mario1 napisał(a):byloby milo wiedziec w jakim celu te badania ja jestem dyspozycyjny w piatek miedzy 3 a 3.15 w Ulverstonie w Anglii
a tak na serio to powinienes skierowac zapytanie do zarzadzajacych strona a nie pisac na forum
Marketing napisał(a):Proszę nie kasować ogłoszenia, jestem pracownikiem klubu.
Kasując spam z forum przypadkowo usunąłem posta, stąd pojawiła się takie info pod postem.
Ja również mam pytania do nowego użytkownika Marketing (pracownika klubu) bo jak słusznie zauważył August, sądząc po nicku, będzie się on zajmował marketingiem w klubie:
- Dlaczego informacja o badaniach w Zagłębiu Dąbrowskim pojawia się na forum strony nieoficjalnej, a nie na oficjalnej stronie klubu?
- Czy Zagłębie będzie występowało w strojach KELME od przyszłej rundy, sezonu?
- Czy najlepsi zawodnicy APN Zagłębie będą werbowani do Wizard Football Academy czy odwrotnie? A może będzie jakaś współpraca na tym szczeblu?
- Czy już obowiązująca współpraca z Sandecją Nowy Sącz nie będzie przeszkadzała we współpracy z Zagłębiem Sosnowiec?
- Jakich event-ów możemy się spodziewać w najbliższym czasie?
- Prezes klubu Marek Adamczyk podczas debaty o przyszłości sportu w Zagłębiu Dąbrowskim powiedział, że najpierw wynik sportowy, a później marketing, na który obecnie nie ma pieniędzy - jak się do tego ustosunkujesz?
- Ile będzie wynosił budżet na marketing (chociaż raczej odpowiedź na to pytanie została wyjaśniona w poprzednim pytaniu)?
- Kiedy będą karnety w sprzedaży, miały być a czasu coraz mniej?
- Kiedy zostaną ustalone ceny biletów na rundę wiosenną?
póki co tyle... a swoje pytania kieruje po zapoznaniu się ze stroną:
http://wizard-sport.pl/ z którą w/w uzytkownik ma wiele wspólnego.