LucasUSA napisał(a):Na pewno w celu sprowadzenia do Zaglebia miejscowych talentow
Jedna rzecz w tym meczu zasluguje na podziw - mianowicie nasi redaktorzy ze strony 100%. Panowie, naprawde jestem pelen podziwu za Wasze wysilki. W takiej nedznej sytuacji chce Wam sie jezdzic po calej Polsce i relacjonowac nam mecze. Majac takich kibicow jeszcze wierze, ze nadejda lepsze czasy. Z calego serca - Wielkie Dzieki!
Dokładam swoje trzy grosiki do tego posta,serdeczne dzięki ,naprawdę WIELKIE , za to co robicie.
A teraz na temat ,zmiana bramkarza ,na lepsze (według mnie )nie zwalajmy winy na brak kasy ,ustawienie i taktyka ,za to odpowiedzialny jest tylko i wyłącznie trener ,czekałem na jego wypowiedź jak będzie zwalał wszystko na piłkarzy i tak prawie jest (dziwne że po nich nie jeździł komfort mają nie samowity ,dzień przed meczem wyjazd ,co bardziej komfortowego ma się im zapewnić

)pierwsza próba ,zmiana trenera (nie ,nie wiem na jakiego )ale próba na początek,od tego są kibice żeby ,psioczyć ,wyzywać i mieć swoje zdanie .Jeżeli nie pomoże zmiana trenera ,tak zamieszać składem , aby ci pewniacy nie byli pewni gry (kadra liczy około 30 zawodników )a my pogodzimy się z grą w 3 lidze (co zbliża się i tak z każdą kolejką)to co się dzieje na boisku jest naprawdę żenujące i wkur....