Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Stolpa to typowy najemnik z zawyzonym ego,zyjacym przeszloscia.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Stolpa to typowy najemnik z zawyzonym ego,zyjacym przeszloscia.
Jaką przeszłościąKróla strzelców 3 ligi sprzed iluś tam lat
Powodzenia
Koterwa napisał(a):Ja się mogę założyć ze Stolpa w przerwie zimowej znowu będzie trenował z Zagłębiem.
Smazu napisał(a):Kariera Prusa się kręci, już jest nadzieją Reprezentacji na EURO 2012!
http://sport.wp.pl/kat,1744,title,Cudem ... omosc.html
...Najbardziej znanym piłkarzem spośród tej grupy jest bez wątpienia Grzegorz Kmiecik. 26 - latek jest wychowankiem krakowskiej Wisły. Wiosną grał w barwach pierwszoligowej Sandecji Nowy Sącz, gdzie strzelił dwa gole.
Drużyna II ligi cypryjskiej MS Anagénnissi Derýnias sprawdzi bramkarza Pawła Zarzyckiego, który ostatnio występował w Stali Stalowa Wola.
Bliski podpisania kontraktu z trzecioligowym Frénaros FC jest natomiast Krzysztof Piosik - ostatnio występujący w Kolejarzu Stróże.
Na Cyprze swoich sił będzie próbował także Tomasz Stolpa, który przybędzie na wyspę w tym tygodniu i będzie starał się o angaż w jednym z klubów ekstraklasy.
Przy transferach zawodnikom pomaga Robert Stachura, były piłkarz m.in. Widzewa Łódź, ŁKS-u Łomża oraz Świtu Nowy Dwór Mazowiecki, a obecnie menedżer piłkarski na Cyprze.
źródło: własne
Pavol Húšťava, Tomasz Jakuszewski, Kamil Kościelny, Ján Krupa, Andrij Nikanowycz, Michał Ogrodnik, Marcin Pontus, Piotr Smolec, Szymon Stencel oraz Ilja Zítka to lista nowych zawodników, których pozyskała Resovia w letnim okienku transferowym. Wszyscy piłkarze podpisali kontrakty do czerwca 2011 roku.
Z dotychczasowymi graczami pierwszej drużyny: Michałem Bogaczem, Marcinem Pietryką oraz Piotrem Szkolnikiem przedłużono umowy o rok.
Nadal prowadzone są rozmowy z Mateuszem Kantorem oraz bramkarzem Fabianem Grądalskim.
źródło: Resovia
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack