PUCHAR POLSKI 2015/16 - NASZA DROGA DO PÓŁFINAŁU

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: PUCHAR POLSKI 2015/16

Postprzez django 2015-09-28, 8:47 am

alisamyyen napisał(a):Jak jest z datą meczu z Cracovią w Sosnowcu.Na oficjalnej to 28.10.2015 a u nas 27.10.2015

Na 90minut.pl jest 27.
django

Postprzez RUDI 2015-10-05, 9:50 pm

Przyznam szczerze że ja już kur..a nie rozumiem działań tych naszych włodarzy klubu :twisted:
Najbliższy mecz na Ludowym 2015-10-09 ,ale sprzedaż biletów na mecz pucharowy zaczyna się - "Wejściówki będą sprzedawane w terminach:Od 10 do 18 października i od 24 do 27 października."
-> http://www.zaglebie.eu/glowna/aktualnos ... ia-o-20-30
A dlaczego nie kuźwa przy okazji meczu z Bytovią ? Jaki macie problemy"fachowcy" klubowi nabić karnet/kartę w dniu meczu z Bytovią ? Co, Kasia czy Małgosia w kasie się pogubi ? za duże wymagania mamy ? a może sprzątaczka w 3Kolorach się nudzi i za mało piwa schodzi ?
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez comitam 2015-10-06, 6:09 am

RUDI, a czy komisja PZPN wynagrodziła Zagłębie za mecz z Górnikiem? jak zamkną stadion na ten mecz to będzie dodatkowy problem ze zwrotem, a tak.... wczoraj dopiero gks dostał karę za mecz z Zagłębiem, który był 2 miesiące temu
comitam

Postprzez RUDI 2015-10-06, 6:02 pm

comitam napisał(a):jak zamkną stadion na ten mecz to będzie dodatkowy problem ze zwrotem,

No raczej nie zamkną ,chyba nie porównywalne "przewinienia" .Chodzi o jeden dzień różnicy kiedy zaczną sprzedawać bilety ma puchar ,pewnie że kto ma być to będzie ale o ile wygodniejszy dla kibiców jest dzień w którym i tak są na Ludowym a nie specjalnie przychodzić/przyjeżdżać po bilet . No ale u nas jest odwrotnie -nie klient nasz pan a zarząd nasz pan .
RUDI

Postprzez Tomcjo 2015-10-17, 10:40 am

Szczerze to za bardzo nie wierze w przejście Cracovii . Osłabiony Stomil szczelil łatwo dwa gole . Ale wierze ze nasza ekipa jest nieobliczalna . Bede wdzięczny za każdego gola . I wierze ze jak stracimy bramkę pierwsi to niech krakusy sie boja bo walka bedzie do ostatniej sekundy meczu rewanżowego a stadion Cracovii nie bedzie ich atutem . Bo to na co możemy liczyć to walkę na całego oraz na to ze chłopaki włożą w gre całe serducho .
I ciagle uważam ze mecz z Chojniczanka powinien byc ograny rezerwowym składem .
Tomcjo

Postprzez lesław1 2015-10-17, 11:42 am

RUDI napisał(a):
comitam napisał(a):jak zamkną stadion na ten mecz to będzie dodatkowy problem ze zwrotem,

No raczej nie zamkną ,chyba nie porównywalne "przewinienia" .Chodzi o jeden dzień różnicy kiedy zaczną sprzedawać bilety ma puchar ,pewnie że kto ma być to będzie ale o ile wygodniejszy dla kibiców jest dzień w którym i tak są na Ludowym a nie specjalnie przychodzić/przyjeżdżać po bilet . No ale u nas jest odwrotnie -nie klient nasz pan a zarząd nasz pan .

zamiast produkowac sie bezsensu na forum i wyzywać nie te osoby które są odpowiedzialne za taki stan rzeczy idź do klubu poproś osobę odpowiedzialną i wygarnij mu to prosto w twarz, że jest to zjebany pomysł, sam byłem na 3kolorach i chciałem nabić bilet na Craxę, ale się nie dało bo coś pozmieniali, wczesniej mozna bylo nabic dowolny bilet z całego sezonu, ale jak jesteś taki postępowy nikt nie broni ci kupić biletu przez neta, strona jest bardzo przejrzysta i łatwa w obsłudzę kupno nie zajmię ci więcej niż 5 min
lesław1

Postprzez novack 2015-10-17, 11:52 am

Tomcjo napisał(a):Szczerze to za bardzo nie wierze w przejście Cracovii . Osłabiony Stomil szczelil łatwo dwa gole . Ale wierze ze nasza ekipa jest nieobliczalna . Bede wdzięczny za każdego gola . I wierze ze jak stracimy bramkę pierwsi to niech krakusy sie boja bo walka bedzie do ostatniej sekundy meczu rewanżowego a stadion Cracovii nie bedzie ich atutem . Bo to na co możemy liczyć to walkę na całego oraz na to ze chłopaki włożą w gre całe serducho .
I ciagle uważam ze mecz z Chojniczanka powinien byc ograny rezerwowym składem .

A co ci tak przeszkadzają te ewentualne punkty z Chojniczanką?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez pyla 2015-10-17, 9:10 pm

No właśnie Tomcjo co mamy za dużo pkt. trzeba grać i wygrywać jak się tylko da i z kim sie da. Mamy drużyne a nie kelnerów i szacun im za to :brawo: 4 dni przerwy powinno wystarczyć na regeneracje po Chojniczance. Z resztą rezerwy mamy jak nigdy mocne. :)
pyla

Postprzez Tomcjo 2015-10-17, 9:10 pm

Punkty nic . Ale jak piłkarze bedą wykończeni po meczu to na Cracovie braknie sił . A puchar uważam za ważniejszy .
Tomcjo

Postprzez RUDI 2015-10-17, 10:20 pm

lesław1 napisał(a):zamiast produkowac sie bezsensu na forum i wyzywać nie te osoby które są odpowiedzialne za taki...

Wali Ci na łeb sensowny człowieku? przeczytaj sobie jeszcze raz te Twoje bzdety które "stworzyłeś" i trochę pomyśl nim na kogoś naskoczysz ,obsługę zakupów przez neta to może masz opanowaną ,ale czytania ze zrozumieniem w necie na pewno się nie nauczysz.
lesław1 napisał(a):sam byłem na 3kolorach i chciałem nabić bilet na Craxę, ale się nie dało bo coś pozmieniali...

No i zjebałeś kogoś i wygarnąłeś mu w twarz,czy raczej wróciłeś do domu i nabiłeś bilet ? po kiego h..ja zawitałeś w 3 kolorach po bilet jak zakup internetowy jest taki przejrzysty ?
A jak się kupuje bilety na Zagłębie przez neta to się możesz przekonać "fachowcu" po ilości ludzi pod kasami w dniu meczu (i to chyba ludzi bardziej "postępowych" niż ja )
Ps A kto jest osobą odpowiedzialną ? znasz może hierarchie odpowiedzialności ? napisałem zarząd, i co to błąd ? a od czego oni są ,od pobierania kasy za fikcyjne działania (nadzór nad spółką)?
Ps 1 A co to ta CRAXA ? Może jakbyś powiedział -"poproszę bilet na 1/4 Pucharu Polski -Zagłębie-Cracovia(wymawiasz Krakowia) " to byś go kupił postępowy człowieku.
RUDI

Postprzez pyla 2015-10-18, 12:58 am

Tomcjo napisał(a):Punkty nic . Ale jak piłkarze bedą wykończeni po meczu to na Cracovie braknie sił . A puchar uważam za ważniejszy .

Ja uważam że liga jest ważniejsza- i tyle. Jak Nasi wg. Ciebie mają być wykończeni po Chojniczance to może zamiast grać z Chojniczanką lepiej od razu jechać do jakiegoś uzdrowiska, albo na deptak do Ciechocinka ? :-)
pyla

Postprzez lesław1 2015-10-18, 1:07 am

hahahaha kolejny śmieszny typek.. na kogo takiego naskoczyłem? na gościa który przelewa na forum okres swojej żony? wali to może Tobie, bo nigdzie w moim wpisie na Ciebie nie naskoczyłem, ale jak widać na tym forum się chyba nie da inaczej.

jak widać masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, które rzekomo mnie zarzucasz, zawitałem do 3kolorów bo był mecz z niejaką Bytovią ( nie wiem jak ci napisać, żebys mnie przypadkiem nie poprawił- może Drutexem?)

Co, Kasia czy Małgosia w kasie się pogubi ? za duże wymagania mamy ? a może sprzątaczka w 3Kolorach się nudzi i za mało piwa schodzi ?- rzeczywiście napisałeś o zarządzie hahahaha
lesław1

Postprzez Adam1906 2015-10-18, 5:38 am

Szanowni Koledzy, to temat meczowy, więc jak macie coś do siebie... to proponuję PW ;-)
Adam1906

Postprzez Tomcjo 2015-10-18, 8:55 am

Uwazam puchar za wazniejszy bo daje nam wiecej radochy i prestizu klubowi . A liga ? Mysle ze bez wzgledu na to co my ustalimy zarzad podjal decyzje o awansie najwczesniej za kilka lat . I na wiosne dojdzie do odpuszczenia kilku meczy zeby klub nie byl zagrozony awansem . Choc juz w poprzednim sezonie prezes bardzo latwo zmienial zdanie pod wplywem opini kibicow to tym razem brak pieniedzy na awans powstrzyma go skutecznie . A i sami pilkarze straca rozped jak uslysza ze nie bedzie premii za awans i 100% podwyzek zarobkow .
Tomcjo

Postprzez novack 2015-10-18, 8:59 am

Pieniądze i to własne to trzeba mieć, żeby grać po zadupiach 1 i 2 ligi. Ekstraklasa płaci 140 milionów za sam udział. Trzeba by byc ciezkim frajerem zeby odpuścic takie pieniądze, gdyby pojawiła sie szansa ich przytulenia.
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna