Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tomcjo napisał(a):Gość co rozegrał ostatni pełny sezon 20/21 w klubie Shkendija potem polowe meczy w dwóch klubach aż wreszcie ostatnio grał ogony . 28 lat i gościu najwyraźniej zajechany ale za darmo . Takie wzmocnienia proponuje prezes . Wyglada na to ze obecna kadra po kolejnych wzmocnieniach osiągnie jakieś 50% siły zespołu który tylko dzięki trenerowi utrzymał się w lidze . Ręce mi opadają jak widzę działania tych patałachów . Czyżby klub miała przejąć spalarnia śmieci
novack napisał(a):Czwarty nominalny lewy obrońca, a na prawej tylko Ryndak, nominalnie yyyyy... rezerwy.
Sobczak przymierzany do Wisły.
Tomcjo napisał(a):W poprzednim sezonie zagrał w III ligowych rezerwach Górnika 5 meczy i strzelił jednego gola . Wcześniej w Chojniczance nie zrobił kariery . Znalazłem tez komentarz ze jako młody nieźle się zapowiadał a potem zjazd . Grał dziś z Sandecją
Luis napisał(a):Tomcjo napisał(a):W poprzednim sezonie zagrał w III ligowych rezerwach Górnika 5 meczy i strzelił jednego gola . Wcześniej w Chojniczance nie zrobił kariery . Znalazłem tez komentarz ze jako młody nieźle się zapowiadał a potem zjazd . Grał dziś z Sandecją
Zartujesz czy piszesz to uwazajac, ze masz racje? Sprawdz sobie statystki solidnie, a pozniej komentuj. Zagral 30 spotkan i mial 10 G oraz 10 A.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników