na stronie głównej pojawiło sie info że z piastem prawdopodobnie też niezagramy w terminie.
Temat remontu Ludowego już mnie tak irytuje...ale jedno zdanie: trybuna główna remontowana jest od zakończenia rundy jesiennej, a teraz mamy marzec!!! wiec chyba tlyko w Sosnowcu daszek i kilkadziesiąt krzesełek montuje sie 4 miesiące!!!
Drugą przyczyną mają być warunki atmosferyczne. Ja niewiem, kto i jak dostał stołek w PZPN-ie, ale jak ludzie teoretycznie mający pojęcie o krajowej piłce mogą nie wpaść na pomysł by zmienić system rozgrywek na wiosna - jesień, i grać od marca do pażdziernika np. z dwutygodniową przerwą. No ale nad czym tu myśleć - myślą sobie w PZPN-nie - jak zupełnie normalną jest przerwa 4 miesiecy w rozgrywkach i 3 miesięczne obozy aby nastepnie zagrać od polowy marca do połowy czerwca w lidze. [b]a więc przerwa zimowa i obozy trwają dłużej niż cała runda wiosenna. A zaś latem gdy są odpowiednie warunki atmosferyczne i płyty boiska podrzewa słońce gramy sparingi szykując sie na runde jesienną.
k***a, żyje w nienormalnym kraju. przy okazji słowa "nienormany" chciałem pozdrowić naszego "normalnego" prezydenta.
:evil: