Młodzież Zagłębia Sosnowiec

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Młodzież Zagłębia Sosnowiec

Postprzez rik87r 2014-03-13, 10:26 am

Organizacja powinna być lepsza wkońcu młodzież to przyszłość piłki Polskiej
Każdy kibic kocha swój klub przeprowadzki szczecin tak samo i ja jestem fanem swojej drużyny
rik87r

Postprzez mario1 2014-03-14, 10:36 am

nie przesadzajcie ja w ich wieku potrafiłem 2 godz. drałować z buta z moja"drużyną" potem graliśmy potem sie biliśmy z tymi co wygrali albo przegrali a potem 2 godz. powrót.Nie chce zagajać jak tetryk ale jak słyszę ze 12 latek jest zmęczony po godzinie biegania to ja nie wiem czy my byliśmy wyjątkowi "udani" czy te 12 latki są wyjatkowo "wybrakowani"(moze to przez czernobyl :idea: )
mario1

Postprzez sektorówka 2014-06-23, 9:16 pm

,,Trener Gasik'' wyzywał swoich zawodników (jedenastolatków)na międzynarodowym turnieju Uniejów Cup 2014 cytuję od ,,pizd,kurew,ciot''.Czy tak ma wyglądć szkolenie młodych chłopaków?Zagłębie serwuje rodzicom spotkania z psychologiem , a może również powinni skorzystać z tego co ,,niektórzy'' trenerzy.
sektorówka

Postprzez sektorówka 2014-06-23, 9:30 pm

Dodam jeszcze ,że ów ,trener'' jest nauczycielem w-f w szkole na Kisiela.Także proszę uważajcie na swoje pociechy!!!
sektorówka

Postprzez GrubyPerez 2014-06-23, 11:19 pm

to raczej bardzo poważne oskarżenie , proszę to zgłosić bezpośrednio do klubu.
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez monti70 2014-06-24, 10:45 am

Od dawna słychać że stawiamy na młodzież. Mam w związku z tym pytanie. Jeśli ktoś się orientuje to będę wdzięczny za informację. Jak wygląda sytuacja naszych juniorów. Przeglądam tabelę Centralnej Ligi Juniorów, widzę tam zespoły np. ze Starachowic z Puław z Łomży ale z Sosnowca jakoś nie.
monti70

Postprzez sektorówka 2014-06-24, 2:07 pm

Dzięki za odzew. To co napisałem to fakt, który miał miejsce tydzień temu na międzynarodowym

turnieju w Uniejowie. Sprawa od razu była zgłoszona koordynatorowi Wojciechowskiemu.

Powiedział, że coś z tym zrobi. Zrobił mianowicie tyle , że drugi trener został teraz pierwszym, a pana

Gasika mają przenieść do innej grupy.

Jeśli zapytacie w klubie sprawa bieżąca jak i inne jest dobrze znana . Pan Prezes i pan

koordynator twierdzą jednak , że to ,,dobry organizator’’ i człowiek , który się szybko uczy.

Przed ,,przyjściem’’ Legii, każdy przechodzień wiedział, który to ,,trener’’ wrzeszczy na

dzieciaki .Wszyscy się dziwili jak taki ktoś może pracować z dziećmi. Jedno co trzeba oddać ludziom z

Legii, że po objęciu przez nich ,,sterów’’ zmieniło się podejście pana ,,trenera'' do dzieci(brak darcia

na treningach), ale to tyle, ponieważ jak się okazuje pozostałych rzeczy nie da się ukryć.

Prezes i koordynator powtarzają jak ważny jest wizerunek klubu ,a ja się pytam czy to jest,,

wizerunek’’ klubu jak ktoś wylewa na dzieci swoje niespełnione ambicje(w formie bluzgów).
Jeśli ktoś widział lub słyszał

owe zachowanie na turnieju(międzynarodowym), to co sobie ma pomyśleć o Zagłębiu.

Powiem Wam, że wszyscy rozpisują się o podejściu rodziców do dzieci, co oczywiście też jest

prawdą, ale niech ktoś wreszcie uderzy się w pierś i powie, że wśród trenerów i nauczycieli też

można takowych znaleźć .Pamiętajmy, że światło pada potem na wszystkich co nie jest prawdą(z

szacunkiem do reszty kadry Zagłębia).

Nie chciałem tego pisać na forum ,bo myślałem ,że sprawa zostanie rozwiązana w wiadomym dla

wszystkich sposób. Jakże się myliłem.

Mówi się ,że Polscy piłkarze grają jak wszyscy wiedzą. Oni też kiedyś byli dziećmi i jeżeli mieli już w

młodym wieku ,,wypaczoną psychikę’’ to żadna technika , motoryka i taktyka nic tu nie zwojują.
sektorówka

Postprzez GrubyPerez 2014-06-24, 2:20 pm

rozumiem, że jesteś rodzicem jednego z młodych piłkarzy - co na to inni rodzice? a "inne " formy nacisku na "trenera" o którym piszesz?
***[czy jesteś wrogiem czy przyjacielem - zawsze możesz na mnie liczyć. Nigdy o Tobie nie zapomnę***
GrubyPerez

Postprzez sektorówka 2014-06-24, 6:06 pm

Nie chcę się tutaj rozpisywać , bo nie mam za bardzo czasu na tego gościa, ale jeśli będzie trzeba to się rozwinę.Odnośnie jakichkolwiek pytań proszę pytać rządzących klubem, bo to oni są odpowiedzialni za tego pana.Moźesz równieź pytać w szkole pana dyrektora Pawłowskiego gdzie ów gość pracuje na co ten pan sobie pozwalał.Zamieściłem ten wpis po to by kaźdy , który ma dziecko trenujące piłkę noźną miał baczenie z kim ma do czynienia.Tyle i az tyle.Myślę , źe wystarczy.
sektorówka

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna