JACEK MAGIERA - były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: JACEK MAGIERA - Nowy trener Zagłębia

Postprzez Adam1906 2016-09-21, 12:12 pm

Uważam, że drużynę mamy przygotowaną do sezonu dobrze i Tomek Łuczywek będzie w stanie do końca rundy jesiennej utrzymać z piłkarzami fotel lidera. Tak więc może skupmy się wreszcie na sprawach bieżących i sobotnim meczu ZAGŁĘBIE - OLIMPIA GRUDZIĄDZ, bo co jak co, ale teraz tym bardziej wypadałoby stawić się na Ludowym wesprzeć chłopaków!!!
Adam1906

Postprzez mario1 2016-09-21, 12:35 pm

No to sprawa rozwiązana WRESZCIE co do tego pana to :czerwona: I krzyż na drogę ciekawe tylko czy nasz prezio coś za to dla klubu wyszarpal czy tylko uśmiech leśnego odcisniety w betonie.
mario1

Postprzez patrios91 2016-09-21, 12:37 pm

Podobno Urban ma zastąpić Magierę na stanowisku pierwszego trenera Zagłębia. Jeśli strony się nie dogadają,drugą opcją jest Mandrysz.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez wojtaszko 2016-09-21, 12:39 pm

Oczywiście chłopaków wspierać musimy zawsze niezależnie od wszystkiego ale ja ze swojej strony napewno "podziękuję"wielkiemu preziskowi za to co się dzieje i za to jaka mamy opinie w kraju lizodupow a i temu swemu wielkiemu trenerowi bez jakich kolwiek poszanowania dla.klubu i kibicow co zrobil sobie przystanek bo wielki Bogusław L.zadzwonił to mu się leje po gaciach. Podobno już jest podpisane wszystko
wojtaszko

Postprzez August 2016-09-21, 12:39 pm

patrios91 napisał(a):Podobno Urban ma zastąpić Magierę na stanowisku pierwszego trenera Zagłębia. Jeśli strony się nie dogadają,drugą opcją jest Mandrysz.

O Mandryszu Prezes mówił na katowickimsporcie ze to nieprawda. A na Urbana nas stać?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez slawekchicago 2016-09-21, 12:41 pm

TYLKO BIELSKO I ZAGŁĘBIE HEJ HEJ HEJ TYLKO BIELSKIE I ZAGŁĘBIE HEJ HEJ HEJ LEGIA ! CO ?????? ZLODZIEJSTWO !!!!! SAM KIEDYS MOWILEM ZE MAJAC KASE BEDA MOGLI WSZYSTKO I ZACZELI OD PRZYJACIÓŁ .SKUR....STWO . MAMY ZA SWOJE WPUSZCZONY LIS DO KURNIKA JACEK MAGIERA TEJ KU....DRZWI NIE OTWIERWIAJ ,CZLOWIEK BEZ HONORU OLAŁEŚ TYCH WSZYSTKICH KTORZY CI ZAUFALI ,LEGUA ZROBI Z TOBA ZNOW TO SAMO CO KIEDYŚ JUZ ZROBIŁA,

TOMEK LUCZYWEK ,TRZYMAM KCIUKI A W TYM MOMENCIE NAJWAZNIEJSZA WYDAJE SIE BYC ZIMA
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez mario1 2016-09-21, 12:41 pm

Uuùuuuu no to grubo a kto Jasia będzie oplacal bo jak Legia to znów się pewnie za 3 miesiące upomna o swoje
mario1

Postprzez patrios91 2016-09-21, 12:42 pm

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Podobno Urban ma zastąpić Magierę na stanowisku pierwszego trenera Zagłębia. Jeśli strony się nie dogadają,drugą opcją jest Mandrysz.

O Mandryszu Prezes mówił na katowickimsporcie ze to nieprawda. A na Urbana nas stać?

Co ja mogę napisać...wróbelki ćwierkają ;) Prawdopodobnie Leśny dołoży się do opłacania kontraktu.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez mario1 2016-09-21, 12:46 pm

patrios91 napisał(a):
August napisał(a):

Co ja mogę napisać...wróbelki ćwierkają ;) Prawdopodobnie Leśny dołoży się do opłacania kontraktu.

No to w takim przypadku robimy za przechowalnie przyszłych trenerów Legii a moim zdaniem to droga do nikąd tak się niczego nie zbuduje
mario1

Postprzez hellboyek 2016-09-21, 12:50 pm

August napisał(a):
hellboyek napisał(a):Choć sytuacja jest bardzo dynamiczna, a rozmowy na linii Warszawa-Sosnowiec trwają niemal bez przerwy, wszystko wskazuje na to, że jeszcze w tym tygodniu Jacek Magiera zostanie trenerem legionistów - powiedział w rozmowie z RMF FM Marcin Jaroszewski, prezes Legii Warszawa.

Jaroszewski Prezesem Legii? Wzięty w pakiecie z Magierą? Gratuluję :)

To cytaty z RMFu, może to transakcja wiązana ;)
hellboyek

Postprzez August 2016-09-21, 12:51 pm

Jeszcze niech dołoży Nikolicia do pakietu i się z łysym luzujemy
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez mario1 2016-09-21, 12:53 pm

hellboyek napisał(a):
August napisał(a):
hellboyek napisał(a):Choć sytuacja jest bardzo dynamiczna, a rozmowy na linii Warszawa-Sosnowiec trwają niemal bez przerwy, wszystko wskazuje na to, że jeszcze w tym tygodniu Jacek Magiera zostanie trenerem legionistów - powiedział w rozmowie z RMF FM Marcin Jaroszewski, prezes Legii Warszawa.

Jaroszewski Prezesem Legii? Wzięty w pakiecie z Magierą? Gratuluję :)

To cytaty z RMFu, może to transakcja wiązana ;)

Bardzo dobrze by było wyszło by nam na plus taki profit niespodzianka :)
mario1

Postprzez wojtaszko 2016-09-21, 1:12 pm

A SKĄD INFO O URBANIE???????
wojtaszko

Postprzez jacmar 2016-09-21, 1:42 pm

Panowie luz w doopie jesteśmy kibicami Zagłębia Sosnowiec a nie Jacka Magiery to czy Magiera jest dobrym trenerem pokazała by dopiero wiosna z niewolnika nie ma pracownika i jeszcze jedno był Ojrzyński ,Chojnacki itd. czy któryś z nich mówił MÓJ KLUB przecież to zwykli najemnicy.
jacmar

Postprzez zag23 2016-09-21, 1:54 pm

Jestem niemile zaskoczony że Magiera tak łatwo odszedł od nas będac na początku swojej kariery trenerskiej.... to Zagłębie Sosnowiec bylo jego pierwszym poważnym zespołem, z którym pracował i w szybkim tempie odniósł sukces w 1 lidze choc dopiero mamy 1/2 rundy jesiennej. Boje sie o nasz zespół i mozemy zapomnieć o 1 miejscu na koniec rundy jesiennej, wspomnicie moje słowa. Lojalnosc Magiery w stosunku do Zagłębia to pojęcie nieznane. Zagrywka Legii też nie jest za ładna bo może byc tak ze Magiera nie bedzie mial wynikow i zwolnią go po rundzie jesiennej a my z nowym trenerem tez spadniemy w lidze i nikt nie bedzie zadowolony. Leśnodarski wybrał tani wariant i ryzykowny, zamiast dać Magierze popracowac do konca rundy jesiennej lub caly sezon u nas i wtedy zatrudnić to co innego. Nie wiem czy Magiera jest gotowy na pracę w mistrzu Polski i w LM wg mnie za wczesnie...
zag23

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna