Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Witam.
Czytałem artykuł w Echu Miasta z 29 października 2007 pt. S7 CZYLI SZTAMA.
Muszę stwierdzić, że został popełniony błąd nazywając kluby w grupie Silesia-7 śląskimi z jednego prozaicznego powodu. Zagłębie Sosnowiec jest klubem Zagłębia Dąbrowskiego i powinno firmować markę regionu Zagłębie Dąbrowskie. Proszę w związku z tym o zamieszczenie dementi przy najbliższej możliwej okazji - które stwierdza, że Zagłębie Sosnowiec nie jest klubem śląskim.
Piszę ten list nie tylko w swoim imieniu, ale także całego środowiska osób skupionych wokół Zagłębia Sosnowiec, które mogą odbierać ten artykuł jako wyraz braku poszanowania dla ich tożsamości.
Z poważaniem
Czytelnik
darco napisał(a):
Blajpios w swoich wywodach ma racje, trucizna dawkowana powoli robi swoje i to w sposób nie zauważony. Kropla drąży skałę ! I to właśnie robią z Zagłębiem !
Misaki napisał(a):a tak poza tym to kto chce edukować dziennikarzy to zapraszam do wysłania maila do redakcji Echa Miasta, ja już wysłałem takie coś:Witam.
Czytałem artykuł w Echu Miasta z 29 października 2007 pt. S7 CZYLI SZTAMA.
Muszę stwierdzić, że został popełniony błąd nazywając kluby w grupie Silesia-7 śląskimi z jednego prozaicznego powodu. Zagłębie Sosnowiec jest klubem Zagłębia Dąbrowskiego i powinno firmować markę regionu Zagłębie Dąbrowskie. Proszę w związku z tym o zamieszczenie dementi przy najbliższej możliwej okazji - które stwierdza, że Zagłębie Sosnowiec nie jest klubem śląskim.
Piszę ten list nie tylko w swoim imieniu, ale także całego środowiska osób skupionych wokół Zagłębia Sosnowiec, które mogą odbierać ten artykuł jako wyraz braku poszanowania dla ich tożsamości.
Z poważaniem
Czytelnik
adres:
lukasz.buszman@echomiasta.pl
PS
Także proszę o zabranie głosu w tej sprawie Prezesa, cały zarząd klubu no i pana Szatana.
Myślę, że należą się nam jakieś wyjaśnienia i poznanie ich stanowiska w tej sprawie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack