Ps na metce przy koszulkach pewnie widnieje -made in Pakistan albo Malezja co na pewno podnosi koszty produkcji

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
RUDI napisał(a):w Anglii kibice też reklamują na koszulkach klubowych np wodociągi
August napisał(a):Wracając do koszulek, jestem ciekaw, ile nasz klub sprzedaje w sezonie tzw. koszulek meczowych.
novack napisał(a):PerdijićNawotka (nikt inny na prawej obronie nie zagra) Polczak, Kraczunow, SłomkaBiłeńkyj, Babiarz, Pawłowski, Sinior (Grzelak) MałeckiPiasecki.
RUDI napisał(a): Przecież podczas spotkań na Ludowym widać ile , chyba nikt nie kupuje koszulki aby ją trzymać w szafie ,nie wiem ile kosztują w tyn sezonie koszulki np Jagielloni ale w zeszłym coś koło 160 zł i jaki efekt wizualny podczas domowych spotkań
maniek-75-75 napisał(a):Po obejrzeniiu ekstraklapy po 1 kolejce raków dno totalne, a arka pięknie dołącza. Dla mnie 2 spadkowiczow, może i Wisła dołączyć.. Ta z Krakowa
August napisał(a): Np. taka Legia sprzedaje po 270 zł
michaelus napisał(a): bo ostatnio po tym jak kupiłem białą, nagle Zagłębie zaczęło bez żadnego ostrzeżenia grać na czarno...
raków spadnie z większym hukiem jak my.. Ja wiem ze to 1 kolejka ale sądzę tak od dawna. Dużo większe szanse na na mieszanie daje LKSbolo73 napisał(a):maniek-75-75 napisał(a):Po obejrzeniiu ekstraklapy po 1 kolejce raków dno totalne, a arka pięknie dołącza. Dla mnie 2 spadkowiczow, może i Wisła dołączyć.. Ta z Krakowa
Tak a mistrzem będzie Jaga albo Pogoń bo przecież wygrała na Legii - i to po 36 latach.
Spokojnie kolego, to dopiero pierwsza kolejka i zakładanie na podstawie tej pierwszej kolejki, że Arka i Raków do spadku jest niepoważne. Wg mnie Raków na luzie utrzyma się bo jest poukładany z głową i ma trenera, który jest obecnie jednym z lepszych fachowców w kraju. Ich problemem jest to, że wszystkie mecze grają poza Częstochową, ale mimo to nie wydaje mi się aby oni spadli. Czas pokaże. Natomiast Legia "nie zawiodła". Po tym co widziałem co zaprezentowali w dwumeczu z Gibraltarem zakładałem, że z Pogonią będzie w plecy. Dla mnie osobiście faworytem w tym sezonie jest jednak Jagiellonia, która nie gra w pucharach i raczej jest stabilna kadrowo.
maniek-75-75 napisał(a):raków spadnie z większym hukiem jak my.. Ja wiem ze to 1 kolejka ale sądzę tak od dawna. Dużo większe szanse na na mieszanie daje LKS
maniek-75-75 napisał(a):.raków spadnie z większym hukiem jak my.. Ja wiem ze to 1 kolejka ale sądzę tak od dawna. Dużo większe szanse na na mieszanie daje LKS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników