No ale oczywiście, są równi i równiejsi..

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Qcu20 napisał(a):Strach pomyśleć, co by było, gdyby taka sytuacja miała miejsce w Zagłębiu Sosnowiec.
No ale oczywiście, są równi i równiejsi..![]()
August napisał(a):Qcu20 napisał(a):Strach pomyśleć, co by było, gdyby taka sytuacja miała miejsce w Zagłębiu Sosnowiec.
No ale oczywiście, są równi i równiejsi..![]()
Zachowując proporcja przewinień i kar nakładanych na nas to w takim przypadku - podejrzewam - mielibyśmy coś pomiędzy degradacją o kilka klas a wykluczeniem ze struktur piłkarskich
Qcu20 napisał(a):Zero info na oficjalnej stronie, że klub się odwołał..
August napisał(a):Qcu20 napisał(a):Zero info na oficjalnej stronie, że klub się odwołał..
Zdaje się, że musząmieć uzasadnienie decyzji aby móc się od niej odwołać. A podejrzewam, że WD ma pewnie ze 14 dni na napisanie takowej. Dlatego m.in. nałożenie takiej kary na tydzień przed meczem to czystej postaci świństwo.
Qcu20 napisał(a):Nie pierwszy już raz, aczkolwiek chyba jednak dobrze się stało.
August napisał(a):Qcu20 napisał(a):Nie pierwszy już raz, aczkolwiek chyba jednak dobrze się stało.
Fakt, że tym razem sportowo niewiele się traci bo podejrzewam, że frekwencja byłaby marna. Natomiast generalnie bardzo źle sie stało, bo PZPN kolejny raz zeszmacił klub i nas - jego kibiców
Z Bałtykiem z Kibicami!
Dziś do Warszawy udała się delegacja Zagłębia S.A. w postaci Rzecznika Prasowego Michała Wasika i prawnika Wojciecha Cofura. Udało się uchylić rygor natychmiastowej wykonalności kary nałożonej na nasz Klub. Oznacza to, iż na mecz z Bałtykiem będą mogli wejść Kibice, a sprawa będzie rozpatrywana na kolejnych posiedzeniach i dopiero po dokładnej analizie zapadnie decyzja, jak i czy w ogóle ukarać Zagłębie. - Zrobiliśmy jako Klub wszystko, by umożliwić Kibicom obejrzenie ostatniego meczu rundy jesiennej. Bardzo chciałbym podziękować osobom, które pojechały do Warszawy w tej sprawie [...]
YOOSHKY napisał(a):Z Bałtykiem z Kibicami!
Dziś do Warszawy udała się delegacja Zagłębia S.A. w postaci Rzecznika Prasowego Michała Wasika i prawnika Wojciecha Cofura. Udało się uchylić rygor natychmiastowej wykonalności kary nałożonej na nasz Klub. Oznacza to, iż na mecz z Bałtykiem będą mogli wejść Kibice, a sprawa będzie rozpatrywana na kolejnych posiedzeniach i dopiero po dokładnej analizie zapadnie decyzja, jak i czy w ogóle ukarać Zagłębie. - Zrobiliśmy jako Klub wszystko, by umożliwić Kibicom obejrzenie ostatniego meczu rundy jesiennej. Bardzo chciałbym podziękować osobom, które pojechały do Warszawy w tej sprawie [...]http://zaglebie.eu/z-baltykiem-z-kibicami-_2_1161.html
swiezy52 napisał(a):ciekaw jestem w jakiz to sposob sie pan prezydent zaangazowal i jak to pomogl... pewnie pomogl dobrym slowem i zacheta. ehh
swiezy52 napisał(a):za oficjalną :
"...Zrobiliśmy jako Klub wszystko, by umożliwić Kibicom obejrzenie ostatniego meczu rundy jesiennej. Bardzo chciałbym podziękować osobom, które pojechały do Warszawy w tej sprawie, a także prezydentowi Kazimierzowi Górskiemu, który osobiście zaangażował się i w znaczący sposób pomógł nam w tym temacie - mówił po werdykcie zadowolony prezes Zagłębia, Marek Adamczyk. "
baaaardzo mi sie "podoba" ta kielbaska... ciekaw jestem w jakiz to sposob sie pan prezydent zaangazowal i jak to pomogl... pewnie pomogl dobrym slowem i zacheta. ehh
Bart19 napisał(a):"OBiecanka" Górski " JA NIC NIE OBIECYWAŁEM !!"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników