Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52

masz racje i tak trzymaj
 masz racje i tak trzymajRUDI napisał(a):No to według mnie sam zaprzeczasz idei stworzenia tej strony ,dla kibiców Zagłębia Sosnowiec ,a klub Zagłębie 1906 Sosnowiec jest innym klubem, innym,a że w swojej nazwie ma nazwę Zagłębie, co upoważnia Ciebie do działania i robienia tego co robisz ,naprawdę nie pojmuję tego ,co Ty będziesz porabiał jeżeli Zagłębie 1906 Sosnowiec stworzy swoją stronę (dziwne że jeszcze nie ma ,a była zapowiadana)piszesz o hokeju ,koszykówce itd.zgoda ,ale to są kluby o nazwie Zagłębie Sosnowiec ,bez wstawek .Pisałeś do mnie o nie zastrzeżeniu nazwy klubu ,prowadzisz stronę ,decydujesz tu o wielu sprawach ,a na dole na stronie głównej masz takie fajne info ,powinieneś je znać.Dalej -banujesz ,wyrzucasz posty ,to poczytaj sobie swoje ,obrzuciłeś błotem kogoś nie raz (zawsze się coś przylepi)może nie tyle błotem co oskarżeniami ,ja osobiście czekam na wyjaśnienie w sprawie tych sparingów (wiesz o co chodzi )miały być wyjaśnienia na drugim forum ,tak mi obiecałeś,pierwszy post o bębniarzu że jest kibicem GKS Katowice też wyszedł od Ciebie ,gość kiedyś przedstawił Ci sytuację z organizacją imprez masowych ,pojechałeś po nim ,nie miałeś racji i nie przyznałeś się do błędu (a to jest sztuka i naprawdę duża odwaga)
Ps 1.proszę nie odpowiadaj mi na pw.
Ps.2.jak byś był w porządku sam dałbyś sobie bana na co najmniej tydzień
 Zastanawiam mnie jeden fakt, że dopóki nie pojawiały się wpisy dotyczące Zagłębia 1906 Sosnowiec jakoś Ci to nie przeszkadzało. Wbrew Twoim poglądom to kibice, którzy chodzą na mecze Zagłębia 1906 Sosnowiec są w Polsce odbierani jako kibice Zagłębia Sosnowiec, pomimo tego, że założyli swój odrębny klub. I tak pewnie tego nie zrozumiesz
 Zastanawiam mnie jeden fakt, że dopóki nie pojawiały się wpisy dotyczące Zagłębia 1906 Sosnowiec jakoś Ci to nie przeszkadzało. Wbrew Twoim poglądom to kibice, którzy chodzą na mecze Zagłębia 1906 Sosnowiec są w Polsce odbierani jako kibice Zagłębia Sosnowiec, pomimo tego, że założyli swój odrębny klub. I tak pewnie tego nie zrozumiesz  a ja nie mam zamiaru Ci tego tłumaczyć. Ty wiesz swoje, a ja swoje. Też czekam na start strony klubu Zagłębie 1906 Sosnowiec i wiesz co zrobię jak już powstanie? Będę dalej pisał o Zagłębiu 1906. Dla jednych prawdziwe Zagłębie to to na Kresowej, dla innych to które gra w Zagórzu.
  a ja nie mam zamiaru Ci tego tłumaczyć. Ty wiesz swoje, a ja swoje. Też czekam na start strony klubu Zagłębie 1906 Sosnowiec i wiesz co zrobię jak już powstanie? Będę dalej pisał o Zagłębiu 1906. Dla jednych prawdziwe Zagłębie to to na Kresowej, dla innych to które gra w Zagórzu.  bo np.mam kupę znajomych (pozostałości z pracy :-możesz to wykorzystać przeciwko mnie że mam takich kolegów,ale mam i już) ,kibiców Ruchu i Górnika Zabrze i jakoś odbierają to inaczej ,to taki tylko przykładzik z nie zbyt dalekiej okolicy.
bo np.mam kupę znajomych (pozostałości z pracy :-możesz to wykorzystać przeciwko mnie że mam takich kolegów,ale mam i już) ,kibiców Ruchu i Górnika Zabrze i jakoś odbierają to inaczej ,to taki tylko przykładzik z nie zbyt dalekiej okolicy. większość zawsze ma ma rację.
 większość zawsze ma ma rację.

zaglebie76 napisał(a):Kto z moderatorów i dlaczego usunął zakładkę Stowarzyszenia Kibiców ZS
Chyba była jakaś umowa...
 Wprowadzacie jakąś cenzurę jak za komuny
  Wprowadzacie jakąś cenzurę jak za komuny  

ŻENUŁA...
  ŻENUŁA...  

już wszyscy są ok.
  już wszyscy są ok.flex napisał(a):To może ja postaram się odpowiedzieć na to pytanie.
Działalność moderatorów będzie ograniczona do egzekwowania postanowień określonych w regulaminie.
Nie jest naszym celem zamykanie, czy usuwanie niewygodnych postów lub też banowanie niewinnych użytkowników.
To forum ma być pisane przez użytkowników (a zarazem w większości kibiców Zagłębia Sosnowiec) i sami użytkownicy powinni też wykazać chęć aby to forum miało ręce i nogi a nie było śmietnikiem z bluzgami prowokacjami i postami nie na temat.
Moderatorzy zostali wybrani spośród kibiców. Jeśli uważacie, że ktoś z obecnych moderatorów się nie sprawdza w tej roli to myślę, że jest to dobry wątek aby tą kwestię przedyskutować.
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników