I ligowa WIOSNA 2017 - WALKA O EKSTRAKLASĘ

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: I ligowa WIOSNA 2017 - WALKA O EKSTRAKLASĘ

Postprzez SCORPARO 2017-05-28, 1:37 pm

ŻENUA !!!!!! SPRZEDAJNE CIOTY !!!

NIE MA ZADNYCH ZŁUDZEN.

WKŁADY DO KOSZULEK , BEZ HOHORU, BEZ AMBICJI, BEZ ... NICZEGO.

Kolejnej okazji bedziemy czekac kilka(nascie/dziesiat) lat ??
SCORPARO

Postprzez Anakin 2017-05-28, 1:40 pm

Jeśli Chęcińskiemu tak rzekomo zależy na klubie to dzisiaj działaczy-pajaców nie ma w klubie. I niech wypierdalając zabiorą ze sobą Banasika i tych piłkarskich pajaców, które sprowadzili
Anakin

Postprzez zag23 2017-05-28, 1:44 pm

Zagłębie pomimo dzisiejszej wtopy z Chrobrym na wyjeździe ma ciagle matematyczne szanse na awans ale teraz to my musimy wygrac z Tychami , Górnik i Chojniczanka remis lub porażki. Ciekawe co los przyniesie ale nie ma co sie bardzo łudzić bo awans został przegrany nie dzis a wczesniej.

Zagłębie - Tychy 1X
Puławy-Górnik X2
Chojniczanka - Chrobry1X
zag23

Postprzez pyla 2017-05-28, 2:05 pm

Jeszcze nie moge dojsc do siebie :twisted: W czwartek byłem na meczu tyskich z Pulawami / chciałem obejrzec stadion/ mimo wygranej Tychow 2-0 grali bardzo cienko , co potwierdziło się dzisiaj z Mielcem, natomiast Puławy całkiem przyzwoicie. Gornikowi nie bedzie łatwo. Wiem że pisze to aby się pocieszyć, ale również po to aby nie odpuszczać meczu z tychami.A tak naprawde to mi sie nic nie chce.
pyla

Postprzez robercik 2017-05-28, 2:09 pm

Przeciez te pilkarzyki chodzone przegralyby z oldbojami. Zero ambicji. Totalna porazka. Az chc sie krzyczec z nerwow
NIE dla bylejakości w zarządzaniu Zagłębiem
robercik

Postprzez wilczy_jezdziec 2017-05-28, 2:15 pm

W normlanym klubie fidzi byłby tylko dzokerem a nie jedynym napastnikiem, zważywszy na jego kontuzje. Ja to wywalilbym Michalaka. Drewno jak luczak i bartczak. Tak to jest jak sie podlega na jakimś franzucie znikąd
wilczy_jezdziec

Postprzez August 2017-05-28, 2:54 pm

Spokojnie Panowie. Nerwy na nic się i tak nie zdadzą. Cóż, niełatwo być kibicem Zagłębia Sosnowiec. Nie ma awansu bo na niego po prostu nie zasługujemy. Mogliśmy do dzisiejszego meczu zaklinać rzeczywistość swoją wiarą, że wbrew wszystkiemu -czemu ja przynajmniej jeste świadomy - mimo wszystko w końcu jednak się uda. Niestety, szczęście jest potrzebne ale w dzisiejszych czasach nie można polegać li tylko na szczęściu i przypadkowi. Należy sobie jasno powiedzieć, że w tych okolicznościach z jakimi mieliśmy do czynienia, brak awansu to Kompromitacja. Przez duże "K". Kto jest w pierwszej kolejności odpowiedzialny ? Nieżyjący znakomity historyk prof. Wieczorkiewicz zapytany o to kto jest ojcem zwycięstwa w bitwie warszawskiej odpowiedział prosto: Sprawa jest jasna. Za zwycięstwa i porażki odpowiada Naczelny Wódz. Przenosząc powyższe na Zagłębie. Odpowiedzialny jest Prezes. W dalszej kolejności Stanek jako odpowiedzialny za transfery. No i Pan Prezydent Chęciński broniący z uporem maniaka decyzji Prezesa. Jako kibic nie wyobrażam sobie dalszego funkcjonowania klubu w obecnej obsadzie personalnej. Pozostawienie obydwu Panów bedzie jasnym sygnałem i nakaże być przygotowanym na kolejne posunięcia w stylu iście amatorskim z jakimi mieliśmy do czynienia w obecnym sezonie. Osobnym pytaniem jest oczywiście czy Chęciński jest w stanie i wypierdolić amatorów a zarazem znaleźć ludzi po prostu kompetentnych. Ale to osobna kwestia. O Banasiku i pseudokopaczach nie wspominam bo tu sprawa jest równie oczywista. Zobaczymy co przed nami. Time will tell. W każdym razie - mimo iż nie wiem czy będzie mi sie po prostu chciało przyjść na mecz z Tyskimi i mieć ból oczu od oglądania tej ekipy - to nie zamierzam się odwracać od klubu ani przestać chodzić na Ludowy w kolejnym sezonie. Ot, taka dola.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Anakin 2017-05-28, 3:51 pm

Teraz to będzie test dla Checinskiego czy cokolwiek zależy mu na klubie czy to tylko gra polityczna
Anakin

Postprzez wilczy_jezdziec 2017-05-28, 3:56 pm

Zapomnijcie o jakichkolwiek rezygnacjach prezesa. Pamiętam oglądając jakis mecz Zagłebia w Polsacie i bodajże Feddek opowiadał, że Jaro kandydując na prezesa zapowiedział walkę o awans do ekstra w sezonie 2017/2018 co wtedy miało wszystkich rozbawić. Więc Marcinek pewnie nie widzi powodów do rezygnacji, wszak ma jeszcze przynajmniej rok.
wilczy_jezdziec

Postprzez slawekchicago 2017-05-28, 4:05 pm

Z calego grona druzyn walczacych trzeba powiedziec prawde ze nie zasluzylismy na awans . Brak ambicji dzisiaj to kuzwa SKANDAL , dwie trzy sytuacje na meczu o wszystko to kompromitacja . Nie wykorzystac takiej szansy to po prostu KOMPROMITACJA . Czlowiek cieszyl sie jak lecial do Polski , ze bedzie na Zaglebiu i co ? Za ta wiare za ten optymizm zostalem dzisiaj opluty . Wszystkich sie nie pozbedziemy ale 80 % osob powinno stracic prace. Od prezesa po pilkarzykow , tylko qrwa kogo tu zostawic jak nikt na to nie zasluguje :czerwona: :czerwona: :czerwona:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez pyla 2017-05-28, 4:59 pm

Bez wzgledu jaki bedzie epilog tej ligi tak jak pisze Slawek 80 % won tyko kużwa kogo tu zostawic. :czerwona:
pyla

Postprzez bbartek 2017-05-28, 6:13 pm

Na dzisiaj nie żadnych realnych przesłanek aby taki scenariusz się spełnił: remis Górnika( Puławy), remis Chojnic ( Chrobry) i nasza wygrana!
Czy to jest niemożliwe? Pamietamy nasze wtopy, Gieksy wtopy, Górnika z Kluczborkiem…
A więc może ?
bbartek

Postprzez August 2017-05-28, 6:32 pm

Piękne ale chyba trochę naiwne. Po tym co można było zobaczyć w ostatnich dwóch meczach można stwierdzić że nie są w stanie bądź faktycznie nie chcą awansować. Poza tym naprawdę nie zasługujemy na awans. Dlatego jedynie czego chcę to powinięcia nogi Górnikowi.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez MarcelZS 2017-05-28, 6:57 pm

Nie zasługujemy na jakikolwiek awans !! Stadion zabytek, kibiców jak na III lidze, błędy i brak konsekwencji w transferach. Chcemy ... chcemy ale jak nie zrobimy kroku na przód w zakresie profesjonalizmu i to nie tylko na boisku ... nigdy a to nigdy nie zagramy w Eksraklasie.

Dziś na boisku nie było nikogo kto zasługuje na grę w ekstraklasie, jakbyśmy dziś zaczynali ligę to bylibyśmy kandydatem nr 1 do spadku. Panowie piłkarze dno i muł .. nigdy żaden z was kariery nie zrobi - polecam obgladnac mecze nie raz nie dwa ... FRAJERSTWO!!!!

Na myśl ze mam isc na wasze występy z Tychami ... mnie słabi, wy się skompromitujecie kolejny raz, kolejny raz was zwyzywaja i tak się skończy piękny sezon .... Nie tak to miało być !!!
MarcelZS

Postprzez MarcelZS 2017-05-28, 7:00 pm

Wątek walki o awans polecam zamknąć i to na następne kilka lat!!!!
MarcelZS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna