Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez dziejus 2010-06-23, 6:50 pm

No to mnie juz ręce opadają.Nie chce mi się wierzyć ze ten cymbał poszedł na urlop w tak ważnym momencie.Niech właściciel Szatan ODSZCZEKA że jest wiernym i długoletnim kibicem Zagłębia,bo to co wyprawia ze swoim kolesiem to jest zwykły SABOTAŻ :twisted: Będzie wam to w przyszłosci policzone :czerwona:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-06-23, 6:52 pm

Zagłębie wznawia treningi i zaczyna poszukiwania
Ostatnia aktualizacja: 2010-06-23 13:58:15 (pt)

Czwartkowym treningiem piłkarze Zagłębia rozpoczną przygotowania do kolejnego drugoligowego sezonu. Pierwszy dzień upłynie na załatwianiu spraw organizacyjnych, zawodnicy przejdą też testy medyczne. Najbliższy tydzień będzie poświęcony testowaniu piłkarzy, którzy być może zasilą kadrę Zagłębia. Ostatecznym testem ich przydatności będzie sparing z Cracovią.

Trener Marek Chojnacki nie narzeka na brak chętnych do gry w Zagłębiu. – Niektórych zawodników wytypowałem sam, inni sami dzwonią i pytają o to, czy mogą przyjechać na testy. Liczę na to, że pojawi się około 9-10 piłkarzy. Prawdopodobnie będą wśród nich również zawodnicy z naszej ligi. Zobaczymy jak będą sobie radzić i jak zaprezentują się w środowym sparingu – mówi.

Do tej pory szkoleniowiec Zagłębia wskazywał na to, że wzmocnień wymagają przede wszystkim boczne sektory boiska i atak. Odejście Krzysztofa Bodzionego, Dariusza Kłusa i Mateusza Prusa, sprawiło, że dziury pojawiły się także w środku pola i między słupkami. - Jeżeli chodzi o bramkarza, to mamy Adama Bensza, który na pewno sobie poradzi. Na tą pozycję szukamy jeszcze zmiennika – młodzieżowca. Liczyliśmy się także z decyzją Darka Kłusa, ale mam już wytypowane nazwiska graczy, którzy ewentualnie mogliby go zastąpić – mówi Chojnacki.

Przejście Grzegorza Kurdziela do Wisły Kraków sprawiło, że Marek Chojnacki nie ma asystenta, a Zagłębie trenera bramkarzy. Trwają rozmowy z Markiem Bębnem, który mógłby pełnić obie te funkcje. Co, jeżeli były zawodnik naszego klubu ostatecznie nie zdecyduje się na powrót? – Oczywiście mam w głowie nazwisko ewentualnego kandydata, ale wolałbym, żeby była to osoba związana z Sosnowcem – odpowiada trener.

Ja tu widze,ze Chojnacki wypelnia funkcje prezesa. Moze wywalic Hytrego i zatrudnic Chojnackiego na menadzera :-) ?
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-06-23, 7:06 pm

marutek1 napisał(a):Z tego co wiem(a raczej to pewne żródło)Szatan przykręcił kurek z kasą na maksa

To masz chłopie wyjątkowo ch.jowe źródło. Chyba, że chodzi Ci o to, że Szatan zatrzyma miejskie pieniądze dla siebie.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez frg 2010-06-23, 7:48 pm

Wracając do tematu. Znalazłem tu przypadkiem napastnika o nawet fanym bilansie po sezonie. http://www.90minut.pl/wystepy.php?id=9946&id_sezon=75
frg

Postprzez swiezy52 2010-06-23, 7:56 pm

marutek1 napisał(a):Z tego co wiem(a raczej to pewne żródło)Szatan przykręcił kurek z kasą na maksa

jak dla mnie to akurat z takiego faktu bym sie ucieszyl. nie mozemy byc "emiratami" polskiej pilki gdzie sa potezne kominy i grajkowie grajacy wylacznie za kase.
jak juz ktos to pieknie i trafnie opisal (bodajże red. Todur) "po co awansowac, kiedy po awansie zastapia nas lepszymi. a tak mamy stale spore dochody".
w tym momencie byl bym zadowolony bo w Zaglebiu pojawily by sie persony dla ktorych najwazniejsza jest gra a pozniej pieniadze.
zobaczymy co bedzie...
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez zimek 2010-06-23, 7:58 pm

takich napadziorow w 3 lidze jest sporo ale ktos musialby sie tym zajac wczesniej a nie teraz gdzie wszyscy juz wiedza co robic a tu hytrus jedzie na wczasy a klub rusza na poszukiwania nierozumie ?
zimek

Postprzez swiezy52 2010-06-23, 8:03 pm

doszly mnie sluchy ze lisek nie pojechal na wakacje... no pewnie wieczorkiem wyskoczy na plaze no ale kazdy by tak zrobil... 8)
on pojechal szukac mlodych hiszpanskich talentow i ma ich sciagac do Sosnowca... no szacun 8)
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez August 2010-06-23, 8:13 pm

swiezy52 napisał(a):doszly mnie sluchy ze lisek nie pojechal na wakacje... no pewnie wieczorkiem wyskoczy na plaze no ale kazdy by tak zrobil... 8)
on pojechal szukac mlodych hiszpanskich talentow i ma ich sciagac do Sosnowca... no szacun 8)

hytry znowu w Hiszpanii ? Jeśli handlarz samochodami jeździ co jakiś czas do Hiszpanii to znaczy, że stamtąd teraz sprowadza "towar". Teraz już wiem czemu pojechał z grajkami na zgrupowanie w lutym.
August

Postprzez swiezy52 2010-06-23, 8:17 pm

August napisał(a):
swiezy52 napisał(a):doszly mnie sluchy ze lisek nie pojechal na wakacje... no pewnie wieczorkiem wyskoczy na plaze no ale kazdy by tak zrobil... 8)

hytry znowu w Hiszpanii ? Jeśli handlarz samochodami jeździ co jakiś czas do Hiszpanii to znaczy, że stamtąd teraz sprowadza "towar". Teraz już wiem czemu pojechał z grajkami na zgrupowanie w lutym.

wtedy tez ponoc szukal... ale coz, nie wyszlo wtedy moze uda sie teraz... jak to mowia do trzech razy sztuka... 8)

a nieee sorry... :!: wtedy przeciez robil za kierowce autokaru z grajkami (KMWTW) - juz wtedy byly oszczednosci?? 8)

ale juz wrocmy do tematu bo troszke mnie ponioslo :lol:
swiezy52
100% Zagłębie

Postprzez kriss68 2010-06-23, 10:09 pm

Jeśli z naszej ligi to tych bym widział w Sosnowcu :
Ł.Nadolny http://www.90minut.pl/kariera.php?id=3692
K.Wasielewski http://www.90minut.pl/kariera.php?id=7608 - za Balula, z Hosicem nie wiadomo też co dalej
+ D.Chylaszek /uniwersalny na lewą stronę/
wszyscy za free
kriss68

Postprzez django 2010-06-23, 10:59 pm

Kierowca autobusu (hehe) pojechał do Hiszpanii dopilnować swojego nowego biznesu, a przy okazji pewnie odpocząć. A że bez niego, jako jednoosobowego zarządu spółki żadne decyzje nie mogą być oficjalnie podjęte? Kto by się tam przejmował...
django

Postprzez August 2010-06-23, 11:06 pm

django napisał(a):Kierowca autobusu (hehe) pojechał do Hiszpanii dopilnować swojego nowego biznesu, a przy okazji pewnie odpocząć. A że bez niego, jako jednoosobowego zarządu spółki żadne decyzje nie mogą być oficjalnie podjęte? Kto by się tam przejmował...

Żenujące. Naprawdę powoli stajemy się takim prowincjonalnym LZS-em.
August

Postprzez patrios91 2010-06-23, 11:13 pm

django napisał(a):Kto by się tam przejmował...

Ja...od poczatku sezonu.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez django 2010-06-23, 11:32 pm

Ale swoją drogą to Zagłębie ma naprawdę obyte w świecie władze. Prezes co chwilę w Hiszpanii, dyrektor non stop u rodziny w Anglii. Będąc działaczem klubu o ponad stuletniej tradycji trzeba często ładować akumulatory :)

Wracając do tematu. Lewy pomocnik/napastnik Tomasz Kasprzyk z GKS Tychy (10 bramek w poprzednim sezonie) do wzięcia za darmo. Do tego Gielza, Suker... naprawdę sporo niezłych grajków z województwa można sprowadzić.
django

Postprzez August 2010-06-24, 7:32 am

django napisał(a):Wracając do tematu. Lewy pomocnik/napastnik Tomasz Kasprzyk z GKS Tychy (10 bramek w poprzednim sezonie) do wzięcia za darmo. Do tego Gielza, Suker... naprawdę sporo niezłych grajków z województwa można sprowadzić.

Spoko, Sławczyk da radę
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna