z polkowicami, mój komentarz brzmiał mniej więcej tak: @#$%@#$%^@#$@#$%^@#$%^#$%^#$%^&....
... po meczu z kszo :

To tyle - Dziekuje.

Teraz poważne...
Bęben - prawie jak bramkarz...
Zagłębie - prawie jak I ligowiec... ( w tykm składzie oczywiście)

Mimo wszystko - TYLKO ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
SCORPARO

Postprzez Ader 2005-11-05, 9:43 am

Nie mowmy o "grze" naszych pilkarzy bo nie ma sensu.Szczegolnie w II polowie. Sedzia tez byl za ostry.Najpierw nie widzial reki chyba Teresy jak wybil z lini bramkowej pilki ale sie nie obrazilem za to :wink: A reka byla widoczna nawet spod stadionu :wink: .Potem 1 bramka dla KSZO byla z ewidentnego spalonego :/
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna