Wymiata. I nawet nazwa Prezesa pasuje:"Kiwaczek". A kiwa on kibiców na prawo i lewo.
andi1961 napisał(a):Jak dla mnie to Prezes i trener mogą zostać .Dajmy im popracować ,przecież to jest za krótki czas by im podziękować .Na wiosnę zaczniemy grać lepiej i awans będzie faktem .
Prezes jest od 1,5 roku, trener od ponad roku. I jakie widoku na progres? Prezes poza pomalowaniem tramwaju i autobusu nie ma pomysłu na jakieś akcje skierowane do ogółu kibiców. Nie ma udogodnień zachęcających do przychodzenia rodziców z dziećmi na mecze, ni widu ni słychu o próbach pozyskiwania choćby drobnych sponsorów, brak informacji o tym co się na co dzień dzieje w klubie, spotkania , jak to ktoś określił kiedyś ładnie, mają cos ze spotkań w wiejskiej remizie i owiane tajemnicą przez co masa ludzi spoza regionu czuje się rozgoryczona i lekceważona. Trener z kolei trzyma się uparcie swoich schematów, powiela te same błędy, stawia na zawodników, którzy nic nie wnoszą do gry robi zmiany z sufitu. Nawet jeśli udałoby się awansować, czy jest to facet z umiejętnościami na I ligę?
Ja mam pytanie co teraz myślą ci którzy ustawicznie pisali "Marcin zrób to czy tamto" kiedy wiadomo że Prezes trzyma się i będzie się trzymał tego samego kursu. Bo jakaś cisza nastąpiła bo wtorkowym spotkaniu.