Zagłębie Sosnowiec - Jarota Jarocin 02.08.2008. godz. 19:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

legia

Postprzez cezaros_prowokator 2008-08-04, 2:34 pm

Tez centralnie w dupie mam ta Legie. Chodze na Zagłebie i chciałbym skupic sie tylkoo na Zagłębiu
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Postprzez Mathof 2008-08-04, 4:16 pm

od x lat slysze 20 razy jak nie wiecej co mecz zaglebie i legia, albo legie pozdrawiamy, bks pozdrawiamy..... to juz jest nudne ale i takj uz tego nie slucham co mówią na gnieździe gdy wychodzi jakis leb i jest no kurwaaaa jedziemy.... i zaraz ....ty ale co.. to tyle.
Mathof

Postprzez Przemek26 2008-08-05, 5:21 am

ANTYpies napisał(a):
Darian napisał(a):
ANTYpies napisał(a):Co do dopingu.Czy na kazdym kur.wa meczu trzeba wchodzic w dupe Legii,Olimpii iBIelska??Po co kilkaanascie razy pozdrawiac zgody-zreszta nie przez wszystkich tolerowane?Czy ja jezdze na mecze Zagłębia czy Legii i jakiejs Olimpii?! Na łazienkowskiej tez tyle Nas pozdrawiaja?w ogóle choc raz krzykną w W-wie ZAGŁEBIE?? Nie wydaje mi sie...A potem dziwne ze wołaja na Nas "pachołki Legii" Zenada......

Jak ci nie odpowiada to może sam poprowadzisz doping?
I jeszcze jedna zasadnicza sprawa: kwestie kibicowskie są poruszane w odpowiednim temacie w dziale kibice.

Owszem nie odpowiada mi i nie mam zamiaru słuchac Legia,Olimpia...itd.Jezdze na mecze Zagłębia!!! Sam nie prowadze dopingu bo nie podejmuje sie rzeczy o ktorych nie mam pojecia i ktorych nie potrafie robic.A jezeli ktos z Was sie podejmuje tego zadania to dobrze by było gdybyscie mieli o tym pojecie przynajmniej wieksze niz moje....Temat poruszylem akurat tutaj bo akurat na tym meczu uszy mi więdły od Legii.Pozdro

Skoro ktoś nie ma o czymś pojęcia jak sam o sobie napisałeś, to nie tyle że nie powinieneś o tym myśleć ale bezwzględnie nie masz prawa o tym PISAĆ
Przemek26

Postprzez manuel90 2008-08-05, 7:30 am

"Zróbcie coś z tym" - chodziło o to żeby doping prowadził ktoś kto potrafi zmobilizować. I powiedz jeszcze może ze Ciebie takie coś nie denerwuje? Jasne... każdy robi co chce i ma do tego prawo... ale jak zaśpiewają 1 czy 2 piosenki to chyba nic im sie nie stanie... DO ZOBACZENIA W CZĘSTOCHOWIE!

może rzeczywiście przesadziłem trochę jak pisałem te posty ale to wszystko prawda i takie jest moje zdanie... na mecz idzie się po to aby kibicować.
manuel90

Postprzez ANTYpies 2008-08-05, 10:01 am

Przemek26 napisał(a):
ANTYpies napisał(a):
Darian napisał(a):
ANTYpies napisał(a):Co do dopingu.Czy na kazdym kur.wa meczu trzeba wchodzic w dupe Legii,Olimpii iBIelska??Po co kilkaanascie razy pozdrawiac zgody-zreszta nie przez wszystkich tolerowane?Czy ja jezdze na mecze Zagłębia czy Legii i jakiejs Olimpii?! Na łazienkowskiej tez tyle Nas pozdrawiaja?w ogóle choc raz krzykną w W-wie ZAGŁEBIE?? Nie wydaje mi sie...A potem dziwne ze wołaja na Nas "pachołki Legii" Zenada......

Jak ci nie odpowiada to może sam poprowadzisz doping?
I jeszcze jedna zasadnicza sprawa: kwestie kibicowskie są poruszane w odpowiednim temacie w dziale kibice.

Owszem nie odpowiada mi i nie mam zamiaru słuchac Legia,Olimpia...itd.Jezdze na mecze Zagłębia!!! Sam nie prowadze dopingu bo nie podejmuje sie rzeczy o ktorych nie mam pojecia i ktorych nie potrafie robic.A jezeli ktos z Was sie podejmuje tego zadania to dobrze by było gdybyscie mieli o tym pojecie przynajmniej wieksze niz moje....Temat poruszylem akurat tutaj bo akurat na tym meczu uszy mi więdły od Legii.Pozdro

Skoro ktoś nie ma o czymś pojęcia jak sam o sobie napisałeś, to nie tyle że nie powinieneś o tym myśleć ale bezwzględnie nie masz prawa o tym PISAĆ

Chodzi mi o to ze jak ktos nie ma pojecia o prowadzeniu dopingu to niech lepiej sobie odpusci.Widze ze niektoryym odpowiada ciągłe wchodzenie w d..e Legii.A prawo mam jak najbardziej pisac o tym co mnie wkurza bo to jest to forum.Moze w ogole krzyczmy tylko Legia,Bielsko,Olimpia a ZAGŁĘBIE krzyknijmy raz jak zdobedziemy gola.Wstyd i kompromitacja.Kto mnie rozumie to Ok a kto nie to trudno,nie chce mi sie juz pisac na ten temat.Bez odbioru...
ANTYpies

Postprzez jls 2008-08-05, 12:29 pm

I tu należy poprzeć wypowiedż ANTYpsa. Jesteśmy kibicami ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC, a nie Legi, BKS, Olimpii czy innych drużyn. Skoro przychodzę na mecz rozgrywany przez Zagłębie to chcę dopingować tą drużynę a nie jakąś tam legię , BKS, olimpię czy inne ustroistwo.
Podejrzewam, że to jest powodem marnego dopingu na stadionie. Nie podoba mi się również wyzywanie piłkarzy drużyn przeciwnych, bo ma to niewiele wspólnego z rywalizacją sportową. Ta atmosfera na trybunach jest powodem słabej frekwencji. Nie przyjdą na mecz kibice, którzy chcą oglądać swoją drużynę, a czują się jak na stadionie w Warszawie czy innych miejscowościach.
jls

Postprzez Blajpios 2008-08-05, 12:40 pm

jls napisał(a):I tu należy poprzeć wypowiedż ANTYpsa. Jesteśmy kibicami ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC, a nie Legi, BKS, Olimpii czy innych drużyn. Skoro przychodzę na mecz rozgrywany przez Zagłębie to chcę dopingować tą drużynę a nie jakąś tam legię , BKS, olimpię czy inne ustroistwo.
Podejrzewam, że to jest powodem marnego dopingu na stadionie. Nie podoba mi się również wyzywanie piłkarzy drużyn przeciwnych, bo ma to niewiele wspólnego z rywalizacją sportową. Ta atmosfera na trybunach jest powodem słabej frekwencji. Nie przyjdą na mecz kibice, którzy chcą oglądać swoją drużynę, a czują się jak na stadionie w Warszawie czy innych miejscowościach.

względnie czują się współwyzywaczami i ubliżaczami innym ludziom - tacy też mogą nie chcieć przychodzić.
Blajpios

Postprzez kalic_1906 DG 2008-08-05, 1:48 pm

ja tam nic nie mam do legii i zgod. nie przeszkadza mi to ze raz moze 2 na mecz pokrzyczymy legia itp :D ale przyznam ze ostatni to juz za dużo tego bylo ale dopingu nie prowadzil nikt kto sie na tym zna to ktos musial prowadzic zeby ciszy nie bylo chyba :P
kalic_1906 DG

Postprzez Asja13 2008-08-05, 9:09 pm

a dla mnie osobiscie jest nudne ole ole ole ole i Tylko Tylko Tylko Zagłębie... powtarzanie tego wkółko.. na pewnym meczu jednak nie pamietam teraz dokladnie jakim, ader spiewal to ok 35 min ;] bez przerwy... wiele razy powtarzalo sie to rowniez i na tym meczu .. Trzeba jakis urozmaicen ..
a co do spiewania o zgodach tez gruba przesada wysarczylo zaspiewac raz a nie az tyle...
Asja13

Postprzez Przemek26 2008-08-06, 8:21 am

Asja13 napisał(a):a dla mnie osobiscie jest nudne ole ole ole ole i Tylko Tylko Tylko Zagłębie... powtarzanie tego wkółko.. na pewnym meczu jednak nie pamietam teraz dokladnie jakim, ader spiewal to ok 35 min ;] bez przerwy... wiele razy powtarzalo sie to rowniez i na tym meczu .. Trzeba jakis urozmaicen ..
a co do spiewania o zgodach tez gruba przesada wysarczylo zaspiewac raz a nie az tyle...

Tak było w Bytomiu, ale Ader zaczął a gość topless to ciągnął przez to 30 minut. I robiło to wrażenie.
Przemek26

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna