Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
django napisał(a):August napisał(a): ALe oczywiście nie wypacza to sensu zasiadania przedstawiciela kibiców choćby ze względu na to, że byłaby możliwość patrzenia Zarządowi na ręce, dostępu do dokumentów Spółki i bieżącej informacji o sytuacji w klubie.
I o to właśnie chodzi.
django napisał(a):Kibice w jakiś tam nieoficjalny sposób są zorganizowani. Pozostaje tylko pytanie czy znalazłaby się osoba mająca odpowiednie kwalifikacje i chętna do wzięcia na siebie odpowiedzialności. Ale skoro "jedna osoba nic nie może", to raczej i tak tematu nie ma...
Tomasz Sokołowski i Marcin Wachowicz odchodzą z Arki Gdynia. Klub zdecydował się nie przedłużać wygasających 30 czerwca umów z zawodnikami.
Tym samym po zakończeniu sezonu z kadry zespołu ubyło już siedmiu graczy.
Sokołowski w Arce występował przez ostatnie cztery sezony, w ostatnim z nich zagrał w 14 ligowych meczach. Wachowicz z kolei do gdyńskiego zespołu trafił trzy i pół roku temu. W ostatnim sezonie zagrał w 16 meczach w lidze i zdobył trzy gole.
źródło: Arka Gdynia
django napisał(a):Do wzięcia są Suker i Gielza z Radzionkowa.
django napisał(a):Szkoda, że trener Chojnacki nie traci zainteresowania Hubertem.
marutek1 napisał(a):Panowie.Sytuacja jest w tym momencie tak KATASTROFALNA że będziemy grali tym co zostanie plus ochłap który będzie chciał wpisać w swoje c.v przygodę w Zagłębiu!!!!!!!!!!!!!!!!!Z tego co wiem(a raczej to pewne żródło)Szatan przykręcił kurek z kasą na maksa,prezesina (najgłupszy człowiek jakiego do tej pory widziałem!!!!!!!!)na wakacjach(jak co roku w najmniej odpowiednim terminie)miasto ma w d.pie przejęcie akcji i zwleka co powoduje totalny brak kasy na podstawową działalność.Gdyby przejęli akcje,wprowadzili nowego Prezesa(PODSTAWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
,ustabilizowała by się w miarę sytuacja finansowa ,pożegnać kilku piłkarzyków,reszcie dać przepracować okres przygotowawczy,powalczyć w tej rundzie o jak najwyższe miejsce,wzmocnić się zimą i naprawdę Panowie nie stalibyśmy na straconej pozycji.Szkoda że to tylko takie moje marzenie... A tak...będziemy przeżywać poprzedni sezon(jak dam radę jeszcze raz to PRZEŻYĆ!!!!!!!!)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników