Zagłębie wytyczyło sobie jasny cel AWANS i powinno dążyć do AWANSU.
Pozdrawiam
Tadeusz
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
pyla napisał(a):Ja troche z innej strony - atmosfera na LUDOWYM jest fatalna, podam taki przykład jeszcze mecz się nie rozpoczął ,słuchając rozmowy kilku gości miałem wrażenie że szczytem ich marzeń jest przegrana ZAGŁĘBIA totalna krytyka wszystkiego i wszystkich, zawodnikow, trenera itd. Odnosze takie wrażenie że gra ZAGŁĘBIA u siebie nie różni się od gry na wyjazdach / mam tu na myśli atut własnego stadionu/ Stowarzyszenie Kibiców chyba zawiesiło swoją działalnośćchyba że jest coś o czym nie wiem
Nie chcę tu usprawiedliwiać wyników, ale doping na LUDOWYM ostatnio oględnie mówiąc do porywających nie należy
a kibice to 12 zawodnik ale niestety nie u nas
Może sie komuś naraże ale takie są moje odczucia.
lesław1 napisał(a):szczerze to wam powiem, ale pie.r.dolicie co poniektórzy
lesław1 napisał(a):Jankes walczy w obronie ofiarnie wślizgiem to zamiast docenić ( na normalnym stadionie byłyby oklaski)
pyla napisał(a):Nie chcę tu usprawiedliwiać wyników, ale doping na LUDOWYM ostatnio oględnie mówiąc do porywających nie należy
lesław1 napisał(a):Anakin post na forum to nie list do prezydent, że musi być dopieszczony w każdym detalu.
lesław1 napisał(a):tylko chodzi mi oto, że ponoć tutaj są ludzie za klubem a nie przeciw niemu(w końcu są przyśpiewki "na dobre i na złe, albo zawsze wierni
lesław1 napisał(a):A to, że są opłacani z podatków to zupełnie inna para kaloszy bo jestem przeciw utrzymywaniu czegokolwiek z podatków, ale o tym ani Jankes ani Kmieć nie decyduje.
lesław1 napisał(a):A to że awansowały Chojnice to efekt kasy, a u nas jej nie ma i nie ma tu sensu porównywanie, że wieś gra w 1 lidze a my w drugiej.
lesław1 napisał(a): jeśli mi piszesz, że ktoś woli spędzać wieczory w lepszej atmosferze niż za 5zł na Ludowym to kim nazwiesz tych który przychodzą na niego? - ludźmi zagubionymi w wielkiej aglomeracji?
lesław1 napisał(a):może masz nieco racji ale mógłbym z Tobą polemizować, tylko, że jesteś zbyt agresywnie nastawiony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack