TEMAT O STADIONIE LUDOWYM

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PTAQ84 2005-01-06, 10:55 pm

czeladzianin napisał(a):
PTAQ84 napisał(a):
czeladzianin napisał(a):Może będzie łatwiej kupić niż wybudować, może warto się zainteresować tą sprawą...
http://sport.onet.pl/1033675,wiadomosci.html

Chcesz żeby Zagłebie kupiło sobie stadion w Katowicach :lol:
W najgorszym wypadku zakupimy "blaszok" :lol:
POZDRO 8)

Jeśli tak myślisz to, przykre. Miałem na myśli jupitery... :evil:

Przecież żartuje 8)
A jeśi chodzi o jupitery to mogliby je oddać bo kiedyś jak dobrze kojarze to te jupitery były na Ludowym i Dziurowicz je zabrał :evil: jak uciekał :!:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Puzon 2005-01-07, 7:36 am

Chyba źle kojarzysz. Nasze jupitery pojechały co prawda za Brynicę , ale nie na Bukową tylko na Cichą.
Puzon
Adventure Group

Postprzez PTAQ84 2005-01-07, 10:37 am

Puzon napisał(a):Chyba źle kojarzysz. Nasze jupitery pojechały co prawda za Brynicę , ale nie na Bukową tylko na Cichą.

Dzięki za uwage 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Winni 2005-01-15, 11:34 am

Postanowilismy z kolegą ze wybierzemy sie na 2 stadiony w sosnowcu.na ludowy i na mireckiego obejrzec prace remontowe.na ludowym nędza jak cholera.co to za kryta trybuna.płakac sie chce.oni prawie nic tam nie zrobili.inaczej jest na mireckiego.powstało ciekawe zadaszenie i jak montują nowe krzesełka to wiedzą zeby narazie przykryc je folią.na ludowym tego nie robią i krzesełka na wiosne beda juz lekko wyblakłe.ale co tam ważne dla nich ze robią.ojjj nieciekawie wygląda ludowy.ale ten nowy zegar przynajmniej troche lepszy od poprzedniego.reszta do dupy :oops: .Pozdrawiam
Winni

Postprzez musztra 2005-01-15, 12:43 pm

Winni napisał(a):Postanowilismy z kolegą ze wybierzemy sie na 2 stadiony w sosnowcu.na ludowy i na mireckiego obejrzec prace remontowe.na ludowym nędza jak cholera.co to za kryta trybuna.płakac sie chce.oni prawie nic tam nie zrobili.inaczej jest na mireckiego.powstało ciekawe zadaszenie i jak montują nowe krzesełka to wiedzą zeby narazie przykryc je folią.na ludowym tego nie robią i krzesełka na wiosne beda juz lekko wyblakłe.ale co tam ważne dla nich ze robią.ojjj nieciekawie wygląda ludowy.ale ten nowy zegar przynajmniej troche lepszy od poprzedniego.reszta do dupy :oops: .Pozdrawiam

co ty za głupoty piszesz :?: na Ludowym cały czas krzesełka na krytej są przykryte folią,tylko jak coś robią to ją zdejmują a tak to przykryte .
Kryta wcale nie jest beznadziejna :? , nie wiem jak ty ale ja ją widziałem z bliska. a widziałe stanowiska komentatorskie które są na poziomie wkońcu.
:?: Zegar faktycznie teraz ok
musztra

Postprzez Winni 2005-01-15, 12:52 pm

musztra napisał(a):
Winni napisał(a):Postanowilismy z kolegą ze wybierzemy sie na 2 stadiony w sosnowcu.na ludowy i na mireckiego obejrzec prace remontowe.na ludowym nędza jak cholera.co to za kryta trybuna.płakac sie chce.oni prawie nic tam nie zrobili.inaczej jest na mireckiego.powstało ciekawe zadaszenie i jak montują nowe krzesełka to wiedzą zeby narazie przykryc je folią.na ludowym tego nie robią i krzesełka na wiosne beda juz lekko wyblakłe.ale co tam ważne dla nich ze robią.ojjj nieciekawie wygląda ludowy.ale ten nowy zegar przynajmniej troche lepszy od poprzedniego.reszta do dupy :oops: .Pozdrawiam

co ty za głupoty piszesz :?: na Ludowym cały czas krzesełka na krytej są przykryte folią,tylko jak coś robią to ją zdejmują a tak to przykryte .
Kryta wcale nie jest beznadziejna :? , nie wiem jak ty ale ja ją widziałem z bliska. a widziałe stanowiska komentatorskie które są na poziomie wkońcu.
:?: Zegar faktycznie teraz ok

słuchaj.ja bylem ostatnio 2 razy na ludowym i wszystko widzialem z bliska.moze akurat wtedy gdy bylem krzesełka były niezafoliowane więc napisalem to co widzialem.jezeli według ciebie kryta nie jest beznadziejna to sorki wielkie.i ten wspaniały daszek blaszany nad nią moze ci sie jeszcze podoba :?: he :wink:
Winni

Postprzez Ader 2005-01-15, 2:09 pm

to na Czarnych jest dach? :shock:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez DaMi 2005-01-15, 2:14 pm

Adi89 napisał(a):to na Czarnych jest dach? :shock:

Raczej na stadionie lekkoatletycznym :wink:
DaMi

Postprzez Winni 2005-01-15, 3:21 pm

tak.chodziło mi oczywiscie o stadion lekkoatletyczny.moze nie leży on na mireckiego ale <prawie> wszyscy wiedzą o jaki stadion chodzi. :wink:
Winni

Postprzez asdf 2005-01-15, 5:27 pm

czy jakas osoba zlituje sie i powedruje na stadion z aparatem ? Da ktos rade ?
asdf

Postprzez WOJTEK 2005-01-15, 5:34 pm

JA MOGE TO ZROBIĆ. I WTEDY SIĘ WYJAŚNI WSZYSTKO.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Ader 2005-01-15, 5:47 pm

kurde zapomnialem otym stadionie tam :lol:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CZaRnYY 2005-01-15, 6:13 pm

asdf napisał(a):czy jakas osoba zlituje sie i powedruje na stadion z aparatem ? Da ktos rade ?

No przecież byłem i wrzuciłem tu fotki - jakieś 2 tygodnie temu.
CZaRnYY

Postprzez Wembley1981 2005-01-15, 6:55 pm

CZaRnYY napisał(a):
asdf napisał(a):czy jakas osoba zlituje sie i powedruje na stadion z aparatem ? Da ktos rade ?

No przecież byłem i wrzuciłem tu fotki - jakieś 2 tygodnie temu.

Czarny to było aż 2 tygodnie temu :wink: .Może sie juz cos zmieniło od tego czasu.jak bys miał czas to wpadnij na Ludowy i cyknij kilka fotek.jestem szalenie ciekawy czy są jakies postępy

ZAGÓRZE Z ZAGŁĘBIEM 8) .NA ZAWSZE :!: :!: :!:
Wembley1981

Postprzez Gość 2005-01-21, 9:37 pm

Kibice GKS-u Katowice też walczą o remont stadionu, a w jaki sposób?

Poniżej treść maila, którego dostałem:

Już w najbliższych dniach mieszkańcy Katowic otrzymają ankietę badającą
ich opinie na temat ich miasta.

W ankiecie tej jest punkt [nr 3] traktujący o inwestycjach w naszym
mieście. Zachęcamy wszystkich kibiców którym zależy na sporcie w
Katowicach, a zwłaszcza na naszym Klubie, o wpisanie w podpunkcie 7
(Inne, proszę wpisać) następującego tekstu: PRZEJĘCIE I REMONT STADIONU
GKS KATOWICE (i wpisać w odpowiednim polu PUNKTÓW 10 )

Akcja ma na celu zwrócenie uwagi na problem sportu zawodowego w naszym
mieście, oraz tragicznej sytuacji katowickich drużyn reprezentujących
gry zespołowe /w szczególności GKS Katowice - który sam opłaca stadion,
który o zgrozo nawet nie leży na terenie Katowic/

Liczymy na Waszą pomoc, rozgłoście tą akcję

Szkoda że nasze władze nie liczą się tak ze zdaniem mieszkańców i nie rozsyłają takich ankiet :(
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna