Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
novack napisał(a):mam nadzieję zamiast drewnianego i sękatego Gabedawy, wypoczęty, głodny gry i tryskający sportową złością Vams, a zamiast słabego wczoraj Cichockiego, Polczak który ostatnie mecze miał zupełnie przyzwoite.
novack napisał(a):Mocno mnie wczoraj rozczarował w grze destrukcyjnej Mygas, jak zagra na niego Błaszczu, to cienko będzie, więc moźe już pora na Hainlotha w obronie i Mygasa na skrzydle.
Jedziemy!!!
Adam1906 napisał(a):novack napisał(a):Mocno mnie wczoraj rozczarował w grze destrukcyjnej Mygas, jak zagra na niego Błaszczu, to cienko będzie, więc moźe już pora na Hainlotha w obronie i Mygasa na skrzydle.
Jedziemy!!!
Blaszczykowski jest prawym pomocnikiem, więc zagra przeciwko Mrazowi. Ale fakt faktem, ja też bym sprawdził Mygasa na naszym prawym skrzydle. A nóż widelec objawi nam się drugi Żarko?...![]()
A co mi tam, tak se typuję![]()
Lukáš Hroššo - Michael Heinloth, Martin Tóth, Piotr Polczak, Patrik Mraz - Sebastian Milewski, Mateusz Możdżeń - Giórgos Mygas, Szymon Pawłowski, Žarko Udovičić - Vamara Sanogo.
Michał_Wwa napisał(a):Tak patrzę na tabelę: Wisła Kraków, Jagiellonia...Zagłębie może zdecydować kto zagra w górnej ósemce...Szczerze nie chciałbym tam wyciąganych za uszy Krakusów. Byliśmy lepsi w meczu w Krakowie więc chciałbym nalać ich jeszcze 2 razy, w tym pierwszy raz w następną sobotę !
Tadeusz Wisniewski napisał(a):No cóż stało się - to było do przewidzenia - Adam Nawałka odsunięty od drużyny
Lecha Poznań - po prostu zwolniony - Oby nie trafił do Sosnowca
tak ja życzę sobie i mojej drużynie - to taki mały zarcik.
Pozdrawiam
Tadeusz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników