OBCHODY JUBILEUSZU 100-lecia POWSTANIA KLUBU

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2006-04-21, 10:50 am

Szlag może człowieka trafić jak czyta te płaczące posty.
Jest zorganizowany mecz , który chcieli wszyscy kibice. Mecz z Legiąna 100 lecia klubu. Będzie w Warszawie , transport za darmo organizowany przez klub . Jedyne koszty to bilet na mecz ale na pewno nie będzie drogi skoro cel jest charytatywny.
I znów narzekania że Rudy sp***il. Jakby meczu nie było byłby je***y mecz jest też jest je***y . To może wy się jebnijcie. Ile ludków wejdzie na Ludowy a ile na Łazienkowską. I wydaje mi sie że Legia lepiej taki mecz wypromuje niz Zagłebie. więc zamkąć dzioby w pociąg i na Legię.
Przemek26

Postprzez barthez 2006-04-21, 10:52 am

Puzon napisał(a):
podczas których zostaną rozegrane m.in. spotkania kibiców Zagłębia z kibicami Legii oraz wiele innych niespodzienek.

A mnie najbardziej bawi ten fragment. Rudy podczas pewnego spotkania spytał nas czy nie moglibyśmy zorganizować meczu z kibicami Legii przy okazji obchodów 100 lecia. Odparliśmy, że owszem możemy. Od tamtego momentu cisza w temacie. I nagle z prasy się dowiaduje, ze 11 czerwca gramy. Oby się czasem dyrektorek nie zawiódł :lol:

Jak to :!: Nie możecie przecież zawieść naszego wspaniałego "dyra" :lol:
barthez

Postprzez adas 2006-04-21, 11:17 am

KURWICA CZŁOWIEKA BIERZE JAK SIĘ SLUCHA TYCH WIECZNYCH NARZEKACZY. NAJLEPIEJ GDYBY MECZ BYL NA SAN SIRO? DOWIOZĄ CIĘ PRZYWIOZĄ I JESZCZE PŁACZ. RUSZ DUPE JEDEN Z DRUGIM NARZEKACZE I ZORGANIZUJCIE COŚ LEPSZEGO.
adas

Postprzez Royal_yf 2006-04-21, 11:22 am

hehh bedziecie miec pociag specjalny za darmo heheheheh bo ich stac na wyjebanie 15 tys za pociag ;]]]]]]]] bedzie pociag ale po 20 zl zapewne c*** w dupe rudemu
Royal_yf

Postprzez MarcelZS 2006-04-21, 11:36 am

STULECIE ZAGŁĘBIA POWINIŚMY ŚWIĘTOWAĆ W SOSNOWCU :!:

Obchody powinny być dla wszystkich kibiców i tych starszych, którzy napewno nie pojadą do Warszawy.
Dla mnie oznacza to tylko jedno - LEGIA nie chce grać w Sosnowcu.

To nie jest rocznia 90-lecia Legi tylko nasze świeto i to nie tylko wyjazdowiczów.
Wiem, że większość z nas ma duży sentyment do Legi, ale ... to obciach świętować w Warszawie 100-lecie Zagłębia - bezdomni jesteśmy czy co ??
MarcelZS

Postprzez _mlody___ 2006-04-21, 11:42 am

Czlowieku o co Ci chodzi?? Jaki obciach.. Po pierwsze to sa obchody Zaglebia i Legii... Poza tym nie jedziecie grac na Wisle czy Ruch?? Bedziecie mieli specjala za darmo... Na pewno bedzie dobra zabawa... Podejrzewam, ze w Warszawie tez bedzie wieksza frekwencja... (bez urazy, wiekszy stadion).. W ogole co to za problemy, rezerwowac terminy, przyjezdzac i swietowac.. Pozdrawiam!! :)
_mlody___

Postprzez MarcelZS 2006-04-21, 11:48 am

Bez urazy kolego z Warszawy, napewno będzie dobra zabawa, ale organizacja w Zagłębiu to dno, jakbyś cześciej bywał w Sosnowcu to pewnie miałbyś podobne zdanie.
Dla mnie to będzie poprostu mecz z Legią i świętowanie jej 90 lecia, u was się da zorganizować to czy tamto, a u nas gdyby nie kibice to bybło wielki nic.
MarcelZS

Postprzez _mlody___ 2006-04-21, 12:05 pm

Wydaje mi sie, ze ten mecz to tylko czesc obchodow, a to ze odbedzie sie w Warszawie to wedlug mnie nie ma duzego znaczenia... Oczywiscie nie chce sie wtracac w nie swoje sprawy (nie jestem kibicem Zaglebia) wiec przemilcze pewne watki z Twojej wypowiedzi.. A w Sosnowcu bywam czesto, hehe :D
Wydaje mi sie, ze lepiej grac mecz zgody niz zrobic jak Cracovia pseudo turniej z okazji 100 lecia klubu... ktorego obsada nie powala na kolana... Pozdrawiam :)
_mlody___

Postprzez barthez 2006-04-21, 12:12 pm

_mlody___ napisał(a):Wydaje mi sie, ze ten mecz to tylko czesc obchodow, a to ze odbedzie sie w Warszawie to wedlug mnie nie ma duzego znaczenia... Oczywiscie nie chce sie wtracac w nie swoje sprawy (nie jestem kibicem Zaglebia) wiec przemilcze pewne watki z Twojej wypowiedzi.. A w Sosnowcu bywam czesto, hehe :D
Wydaje mi sie, ze lepiej grac mecz zgody niz zrobic jak Cracovia pseudo turniej z okazji 100 lecia klubu... ktorego obsada nie powala na kolana... Pozdrawiam :)

Faktem jest ze oba kluby mają jubileusz. Najlepszym rozwiązaniem była by rewizyta Legii na Ludowym. To gdzie jest mecz ma znaczenie. Wyobraź sobie że Juve swój mecz jubileuszowy rozgrywa z Den Haag w Hadze. Ale jak "się nie ma co się lubi to się lubi co się ma". Znając "talenta" organizacyjne Rudego moglibyśmi mieć turniej z AKS-em Niwka i Czarnymi Sosnowiec jak gwóźdz programu
barthez

Postprzez warchlak 2006-04-21, 12:50 pm

MarcelZS napisał(a):STULECIE ZAGŁĘBIA POWINIŚMY ŚWIĘTOWAĆ W SOSNOWCU :!:

Obchody powinny być dla wszystkich kibiców i tych starszych, którzy napewno nie pojadą do Warszawy.
Dla mnie oznacza to tylko jedno - LEGIA nie chce grać w Sosnowcu.

To nie jest rocznia 90-lecia Legi tylko nasze świeto i to nie tylko wyjazdowiczów.
Wiem, że większość z nas ma duży sentyment do Legi, ale ... to obciach świętować w Warszawie 100-lecie Zagłębia - bezdomni jesteśmy czy co ??

a pamietasz taki mecz który się odbył 30 czerwca 2002 :?: wtedy Legia miała mistrza i przyjechała do Sosnowca. a teraz jak dobrze zrozumiałem to jest rewanż za tamten mecz wiec słusznie że się bedzie odbywał w Wawie. poza tym ten wyjazd bedzie za pół darmo wiec w czym problem :?: a o tych starszych to ty się nie martw tylko martw się lepiej o siebie.
warchlak
Prowokator

Postprzez problematyk-ziom 2006-04-21, 1:04 pm

zgodze się z kilkoma przemówcami... niektórzy tu wiecznie narzekają! a jak by mecz zorganizowano w Sosnowcu to Warszawiacy by narzekali ze dlaczego w Sosnowcu Legia ma obchodzić 90- lecie klubu?

jak gdzieś czytałem Legioniści mają wakacje w czerwcu i mecz nie jest możliwy...

jest mecz i fajnie ja z chęcią pojade do Warszawy :D
problematyk-ziom

Postprzez MarcelZS 2006-04-21, 1:05 pm

Doskonale pamiętam dlatego nie dziwie się Legi że nie chce przyjechać - piłakrze prawie na goło ucikeli do szatni, a kibice nawet "pokradli" chorągiewki z narożników boiska.
To co miało miejsce, na zakończenie - wbiegnięcie kibiców na murawę - nie powino mieć miejsca - należy się szacunek zawodnikom - a koszulki i tak by pewnie oddali.
MarcelZS

Postprzez krzysztof 2006-04-21, 1:25 pm

Dla mnie różnica jest zasadnicza. Na wyjazd pojedzie zapewnie nie więcej niż 500 osób. Na ludowy naszych kibiców na mecz z Legią przyszłoby prawdopodobnie ok 10 x tyle.
Nie mam nic przeciwko meczowi z Legią w Warszawie jednak nie nazywajmy tego
Mecz z Legią na 100-lecie klubu!
.
Co najwyżej mecz Zagłebia z Legią z okazji jej 90-lecia. To jest ta różnica.
Jak napisał MarcelZS
STULECIE ZAGŁĘBIA POWINIŚMY ŚWIĘTOWAĆ W SOSNOWCU :!:

A za jazdę pociągiem trzeciej klasy do Stolicy to ja organizatorom tej imprezy serdecznie dziękują. Niech się Rudy sam przejedzie Ciekawe czy będzie mu miło.
krzysztof

Postprzez musztra 2006-04-21, 1:29 pm

Gdzie by mecz się nie odbył będzie źle . Nie ma co narzekać tylko jechać.Pozdro :wink:
musztra

Postprzez Ader 2006-04-21, 1:43 pm

ohhh ahhhh jakie to forum robi sie wspaniale :lol: Proponuje nie jechac do Radomia specem bo nie ma wagonow sypialnych...zagrajmy najlepiej na Czarnych :] . Mam nadzieje ze mecz nie bedzie koligowal z wyjazdem na mundial :)
Ostatnio edytowano 2006-04-21, 3:14 pm przez Ader, łącznie edytowano 1 raz
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna