przez Qba 2004-12-04, 2:14 pm
ale pierdolicie ludzie (oczywiscie nie wszyscy), az glowa boli... tez jestem przeciwny bo rzeczywiscie moglo by to nas podzielic, ale jak powstala flaga "Czerwone Zaglebie" to nikt o tym nie myslal, co???? teraz to wielkie halo, bo Siara wyszedl z jakas inicjatywa...
wiekszosc to ma taka mentalnosc: nic nie robmy, na c*** nam cos robic.. przeciez jest fajnie...
ktos z AG wczesniej powiedzial, ze ten problem nas nie dotyczy, jest dobrze.. ja sie zgadzam, ale jesli jest dobrze, to moze byc lepiej, wiec zawsze mozna poprzeczke stawiac wyzej...
jezeli powstana takie szale, to tez jestem chetny na jeden, ale nie wniose go na stadion, tylko powiesze sobie na scianie..
Siara rozwiazanie jest proste, jak juz mowili moi przedmowcy, ktos cos robi, to podejsc, walnac w pale i finito.. dostanie jeden z drugim w pysk, to sie opamieta i nastepnym razem sie trzy razy zastanowi zanim cos glupiego zrobi...
ja tu innego rozwiazania nie widze, manifestowanie swoich przekonac za pomoca szali nic nie da.. zrozum, drogi Kolego, ze ludzie, ktorzy zachowuja sie tak, a nie inaczej sa po prostu ograniczeni i zadne inne rozwiazanie poza silowym do nich nie trafi.. takie moje zdanie
serdecznie pozdrawiam wszystkich zwolennikow i przeciwnikow :D