Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
bolo73 napisał(a):No o to właśnie chodzi,że chętnych brak bo gdyby takowi byli to pewnie już dawno byśmy o nich usłyszeli.
Zagłębie nie walczy już o jak najwyższe miejsce przed play-off, tylko o to, żeby w play-off w ogóle zagrać. - A ja twierdzę, że powalczymy o medale. Do końca sezonu zasadniczego zostało jeszcze 19 spotkań. Nie składamy broni. Cały czas odbija nam się czkawką okres letnich przygotowań. To były wakacje, a nie praca. Teraz gonimy stracony czas i to niestety widać aż za dobrze - mówi prezes Adam Bernat.![]()
Liczba kontuzji, które nas dotknęły, to jakiś rekord świata. Jestem związany z Zagłębiem od kilkudziesięciu lat i nigdy nic podobnego nie przeżyłem - podkreśla Bernat.
Stałym tematem w szatni Zagłębia jest też brak płynności finansowej. Niektórzy hokeiści w złości mówią, że są bliscy decyzji, by cisnąć kijem i odłożyć łyżwy.
Rozumiem ich. Chciałbym im w końcu powiedzieć, że nasze problemy finansowe to już przeszłość. Zawiodły nas firmy, które obiecywały złote góry. Właściwie gdyby nie pomoc miasta, to już by nas nie było - kończy Bernat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników