Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):Ja tak w temacie naszego piłkarza 10-lecia. Rozumiem, że przy obecnym układzie można mieć dość gry w Zagłębiu, ale przez szacunek dla klubu, w którym spędziło się tyle lat i jego kibiców, można chyba przynajmniej zadzwonić i powiedzieć, że już się do Sosnowca nie wróci?
zaglebiak94 napisał(a):Czyżby Adrian też miał odejsc z Zaglebia? Niezle..
August napisał(a):django napisał(a):Ja tak w temacie naszego piłkarza 10-lecia. Rozumiem, że przy obecnym układzie można mieć dość gry w Zagłębiu, ale przez szacunek dla klubu, w którym spędziło się tyle lat i jego kibiców, można chyba przynajmniej zadzwonić i powiedzieć, że już się do Sosnowca nie wróci?
Ja już napisałem wcześniej że zawodowiec powinien przestrzegać ważnego kontraktu. A Hosic nim nie jest. Oczywiście formuła ewentualnego pożegnania równiez przedstawia wiele do życzenia. Żegnam go bez żalu.
Darian napisał(a):Co to za zawodowy klub który nie płaci i zalega z wynagrodzeniem?
zag23 napisał(a):Pomocnik Floty Świnoujście Michał Ciarkowski w kręgu zainteresowań Zagłębia Sosnowiec a ja nic nie wiem.
info: http://www.90minut.pl/transfery.php?id_ ... 1&poziom=2
mariusz76 napisał(a):Z tych na czerwono czyli ci co szukają nowego pracodawcy lub już znaleźli zbudował bym niezłą jedenastkę.myślę ze tak w sam raz na 1 ligę.. ale ci co są na zielono to tak do np gry w golfa lub tenisa..
A tak teraz na poważnie to w tym roku walka o utrzymanie to nasz cel.
Użytkownicy przeglądający ten dział: svampri