Projekty flagi ZAGŁĘBIE DĄBROWSKIE !

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Franz 2003-05-27, 4:04 pm

Ja wolałbym aby na tej fladze nie było żądnego napisu typu 'internetowi kibice' lub 'forumowicze' poniewaz to ma byc flaga symbolizująca region a nie nasze forum. Taką flagę można bedzie zrobić w pozniejszym terminie :)

No i zauważyłem że pojawiają się coraz ciekawsze projekty w więc biorę się do roboty pomyśle nad czymś :D

pozdro...
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez fabian 2003-05-27, 4:10 pm

amstat napisał(a): Wiesz - o to chodzi mi z tą flaga,że znalazły sie nagle poprzez forum WIELKIE GŁOWY co do produkcji flag, ponieważ coś się ruszyło na Zagłębiu!!!!! a gdzie Ci WIELCOGŁOWI byli ze swoimi projektami kilka sezonów wcześniej ??? Pozdro

1. Czy coś się ruszyło na Zagłebiu, hmm.. niby tak, ale spadliśmy do 3 ligii i raczej nie awansujemy, a więc teoretycznie ludzie powinni odchodzić od Zagłebia - jest inaczej.
2. Nie chcemy w żaden sposób umniejszać roli osób, które chodziły na mecze w czasach, które wspominasz i były z klubem. Szanujemy hierarchię i liczym się ze zdaniem.
3. Jak to powiedział Leszek "Widzew" Miller, mężczyzne poznaje sie po tym jak kończy, a nie jak zaczyna. Sądzę, że każdemu kibicowi zależy, żeby było nas jak najwięcej na meczach, Tobie też? Fajnie moim zdaniem, że jakoś tu wspólnie się łączymy i chcemy coś zrobić.
Wierzę, że wystarczy miejsca dla nas i naszej flagi na stadionie.
Pzdr
fabian

Postprzez Monti 2003-05-27, 5:06 pm

amstat napisał(a):
fabian napisał(a):tak 5 jest też niezła, ale tekst internetowi kibice jakoś mi nie leży, jeśli wiecie o co chodzi. Może forumowicze? Amstat co Ci sie nie widzi w tej fladze? Wasze wzajemne słodzenie sobie z bankierem nie powinni na nią rzutować.

Wiesz - o to chodzi mi z tą flaga,że znalazły sie nagle poprzez forum WIELKIE GŁOWY co do produkcji flag, ponieważ coś się ruszyło na Zagłębiu!!!!! a gdzie Ci WIELCOGŁOWI byli ze swoimi projektami kilka sezonów wcześniej ??? Pozdro

Robili serwis Zagłębie , przynajmniej autor projektu, :lol: :lol: :lol: .
A że autor tego projektu nie chce też sie podpisywać z nazwiska czy niku obok inicjatywy obok innego niku który zabiera głos w tym temacie , a którego towarzystwo mu nie odpowiada, nie podisuje sie :). Poza tym moja rola może sie skończyć tylko na prezentacji projektu wiec trudno zabierać głos w sprawie . Niech wiec bedzie to projekt nieznanego .
Monti
Moderator

Postprzez rados 2003-05-27, 5:36 pm

Wg mnie najlepszy jest projekt nr.4.Naprawde dobra robota.
rados
Zagłębiak

Postprzez fabian 2003-05-28, 6:34 pm

nie to, zebym apował temat, ale na czym to stanęliśmy?
fabian

hmmm

Postprzez Krawiec 2003-05-28, 9:18 pm

Apowanie mile widziane . Mnie również oczywiście oprócz 3 podoba się nr 4 . Z tego co usłyszałem na mieście to powiem wam w tajemnicy, że zapowiada się hit w postaci tuningowanej 4-ki.
Krawiec

Postprzez kondi 2003-05-29, 8:53 am

tuningowana flaga - NITRO ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC :lol:

pzdr.
kondi

Postprzez fabian 2003-05-29, 9:41 am

A ja mam takową uwagę, słuchajcie sprawa wygląda tak, że pewnym kręgom nie podoba się to, że chcemy zrobić flagę. Z drugiej strony jest ich faktycznie w cholerę na stadionie. Czy nie lepiej byloby przeznaczyc kase na jakas sektorowke <wyglad podobny do projektow>, bo (jesli sie myle to prosze o poprawienie) chyba takiej nie mamy. A jakby tak wjezdzala na meczach na, jak to ujal na meczu z Lechem spiker, sektor kibica to bylby pelen wypas.
fabian

sektorowka

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-29, 12:46 pm

fabian napisał(a):A ja mam takową uwagę, słuchajcie sprawa wygląda tak, że pewnym kręgom nie podoba się to, że chcemy zrobić flagę. Z drugiej strony jest ich faktycznie w cholerę na stadionie. Czy nie lepiej byloby przeznaczyc kase na jakas sektorowke <wyglad podobny do projektow>, bo (jesli sie myle to prosze o poprawienie) chyba takiej nie mamy. A jakby tak wjezdzala na meczach na, jak to ujal na meczu z Lechem spiker, sektor kibica to bylby pelen wypas.

Wiesz ile trzeba kasy na sektorowke ???
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez fabian 2003-05-29, 2:39 pm

szczerze to nie. ale zakladam po pytaniu, ze poza zasiegiem. szkoda. mam nadzieje, ze bedzie mozliwa zlotowka z biletu wtedy po meczu 5tys. i starczy na sektorowke chyba??? bo brakuje strasznie. z drugiej strony to nawet nie ma komu tego pokazywac, bo wszyscy kibice siedza z jednej strony
fabian

Postprzez Franz 2003-05-29, 6:16 pm

Witam

do wczesniej wersji mojego projektu wykonałem kilka poprawak tak jak niektórzy radzili i teraz sprawa wygląda tak ;) :

www.thefranz.republika.pl/flaga10.jpg

a także wykonałem nowy projekt który mi sie bardzo podoba :D (mam nadzieje że wam też :D )

www.thefranz.republika.pl/flaga11.jpg

podro
Franz
Pudzian

flaga

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-29, 6:24 pm

Ten projerkt jest super, no to trzeba robic sonde !!!! I zaczynamy zbierac
kase !

Mam 6 projektow postarm sie zeby wieczorem albo jutro pojawila sie sonda. Mysle ze tydzien czasu wystarczy ??
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Franz 2003-05-29, 6:40 pm

ok to ja juz więcej projektów nie robie :| i mysle ze kase mozna by zacząć zbierać na następnym meczu z Nysą. No i można wydrukować projekty i pokazać ludziom którzy nie odwiedzają tego forum ;)

czekam na sonde jestem ciekawy jak sie spisze mój projekt :D

pozdro...
Franz
Pudzian

Postprzez bankier 2003-05-29, 6:40 pm

Franz - a jak bedziemy chcieli w przyszłości powiesić flage na hokeju lub na koszu??? a ty tam wcisnąłeś piłki adidasa??? he he - projekty graficznie są OK!
bankier

Postprzez Franz 2003-05-29, 6:43 pm

bankier napisał(a):Franz - a jak bedziemy chcieli w przyszłości powiesić flage na hokeju lub na koszu??? a ty tam wcisnąłeś piłki adidasa??? he he - projekty graficznie są OK!

ożesz ty nie pomyślałem :(

to można zrobić bez piłek :)
może będzie nawet lepiej wyglądało
Franz
Pudzian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice