ostatnie posunięcia trenera!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez panzramm 2005-11-20, 10:50 am

Przemek26 napisał(a):"Jeśli mam być szczery, to nie posłuchałem prezesa i nie było trzygodzinnych treningów, tylko przebywaliśmy w klubie 3 godziny. Dla mnie jest absurdem, żeby w tym okresie trenować po 3 godziny dziennie. Gdybym naprawdę trenował po 3 godziny, to moi zawodnicy nie mieliby szans nawet pospacerować w tym meczu."

Teraz to nasz trener rozwalił na łopatki.

jesli trenowaliby po 3 godziny dziennie w koncowce sezonu to na ostatnich meczach siadaliby po 15 minutach :roll: zastanowcie sie ile to jest zapieprzania przez 3 godziny i takie treningi mozna przerpowadzac w okresie przygotowawczym, a nie kolejnymi meczami :? uczycie zawodowca, ktory odniosl juz jakies sukcesy jak ma wykonywac swoj fach :roll: jestem pewien, ze metody treningowe trenera nie zmienily sie drastycznie w ciagu ostatnich kolejnych lat i te kiepskie rezultaty ostatnio to wyniki zaangazowania i umiejtenosci grajkow... sorry... ich braku :roll:

PS. Jacek Zielinski po stazu w Barcelonie mowil, ze niektorzy zawodnicy trenuja sobie z lizakami i truchtaja :twisted:
panzramm

Postprzez zgredos 2005-11-20, 10:59 am

maras24 napisał(a):No tak przecież jak zawodnik nie trafia z 5 metrów do pustej bramki albo nie wykorzystuje 3 sytuacji sam na sam w meczu to jest oczywiscie wina krótkich treningów i trenera!!!

A czyja to jest wina że w drugiej połowie zawodnicy nie mają sił i chodzą po boisku ? Zobacz wyniki meczów w których przegraliśmy, to przegrywaliśmy drugą połowe, na 19 straconych bramek 12 straciliśmy w drugiej połowie
zgredos

Postprzez Rynek 2005-11-20, 11:09 am

A w meczu z Jaga zagrali lepiej 2 polowe to nie jest regula!! Poprostu przesypiali jedna z połów!!!
Rynek
Obserwowany

Postprzez MarcelZS 2005-11-20, 11:16 am

Chyba ostatnie posunięci i wypowiedzi były rzeczywiście "OSTATNIE' dla Tochela.

Wielki szacunek dla Trenera Tochela, ale sam doły sobie kopie wypowiedziami, pozatym wynik tej rundy należy uznać za porażkę, więc oby na wiosnę na naszej ławce nie usiadł jakiś nowy treneiro.
MarcelZS

Postprzez keff79 2005-11-20, 11:33 am

problematyk-ziom napisał(a):przecież ten trener jest nienormalny za przeproszeniem... postawcie się na miejscu prezesa... jakis trenerek mu podskakuje... I jeszcze się kretyn przyznaje jak robili z prezesa debila poprostu przebywając w klubie po 3 godz... paranoja...

gościu przeginasz!

rozumiem że komuś się coś nie podoba.. poczytaj sobie niektóre wpisy są bardzo krytyczne względem trenera ale dotyczą przygotowania, metod itd.. obrzucanie Krzysztofa Tochela takimi hasłami jak "kretyn", "nienormalny" albo "trenerek" pokazuje marność autora tych słów..

rozumiem, że można się wkurzyć i rzucić w powietrze pare kurw czy innych panienek i takich tam tekstów.. ale kierowanie w kogoś takich słów to jest PRZEGIĘCIE.

ps. do modów czy jest możliwość wprowadzenia takiej opcji jak "ignor" bo już nie chce nigdy widzieć postów tego gościa..
keff79

Postprzez Leyton 2005-11-20, 11:56 am

Ja jestem tylko ciekaw, co będą pisać wszyscy krytycy Tochela jeśli faktycznie (tfu, tfu) zostałby zwolniony i drużynie nie będzie się wiosną wiodło na miarę naszych oczekiwań.
Znacie lepszego "speca" na krajowym podwórku od przygotowań do rundy wiosennej? Jeśli tak, to dawajcie go do Zagłębia !!! Najlepiej od jutra.
Leyton

Postprzez maras24 2005-11-20, 12:01 pm

zgredos napisał(a):
maras24 napisał(a):No tak przecież jak zawodnik nie trafia z 5 metrów do pustej bramki albo nie wykorzystuje 3 sytuacji sam na sam w meczu to jest oczywiscie wina krótkich treningów i trenera!!!

A czyja to jest wina że w drugiej połowie zawodnicy nie mają sił i chodzą po boisku ? Zobacz wyniki meczów w których przegraliśmy, to przegrywaliśmy drugą połowe, na 19 straconych bramek 12 straciliśmy w drugiej połowie
Jak dla mnie to nie brak sił jest powodem chodzenia po boisku brakuje ambicji i checi zwycięstwa.Jakos jak im sie pensje obetnie albo ostro zjebie to potrafia biegać.Zresztą nie ma reguły piszesz ze wiecej bramek tracimy w 2 połowie ale strzeliliśmy też wiecej w 2 połowie wiec jak to jest??Wine najlepiej zwalic na trener a bo łatwiej wywalić z klubu jedną osobę niż 5 czy 6 proste.W każdym meczu stwarzamy wiecej sytuacji bramkowych niz przeciwnik i tylko brak umiejetności i skuteczności jest powodem potraconych pkt!
maras24

Postprzez Leyton 2005-11-20, 12:04 pm

Aha i jeszcze jedno, odnośnie mojego poprzedniego postu. Kilka stron wcześniej wrzuciłem statystyki Zagłębia z ostanich trzech wiosen.
Macie jeszcze to: http://www.kszo.ostrowiec.pl/plywki/arc ... a2000.html
A jesienią było... 6 miejsce :D

Chodzi oczywiście o drużynę, której nazwa jest wytłuszczona
Leyton

Postprzez maras24 2005-11-20, 12:06 pm

Leyton napisał(a):Ja jestem tylko ciekaw, co będą pisać wszyscy krytycy Tochela jeśli faktycznie (tfu, tfu) zostałby zwolniony i drużynie nie będzie się wiosną wiodło na miarę naszych oczekiwań.
Znacie lepszego "speca" na krajowym podwórku od przygotowań do rundy wiosennej? Jeśli tak, to dawajcie go do Zagłębia !!! Najlepiej od jutra.
Dokładnie tak!!Jakby Krzysiek odszedł to by dopiero płakali!!Ludzie my nie jesteśmy Legią i nie walczymy o mistrza polski!!Mamy budżet jaki mamy średniej klasy grajków i NAJLEPSZEGO trenera na drugoligowym froncie!!
maras24

Postprzez lys1975 2005-11-20, 12:56 pm

KRZYSZTOF TOCHEL IS THE BEST!!!Murinio mu może stopy lizać, a widać są tacy co chcą Go z klubu usunąć za grę kilku pajacyków bez ambicji!To On jest przyszłością ZAGŁĘBIA!!!!
lys1975

Postprzez zgredos 2005-11-20, 1:10 pm

maras24 napisał(a):Jak dla mnie to nie brak sił jest powodem chodzenia po boisku brakuje ambicji i checi zwycięstwa.

Ale jakoś w pierwszej połowie biegają i przynajmniej udają że im zależy na zwycięstwie

Ps. Trener Tochel ma ogromne zasługi dla tego klubu i należy się mu szacunek, ja też bym chciał żeby wprowadził Zagłębie do I ligi ale... po tej rundzie mam wątpliwości czy mu się uda
zgredos

Postprzez FOGel 2005-11-20, 2:54 pm

W pełni ufam warsztatowi trenerskiemu Pana Krzysztofa i wydaje
Mi się ze wiosna będzie lepsza nasz klub pozyska kilku zawodników
I będziemy się cieszyć z awansu.
FOGel

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna