przez knifeman 2003-11-18, 5:56 pm
wy tu chłopaki dalej się męczcie dopingujcie się nawzajem kto z was lepszą zrobi rysujcie sobie Polonię B na w... i się kłóćcie ktora piękniejsza. Prawda jest taka że chłopaki ze Śródmieścia i to ludzie młodzi -chłopaki będą kończyć teraz po 18 lat, jakieś dwa lata temu rozpoczęli masową produkcję vlep na swoich marnych Celeronach 400 i Lexmarkach Z 32.... w sumie dzięki nim wszystko się zaczęlo w dodatku sam pomysł robienia takich rzeczy urodził się w nich duużo wcześniej niż Legia miała swoje słynne Hoopa do klopa. Do dzisiaj wydali razem na papier tyle pieniędzy że mogliby sobie kupić fajną fure ;]. Rozlepiali wszędzie gdzie się dało do dzisiaj widać szczątki starych vlep powklejanych w centrum i Śródmieściu... w blokach przy ulicy Mościckiego są jeszcze doskonale widoczne. Cieszy mnie gdy jadę sobie w 15 albo 21 i widzę nad drzwiami 2 letnią vlepę chłopaków ze Śródmiescia która jeszcze sie tryzma... Niestety względy ekonomiczne nie pozoliły im na kontynuację jakże pozytywnego przedsięwzięcia. :) Chociaz tyle, że cieszy mnie to, ze ludzie z mojego osiedla zapoczątkowali taką modę wsród kibiców Zagłębia... :)